אנליזה של בלינק@@@

Alinush182*

New member
חחחחח....

יש לי את Insomniac וזה דיסק חרא, כל אחד והטעם שלו... בישבילך גיטריסט טוב הוא כל הבולשיט שכתבת בישבילי גיטריסט טוב הוא מישהו שנותן מימד חדש למוזיקה ולא סתם מנגן לפי הקצב... ואנמה הוא הדיסק הכי חרא של בלינק, השיא של בלינק זה דוד ראנץ´ ולא אנמה, ואם כבר אז בלינק השתפרו מאנמה... ביי ביי אלינה

HandsomeDevil

New member
אין פה בכלל מקום להשוואה...../images/Emo103.gif

לדעתי, אין פה שום מקום להשוואה.. מי יותר טוב? בלינק, אולי נופקס- מה גרין דיי?!- שכל אחד ישמע מה שהוא אוהב ויישב בשקט...(!) אותו דבר גם בקשר לדיסקים של גרין דיי(!) - אהה... ולמרות שפה אני סותר את עצמי, אני פשוט חייב להגיב: insomaniac- הדיסק הכי טוב של גרין דיי?! עכשיו אני באמת על הצפה!- insomanaic הוא הדיסק הכי פחות מושקע וטוב ובתור "חולה גרין דיי לשעבר" אחד שיש לו 9 דיסקים שלהם- אני יכול להגיד לך, יקירתי, שהדיסק הכי טוב שלהם הוא kerplunk! ולא אחר!- אני יודע שבטח חלק גדול מכם אפילו לא שמע עליו- כי הוא מהישנים וכולכם בטח מכירים את הסדר הבא:אינסומאניאק-דוקי-נימרוד-וורנינג- אז לא!- יש להם שלוש דיסקים ישנים והרבה יותר טובים- ו-insomaniac הוא אחד מאלה שאני פחות שומע.... ושוב, שכל אחד יישמע מה שהוא אוהב- למי אכפת איזה דיסק של גרין-דיי את הכי אוהבת?! יום נפלא, שחר.

Fat mike

New member
אנמא אוף דה סטייט לא הכי טוב!!!

אנמא אוף דה סטייט הוא לא הכי טוב של בלינק אלא דוד ראנץ´. דוקי הכי טוב של גרין דיי. וזהו...

blinksum18241

New member
או קיי בקשר לגרין דיי

מה את חושבת שיש להם יותר גיוון באקורדים? ברור שגרין דיי טובים מבחינה מוזיקלית, אבל באסקט קייס יש רק 4 אקורדים, לידיעתך. HAVE FUN יקיר

pikitup

New member
נופקס לא התמסחרו

הם כבר קיימים 18 שנים והסגנון מוזיקה שלהם לא השתנה הרבה מאז. הם לקחו את הגורל של עצמם בידיים והקימו לעצמם חברת תקליטים (פאט-רקורדס). חלק מהשירים של נופקס הם גם פופ-פאנק למדי, אבל הם עדיין איכותיים.

blinksum18241

New member
או קיי אנשים !!!!

דיי דיי דיי עם כל הקטגוריזציה של המוזיקה זה מעצבן כל מוזיקה מסווגים ל7000 סוגים ואם מישהו טועה בסוג של המוזיקה כולם תוקפים אותו... אין כזה דבר, יש סטיילים של מוזיקה אבל למה לחלק כל סטייל למיליון קטגוריות אמו-פאנק סקה-פאנק פופ-פאנק - חלאס עם זה... זה אחד הדברים שהכי מעצבנים אותי, במקום להצמיד קטגוריות למוזיקה אולי פשוט תקשיבו לה ותהנו ממנה ותפסיקו לזיין את השכל בכל מיני שטויות קטנוניות על איזה סוג זה ואיזה סוג זה... ובקשר למגיבים, נשמע לי שאתם ממש לא מעריצים גדולים של בלינק (חלקכם) אם לא מתאים לכם המוזיקה של בלינק, יש עוד פורומים. אז זהו... HAVE FUN יקיר

אני רן

New member
"למה לחלקכל סטייל"? פאק

כי אולי זה שונה! האמו הוא זרם בפאנק, לך עכשיו לפאנקיסטים ששומעים את הסקס פיסטולסואת האקספולידט והם יגידו לך שגרין דיי ויוזלסאיי.די הם להקות קקה. למה? הרי זה בתחלס פאנק, נכון? נכון מאוד, אבל פאנק שונה. אמו ופפ9 פאנק זה דבר אחד, פאנק רוק זה דבר אחר, סרייט זה דבר אחר, כך גם 77 וסקה ואוי וריוט ואנדרגראוונד ועוד מיליוני סוגים משונים של פאנק. בקשרלדבר שלך על מעריצים של בלינק, אני אוהב דווקא את המוזיקה הישנה שלהם. פשוט, בגלל שזהפורום של בלינהק, אז מנהליםפ פה דיונים, מבין? קצת הגיוני... לא חושב?

אני רן

New member
נ.ב.

מצטער אם ההודעה שלי לא נראית טוב, אני פשדוט פה מהמקלדת בבצפר. די מוזר כאן :/

on drugs orange

New member
דעות שלי

הממ קודם כל אני רוצה להתחיל שאני לא שם ז** על הקטגוריות של המוזיקה אני שומע מה שאני אוהב (למשל כרגע אני שומע puretone - addicted to base ובהמשך הרשימה בווינאמפ מופיעים foo fighters blink182 lenny kravitz וכן כן אנשים אפילו westlife).. אני לא חושב חושב שטום מארק או טראביס מייצגים משהו חוץ מעצמם ואת הלהקה שלהם... המממ בעיקרון הפואנטה של ההודעה היתה לאמר לכם לא לריב. וגם לאמר לכל האנשים שכל בסיס המחשבה שלהם הוא:"אני שומע פאנק אמיתי אז אני יותר טוב מכל אלה שאוהבים את בלינק רק מאנמה" אז חברה להרגע ... תאהבו מה שבא לכם אבל אין לכם זכות לאמר על אחרים שהם לא מבינים וכדומה.. ןכן אני אסיים במשפט האהוב עלי: על טעם ועל ריח...

on drugs orange

New member
אני תמיד בעד לדון

אבל הודעות טיפשיות כמו: "אתה ממש לא מבין כלום אם אתה שומע את זה ואת זה...אני מבין יותר כי אני שומע את זה ואת זה" הם לא חלק מדיון נורמלי. טוב אולי אם הדיינים הם חבורה של ילדים בני 6...

למעלה