אנננננשים

יוּבָל

New member
אנננננשים

קודם כול שלום לכולם... אני הדר, ואני חדשה בפורום... הגעתי לפה בזכות הדס (ווינקי). אמממ טוב, אז ככה- יש לי ידיד (ליאור, הוא הגיע רק השנה...) גיליתי שאני דלוקה עליו אחרי הטיול השנתי, אבל השאלה מה הוא מרגיש... אני שמתי לב שפתאום הוא יותר לידי וכול הזמן מבקש שאני אבוא איתו לכול מיני מקומות, למשל- לא הכניסו אותי לשיעור יום אחד, והוא איחר לשיעור. אני ישבתי לבד איזה חצי שעה ואז הלכתי לקיוסק והא היה שם. התיישבתי הכי רחוק ממנו (לא בכוונה. לא היה מקום...) ופתאום הוא קם ואומר שלא נוח לו איפה שהוא יושב ועובר לשבת לידי ואז הוא מציע שנלך לשבת לבד בשולחן אחר. עכשיו, אמרו לי שיש לו חברה עוד משנה שעברה, אבל אני ראיתי אותם ביחד פעם אחת, וגם אז הם סתם הלכו אחד ליד השני ותמיד שהם עוברים אחד ליד השני הם בכלל לא מתיחסים אחד לשני. אחרי שחזרתי מחו"ל (הייתי שבוע... בלוקסמבורג) ובאתי לבית ספר, אז הוא כול הזמן היה איתי וששאלתי אם הם (שאלתי עוד כמה חברים) התגעגעו הוא אמר שמאוד וכול פעם שעברתי ליד הכיתה שלו הוא עושה לי שלום וכאלה... אז מה נראה לכם? ואני ממש מצטערת על ההודעה הארוכה...
ונ.ב- אתם יכולים לקרוא לי יובל... סיפור ארוך מההופעה של משינה...

וולקאם!!!../images/Emo24.gif

היי לך,גם לי קוראים הדר,אבל הכינוי שלי הוא הדרוש!!!.{עם 3 סימני קריאה,!!!} ואני בת 15 מת"א. וגם אני יודעת איך זה להיות דלוקה על מישהו,אבל הוא לא שם עליי בכלל. אני אצטרך לנסות להתקרב אליו אבל אני מזה ביישנית... אניווי,מקווה שיהיה לך נחמד פה, ממני, הדרוש!!!

יוּבָל

New member
היי

הכינוי שלי זה יובל... אני גם בת 15 מקיבוץ במרכז... בקשר לילד שאני דלוקה עליו (ליאור) אז הוא כן שם עלי... הוא איתי כמעט כול הזמן, אבל קצת קשה לדעת מה הוא חושב... אז רציתי שתעזרו לי..

enjoi butterfly

New member
שלום....ברוכה הבאה...

המממ אז ככה אני חושב שאת צריכה לשבת ולדבר איתו על זה.. מירמזים את לא יכולה להיות בטוחה תגידי לו שאת רוצה לדבר על זה... ותסבי לו מה שאת מרגישה ותראי מה הוא יגיד מקסימום הוא יגיד לא זה לא סוף העולם... שיהיה לך המון בהצלחה..

אבל אמרת את זה בעמצך...

זה שאתה הולך למישהי שאתה דלוק עליה ותגיד לה את זה, זה אחלה אבל רק אם אתה חושב שהיא דלוקה עליך... ואם היא דלוקה עליך ואתה לא מבין את הרמז... זאני מסכימה עם מי שהייתה לפני ואומרת שבנים בדרך כלל לא מבינים רמזים... אז במקרה שאתה לא בטוח אם היא מרגישה אותו דבר כליפיך, אתה לא תעשה כלום?! ואז אם היא כן, אז הפסדת משהו יכול מאוד להיות שכבר לא יקרה...

enjoi butterfly

New member
אני מבין את מה משאת אומרת..

למה זה קשור לא הבנתי.. ויכול להיות שאת צודקת כן ואני לא מבין רמזים... אבל זה עדיף על לא לדבר בכלל...ואני לפני יתן רמזים ואני יראה מה יקרה אחריי זה.. ויש לי דוגמה לזה...אומנם לא דוגמה ממש טובה כי לא אמרתי ובסוף זה היסתדר אבל זה בסוף ניגמר סבבה..:) ומשה???אל תתחילי איתי!..:)

לא דיברתי עליך ספציפית..

בנים בכללי פשוט לא מבינים רמזים...וזה קשור לזה שאמרת שבנים כן יעשו משהו אם הם חושבים שמישהי דלוקה עליהם... וכאן נכנס העיניין שהם לא מבינים רמזים, כי אם הם חושבים שלא אז הם לא יעשו כלום ובעצם יכול להיות שכן....... הבנת?!!?

enjoi butterfly

New member
נראה לי...שששש.....לא הבנתי..

חחחח סתם הבנתי.. ויכול להיות שאת צודקת אבל גם פה לא כול הבנים ככה.

וונקי

New member
שלום לך הדר

קודם כול אני מאוד מקווה שתשארי כאן בפורום כי זה פורום חם ונורא אוהב. ובקשר ליאור אני כבר אמרתי לך מה את צריכה לעשות בקשר אליו. ועוד דבר שתזכרי בנים לא תמיד מבנים רמזים והם לעולם לא מודים על זה שהם דולקים על זה(אבל אין שום בעיה עם בנים) הכי חושב זה שתראי לו שאת רוצה להיות איתו ושאת רוצה להיות איתו בקשר. לעוד טיפים ורעיונות מיני את יודעת איפה אפשר למצוא אותי ושוב אני מקווה שתשארי כאן ומקווה שעזרתי לך

enjoi butterfly

New member
אני חושב שלא כול הבנים ככה.....

עם אני מרגיש משהו למישהי אני יבוא ויגיד לה... עם אני ירגיש שזה יכול להיות הדדי כמובן.... אין לי שום בעיה בכלל... ואני בטוח שיש עוד אנשים כאלה

sh53

New member
../images/Emo45.gif

לא כל הבנים ביישנים או לא מגלים רגשות.

היי יובל.....

ברוכה הבאה!!! אני סיון... באיזה תאריך היית בהופעה של משינה? בקיסריה או בת"א? אני הייתי ב15 ל19 בקיסריה והיה מעולה... מקווה שגם את נהנית... שוב, ברוכה הבאה... סיון

gloom

New member
החודש ה19 הוא החודש../images/Emo66.gif

האהוב עלי.......... אני הולך להתחתן ב19

יוּבָל

New member
לסיון

הייתי בהופעה האחרונה בתל אביב... ב-6 ל-12... ודרך אגב משינה... יש להם הופעה ב-14 לפברואר בתל אביב ויכול להיות שאני אלך... ואם זה מעניין, אז יובל זה בגלל יובל בנאי...

ThE BluEyeS

New member
Welcome ../images/Emo140.gif

אני ניצן, בת 15 וחצי מהמרכז.. חח חור כזה
לפי דעתי תזרמי איתו, לכי בדרך שלו, תבררי מה הוא מרגיש כלפייך.. בכל מקרה את לא תפסידי
ו... בהצלחה

למעלה