אנמיה

אנמיה

שלום לכולם! אוקיי אז ככה... אני צמחונית ואני לא אוכלת ירקות ואני חוששת שיש לי אנמיה- יש לי את כל הסימנים- חיוורון פנים, עייפות, חולשה, חוסר ריכוז... ואני מפחדת לעשות בדיקה דם!! תמליצו לי בבקשה מה לעשות...

slayer1

New member
תעשי בדיקת דם בכל זאת

אין לך הרבה ברירה תתגברי על הפחד וזהו

תגובה

אני לא יכולה... אני ממש מפחדת... אין פיתרון אחר?! אי אפשר לפתור את זה בלי בדיקת דם?

התחלה טובה תהיה...

להתחיל לאכול כמו שצריך... "אני לא אוכלת ירקות" זה לא סימן טוב. תלכי לתזונאי/ת שיבנו לך תפריט נורמלי (ירקות יהיו חלק ממנו יש להניח...) המצב שלך כרגע הוא כמו של אוטו, שהבעלים שלו לא ממלאים לו דלק, הוא כבר מתחיל לקרטע כי הדלק הולך ונגמר, והנהג פוחד להסתכל על מד-הדלק.... אם לא תתחילי לאכול (במקרה שלך - לא דלק) כמו שצריך - הסוף די ברור...

מה יכול לקרות?

ירקות זה מגעיל ובדיקת דם זה כואב... מה האנמיה יכולה לגרום לי? חוץ מזה שאני עייפה והכל... מה המצב הכי גרוע שיכול לקרות מזה?

מוות

ובכל מקרה, אל תשכחי את העובדה המהותית שבתור צמחונית את מהווה יחצ"נית של דרך החיים הצמחונית, יצירת מצב בו את הופכת להיות לא בריאה בגלל הצמחונות שלך הוא יריה ברגל למאבק לצמחן את העולם. בימים נורמליים הייתי דואג להסביר עוד כמה דברים, אבל אני במצב רוח מחורבן...

../images/Emo6.gif אלון.... יישות משעשעת שכמוך...

מה רגע? מה המצב-רוח? (בחירות??)

enbalush

New member
גם ככה תהיה מלחמה ושנה הבאה עוד פעם

יהיו בחירות, אחרי כל המוות שנראה בעולם, אף 1 לא יוכל לאכול יצורים מתים ויהיה בסדר...עודדתי אותך? סתם, אני מקווה לעוף מפה בכל מקרה, אבל בחרתי בכל זאת לטעמך... ממני זיון מח נחמד, ענבל.

yaeltal

New member
והמוות שלך הוא כמובן הפרט השולי

מול העובדה המהותית של פגיעה במאבק לצמחון העולם.. אבל ברצינות- גם בלי התחזיות הקודרות שנחזו לך פה, העובדה שאת לא מרגישה טוב לא מספיקה לך כדי לדעת שאת צריכה לעשות משהו?? גם בלי ללכת לבדיקות דם (לא שאני מפחיתה מערכן) את יכולה כבר לדעת בביטחון שהתזונה שלך לקויה. את יכולה לקרוא את ההמלצות הכלליות האלה שנכתבו פה בהודעה קודמת. באמת אין אף ירק שאת אוהבת?? המגוון הוא כלכך עצום, קשה לי להאמין שאת לא יכולה למצוא בו שום דבר..

פשוט מאוד:

מה קורה לאוטו אחרי שנגמר לו הדלק? בהצלחה. (מקווה שיש לך שירותי גרירה)

Neta558

New member
לא חושבת..

אנמיה מתגלה בבדיקת דם, ואם את חוששת שאת אנמית, חשוב מאד שתעשי בדיקת דם לפני שהמצב יהיה גרוע יותר. ובכלל, בדיקת דם יכולה לבדוק לא רק אנמיה, אלא חסרים אחרים. הבדיקות היום הן מאד פשוטות וכמעט לא מרגישים את הדקירה. בקופ"ח לוקחים דם עשרות פעמים ביום, כך שהם מאד מנוסים ואין מה לחשוש מהבדיקה. אז פשוט תסיטי את הראש לכיוון השני, ובכלל לא תרגישי שלוקחים ממך קצת דם...

MooN aka asdfgh

New member
../images/Emo45.gif!

אין מה לחשוש! אם את באמת חוששת, את יכולה לבקש ממישהו שיבוא איתך. אולי אמא או אבא או איזה ידידה שלך שתבוא עם חבר שלה (
) או משהו כזה...

MooN aka asdfgh

New member
כמובן שזה אני!

וזה באמת הזמן להציג לכם את ליאת הג'ינג'ית! ליאת היא מהשכבה שלי והיא חברה של חברה שלי, הופנתה אלי הבעיה שלה וכמובן שאמרתי לה ללכת לבדיקות דם (!), היא לא הסכימה ולכן שלחתי אותה אליכם שתשכנעו אותה...

veganoren

New member
איך את יכולהל פחד מבדיקת דם?

זה ממש כיף! אני מסכים לעשות בדיקת דם בשבילך, ואז גם תקבלי תוצאות ממש טובות. למה את לא אוכלת ירקות? תוכלי ירקות (ואגב, כדי לך לאכול אגוזי ברזיל, יש בהם בערך הכל)

אתה נורמלי?

אתה צוחק איתי אני מקווה... כיף לעשות בדיקת דם?!!??!!?!??!!??!!? ואני לא אוכלת ירקות כי זה ממש מגעילל...

Eclipsed 0

New member
איך אפשר לא לאהוב ירקות? |ברוקולי|

אם את לא אוכלת ירקות, לפחות תשלימי דרך תוספי תזונה... את לא תוכלי לתפקד בצורה נורמלית בלי הויטמינים שיש בהם..

למעלה