אנרגיה..

אנרגיה..

אני רק רוצה לדעת כמה דברים על אנרגיה. דבר ראשון, פעלתי לפי כמה שיטות שהצעתם בנושא, והרגשתי סוף סוף אנרגיה בידיים... (אני יודעת שזה לא קשה אבל בכל זאת...) אז רציתי לדעת - האם צריך לראות אותה או שרק להרגיש? ואיך אפשר ליצור ממנה כדור אנרגיה? מה אפשר לעשות עם האנרגיה\כדור האנרגיה? תודה, דנה.

מזלט

יש אנשים שרואים את האנרגיה ויש שלא. ייתכן שאם תרכזי כמות מספית גדולה של אנרגיה יהיה אפשר לראות אותה. רוב האנשים יוצרים כדור בעזרת הדמיון. יש את השיטה של לשים את היידים כאילו את אוחזת כדור ולדמיין את האנרגיה מתערבלת לכדוד. דברים כאלו. כשלמדת לשלוט באנרגיה את יכולה להשתמש בכישופים, לטעון קריסטלים, שיקויים, ליצור משרתים אנרגתיים, טלפתיה ועוד הרבה... כך אני מאמין בהצלחה

RainBird

New member
משרתים שהם ישויות אסטראליות. אפשר ליצור אותם מהאלמנטים השונים ויש בהם כוח עצום לכול מה שדורש נוכחות אסטראלית, דיבור עם המתים שליחה אנרגיה מסרים הודעות וכדומה.

המממם...../images/Emo23.gif../images/Emo15.gif../images/Emo124.gif../images/Emo15.gif../images/Emo23.gif

איך אפשר לרכז כמות אנרגיה גדולה? ואם אני ל-א רואה זה אומר משהו...?

הופ

למעלה! ואנשים, לא יהרוג אותכם לענות! זה חשוב לי!!!
דנה

RainBird

New member
זה מה שנקרא וויזאליזציה, או דימיון בהתחלה את מדמיינת, ואחר כך את כבר מתחילה לראות באופן טיבעי

למעלה