אנקת גבהים

• פותח הנושא ddt47
  • פורסם בתאריך

ddt47

New member
אנקת גבהים

הדודאים כרחש הקל באדוות כל גל כאוושה הקלה בצנוח זלזל כרוח הלוחשת באוזני בדממה כך קולה הרך עולה בשקיקה גופה העירום מתריס למולי אנא קחני עטוף את כולי שתה מצופי ואל תחדל רווה צימאונך באגל של טל שערה המשיי מסתלסל בעדנה מלטף את פני כשלמת מלמלה ריחו המשכר של מקדש אהבתה ופרח הלוטוס אורג למגע ובידה הענוגה נוטלת בעדנה את שרביט המלוכה הניצב בגאווה וברעד קל אותו מוליכה לאחר כבוד אל תוך ארמונה וההד הנפלא שעולה מגרונה מאפיל על קולי באנקת אביונה שמח לפרסם מעט משירי

ריקי די

New member
יודעת

אוהב אותך לנצח, יודעת שאתה מכיר את גופי כפי שאף אחד לא חקר. נמסה אני בין כפות ידייך הגדולות נמס גופי במגע, צולל, מתפשט אל נבכי עונג. משחרר אותי לחופשי ביין שפתיי אהבתך מתעצמת, בין איבריי גופך בניחוח ארגמן חושק יותר, צמא יותר. לשון בחמימותה זורמת אל תוכי אוספת רטיבות אל פיך. אוהב אותך לנצח שם, הולכת לאיבוד, שוקעת ברוך חולצת אנחות מגרונך. נקשרת אליך בכח האורגזמה האלוהית הזועקת מגופי.

טאKילה

New member
מנגינת עלומים...../images/Emo79.gif

כמו רוח לוחשת כאוושת שלוות הגלים אתה קוצב לי מנגינת עלומים ואהבתי מחכה לך שם על מרבדי פריחת האביב. , בוא עטוף אותי ברפידות לבך נשק שפתיי בשקיקה לטף קמורי ברכות ידיך לפף גופך סביב מעדני גופי. , אצלול אליך בסערה מתחת לאשד רגשות וברעד תשוקה יוקדת נוע בתוכי צמא אל תאווה משכרת לרגעים של אושר ללא מילים... ddt47 ברוך בואך לשירה אירוטית ואהבה

ddt47

New member
נחמד מוצא חן בעיני

תודה מראש לחלוטין לא מתנגד למצגות כגון אילו לשירי

למעלה