אנננננשים

sh53

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

אני חושבת שהוא גם מעוניין בך, לפי כל הרמזים שהוא נותן לך, אבל כנראה שהוא ביישן או פוחד לעשות צעד אחד נוסף (אולי הפחד לקבל את התשובה שלך "לא"?). אז אני מציעה לך לדבר איתו ב-4 עיניים, לשאול אותו ולא להתבייש, כי לפי מה שהבנתי - הוא עושה הכל תמיד להיות במחיצתך והוא תמיד שם לב כשאת בסביבה.
לך ואנו כאן כדי לשמוע על ההתקדמות בענין זה

gloom

New member
שלום הדר/יובל/ג מהמוסד../images/Emo66.gif

יש לך כל כך הרבה פיצולי אישיות
ני חושב שהילד הזה נדמה לי מאוהב בך עד כדי קראש עם הוא כל הזמן נדבק אליך ורוצה אותך אז הוא בקראש עליך

spirit noa

New member
היי יובל!

קודם כל ברוכה הבאה לפורום.. מקווה שתהני בו.. ותישארי איתנו :) אהמממ .. ( אני גם יחסית חדשה בפורום. .) ובנוגעע.. לליאור.. (קוראים לו כך? ) .. אהממ.. אם הוא מתקרב אלייךך.. ואת רואה שהוא כל הזמן רוצה שתהיי לידו ויוזם איתך שיחותת.. אז בטוח שהוא אוהב אותך. אבלללל אולי הוא ביישןןן מכדי לומר לך את זה. . כמו שכמה אמרו פה.... :) זהו שיהיה לך בהצלחה איתו! ,

tomalaga

New member
היא גרה במקום שקוראים לו קדימה

והיא אמרה שזה קיבוץ, אז אמרתי שזה לא קיבוץ זה ישוב או מושב, וגם ככה זה עוד מעט כבר עיר...

loving angel

New member
שלום יובל (הדר) ../images/Emo9.gif

דבר ראשון...ברוכה הבאה!!!
אני סיון בת 18 :) ובקשר לליאור נראה לי שהוא מעוניין בך..הוא פשוט מאוד ביישן (כמו כבר אמרו לך חחח ) בכל מקרה אני אומרת לכי על זה...תאמרי לו מה את מרגישה ותראי איך שהכל מסתדר
אז זהו...ואל תשכחי לעדכן אותנו במה שקורה

כל הסמנים מראים שהוא דלוק עליך

לדעתי , כדאי לכם תהחיל להתקרב אחד לשני ולדבר יותר ..... אם יש לו חברה , כדאי לך להתעניין ולשאול אם הם עדין חברים או שהם נפרדו ... אם הם ביחד כדאי לך להבהיר לו שהלא תהיי איתו עד שהוא יפרד ממנה ואם לא אז השטח פנוי ואת יכולה להמשיך להתקדם קדימה איתו , העיקר שתהיי מאושרת !!!!!!!

As היחידה

New member
סורי שאני באה איחור

ברוכה הבאה לפורום... תהנה.. גם אני חדשה פה.. ושאלה: איך אתה עושה תניקוד?

למעלה