אנשושיםםם

Angel972

New member
15 ועד 120

Angel972

New member
ואת לא אמורה להיות בצבא ../images/Emo35.gif

שם יש מלא אנשים בגילך ... RitRit בת 20 ... אז זה בערך הגיל שלך, לא ?

N יxוe כלל

New member
לאא

לה'ו אני דתיה! אין לי מה לחפש בצבא...:p אני לא בשביל שיחלקו לי פקודות..חחחח יכנסו אותי כל יום לכלא.. אני אמורה להיות שירות לאומי אבל הייתי שבוע וברחתי

כמה נחמד

שאת מצהירה על חוסר רצון שלך לתרום ועוד כותבת מעל איזה גיבוב אותיות מעניין, שבטח קשור לעובדת היותך דתייה. תמשיכי ככה, תזכי בכל ההערכה של אנשים שכן שרתו בצבא. שכן מאמינים שצריך לתרום למדינה הזו. שכן חושבים שחשוב לא להסתגר בד' אמותיך. רק תעשי טובה, אל תערבי אותו בזה, לי יש הרגשה ש"הוא" [או "היא"] לא בהכרח מסכימ/ה איתך.

kalah

New member
גם אותי לא.

ולא שאני משווה עצמי אליו. פשוט אין לי עניין לשמוע דעות של מי שמצהיר על חוסר נכונותו לתרום למדינה .בין בצבא ובין בשרות לאומי ועוד להתגאות בזה כמו בהישג שיש לפאר.מצטערת.פה פגה הסובלנות הוירטואלית שלי.גם האישית.

mic1511

New member
../images/Emo31.gif חבל שכך את רואה את פני

הדברים. מה עם לעשות צבא בשביל לתרום למדינה בה את חיה? מה עם לעשות שירות לאומי שיכול לעזור לקהילה בכל מיני תחומים? ועוד ועוד... אני כועסת מידי בשביל לענות לך ממש, כי אז הייתי ממש מתבטאת לא יפה.

אל תהיי גאה בעובדה שלא גוייסת לצבא

ובנוסף שלא עשית שירות לאומי - יש מי שעשו /עושים ויעשו צבא וישמרו גם עלייך ....וכן , הם מקבלים פקודות שלא תמיד עולות עם השקפותיהם האישיות אבל מה לעשות זו הארץ שלנו!!!. אולי גם אני בתור אמא שבנה מתגייס בעתיד הלא רחוק (בעצם הוא כבר קרוב מאוד)רוצה שהוא יישאר בבית? אבל אותי ואותו חינכו אחרת . אז לפחות שמרי על השקפותייך אצלך.
זהו, פרקתי מטען ....

falash

New member
עדיף שרפי הלב לא יעשו צבא

את זה כבר אמר דוד המלך או אולי שאול

cr

New member
את בטוחה שזה גילך?... אולי באמת

הטענה כי "הצבא מבגר" נכונה..... וכפי שזה נראה.. לא בטוח שיהיה לך טוב ב-"עבודה".. את צריכה לפני כן לעשות קצת "עבודה" עם עצמך.. בהצלחה.

3ונמיי

New member
ולמה צריך לכתוב את זה כל הזמן?../images/Emo4.gif

זה כמו שכותבים בס"ד והרבה אנשים לא ממש יודעים את הפרוש... כבר שאלתי כמה שכותבים את זה בכל פיסת ניר ואין להם מושג למה.

למעלה