אנקת גבהים.....

אנקת גבהים.....

פשוט מוזר!!!! היתקליף, שבתחילה נראה לי אדם מקופח גורל ומסכן, חתיך ושרמנטי
נתגלה לעיני אט אט כשטן
לא משנה כמה ניסיתי להכחיש את זה!!!!!! ובכלל, איזה טעם היה לסוף המגוחך הזה?!? בעיני הסיפור הסתיים כשקתרין הראשונה מתה. כבר לא היה מקום לקו עלילה מעניין!
או שאפשר לחלק את הספר הזה לשני סיפורים נפרדים - לפני ואחרי מות קתרין.
מה דעתכם על הספר?!?!?! אשמח מאוד לשמוע!!!!!!!!!!!

../images/Emo10.gif בבקשה תגיבו,

ממש חשוב לי לשמוע דעה על מה שכתבתי לכם בהודעה הפותחת את השרשור הזה, ולו תהיה זו דעה של אדם אחד!!!!!!!!

Rivendell

New member
אני בטוחה שיגיבו

אבל היום ערב חג, ואנשים עסוקים בהכנות
קצת סבלנות. אני לא קראתי עוד את הספר, ולכן אין לי תגובה בשלב זה.

sisyphus

New member
עבר כל-כך הרבה זמן

מאז שקראתי אותו, שאני לא כל-כך זוכרת. אני ארענן את זכרוני ואכתוב לך... באמת רעיון. חשבתי לא מזמן לקרוא אותו שוב. אני כן זוכרת שהתחלה הוא שעמם אותי ואחר-כך נשאבתי לתוכו...

Mנטה

New member
גם על רומן זה כתבה א.מלמד במדורה

רק ספרים טובים, וגם זה מן הסתם נמצא בנבכי וואי נט. אני קראתי אותו כל כך מזמן שאני לא זוכרת הרבה..

byron

New member
כן?

האמת קראתי את "אנקת גבהים" במקום הכי פחות מתאים לדעתי - סיני על החוף - לא ממש תואם הספר והאווירה מסביבי. אני יותר בקטע של אריך קסטנר בהקדמה לכיתה המעופפת שהוא טוען שאי אפשר לכתוב על קרבות של כדורי שלג בקיץ. לרב אני צריך שהאווירה מסביב תהיה תואמת, או במקסימום להיות לבד בחדר כדי ליצור לעצמי את האווירה המתאימה בתוך הראש. הדבר העיקרי שאני זוכר מ"אנקת גבהים" זה שאחרי שסיימתי צחקתי עם שני חברים שבדיוק קראו את הספר באותו זמן. בסה"כ ידידה שלי איימה עלינו במשך חודשים אח"כ שאם נרגיז אותה היא תחלה ותמות (שזה מה שמלא דמויות עושות שם לא?). רוצ'סטר והית'קליף הם אותו עיקרון, שניהם "התעללו" באחרים שהיו ב"השגחתם" אבל אצל הית'קליף נשברה השרשרת, ותודה לאל הספר נגמר אח"כ. לא אהבתי את הספר שרדתי עד הסוף כי קיוויתי שכולם מתו, לצערי זה לא קרה.

לדעתי

הם לא על אותו עיקרון. נכון שמבחינה חיצונית וכדומה הם שניהם שחרחריםוהכל וכמובן מסוגרים, מופנמים וכ'.... אבל בסה"כ רוצקסטר הוא בנאדם נחמד שלא מחפש לנקום אלא פשוט לשפר את דרכיו. הוא מחפש את הטוהר והנעורים בעוד דהיתקליף משתדל להמאיס על עצמו את האנשים שסביבו.

למעלה