אנרגיה=חכמה?

אנרגיה=חכמה?

האם נכונה התאוריה שאדם מלא אנרגיה, בדרך כלל יש לו יכולות שכליות גבוהות יותר? לדוג': תינוק אנרגתי,סימן שהוא יהיה חכם יותר מתינוק רגוע ושקט? וכדו' ..

2_be

New member
לא בטוחה

אני יכולה לתת דוגמא הפוכה. אדם עם אוטיסט עם פיגור..שקט שקט ובכל זאת לא בטוח שחכם יותר... וברוכה הבאה

2_be

New member
כתבת

"תינוק אנרגתי,סימן שהוא יהיה חכם יותר מתינוק רגוע ושקט?" אז נתתי דוגמא ששקט וחוסר אנרגטיות לא בהכרח מראה על חוכמה...

UrbanDK

New member
אל תגידי מפגרת...

תגידי "חסרת אנרגיות". או בעצם "אנרגטית"? לא יודע, התבלבלתי לגמרי...

ailag

New member
אנרגטית

בלי להסתבך עם חוכמה / טיפשות. 2_be => אנרגטית

elfsong

New member
ממש לא

יכול להיות שתינוקות שקטים פשוט כי זה האופי שלהם לדוגמא כך אותי כשהייתי צעיר וגם כיום אני דיי שקט וכתינוק בכיתי רק כשהייתי רעב או שהיה צריך לחליף חיתול (לפחות זה מה שאני שומע מההורים והסבים) ואיך לומר אני בין המבריקים ביותר מבחינה כללית(לא לימודית) בשיכבה לעומתי חברה שעושים הרבה רוח ואנרגטיים בטוח היו כך כילדים ועובדה שרובם לא לומדים בעיוני. אני לא פוסק לכל כיוון אני רק אומר שזה תלוי בגורמים רבים בין אם גנטיקה/סביבה/מטבוליזם(תינוק אנרגטי בעל מטבוליזם יותר מהיר בדרך כלל) לפחות זה מה שאני חושב אל תתפוס אותי במילה

לי יש חבר שהתחיל לדבר

בגיל מאד מאוחר 3 - 4, ועד היום הוא בין האנשים השקטים שאני מכיר ובכל זאת הוא בחור מבריק. פשוט לא היה לו מה להגיד...

תודה

השאלה היא, יש לך אנרגיות? זה לאו דוקא אומר שאתה שקט או 'רועש', יש 'אנרגיות שקטות' לדוג':אתה צריך לישון הרבה? יש לך הרבה אנרגיה בספורט? וכדו' תודה

elfsong

New member
אתה מתכוון ביחס למזור היום של אדם?

אז שאלה מסובכת כי מבחינת ספורט והכל אז בהחלת אבל מבחינת שינה תמיד רוצים עוד לא? אני לשם העיניין יכול לשבת יום שלם בבית בלי בעיה וביום המחרת לעסוק נון סטופ בספורט

למעלה