שאת מצהירה על חוסר רצון שלך לתרום ועוד כותבת מעל איזה גיבוב אותיות מעניין, שבטח קשור לעובדת היותך דתייה. תמשיכי ככה, תזכי בכל ההערכה של אנשים שכן שרתו בצבא. שכן מאמינים שצריך לתרום למדינה הזו. שכן חושבים שחשוב לא להסתגר בד' אמותיך. רק תעשי טובה, אל תערבי אותו בזה, לי יש הרגשה ש"הוא" [או "היא"] לא בהכרח מסכימ/ה איתך.
ולא שאני משווה עצמי אליו. פשוט אין לי עניין לשמוע דעות של מי שמצהיר על חוסר נכונותו לתרום למדינה .בין בצבא ובין בשרות לאומי ועוד להתגאות בזה כמו בהישג שיש לפאר.מצטערת.פה פגה הסובלנות הוירטואלית שלי.גם האישית.
הדברים. מה עם לעשות צבא בשביל לתרום למדינה בה את חיה? מה עם לעשות שירות לאומי שיכול לעזור לקהילה בכל מיני תחומים? ועוד ועוד... אני כועסת מידי בשביל לענות לך ממש, כי אז הייתי ממש מתבטאת לא יפה.
ובנוסף שלא עשית שירות לאומי - יש מי שעשו /עושים ויעשו צבא וישמרו גם עלייך ....וכן , הם מקבלים פקודות שלא תמיד עולות עם השקפותיהם האישיות אבל מה לעשות זו הארץ שלנו!!!. אולי גם אני בתור אמא שבנה מתגייס בעתיד הלא רחוק (בעצם הוא כבר קרוב מאוד)רוצה שהוא יישאר בבית? אבל אותי ואותו חינכו אחרת . אז לפחות שמרי על השקפותייך אצלך.