אנליזה של בלינק@@@

scooter182

New member
מי אלה NOFX

בקשר לזיבולך על הלהקה NOFX (שהיה דרך אגב מסריחה) על הקליפים הסטיקרים וההמיט מי לעזאזל שמע אותם בתקופה האחרונה? בקשר לGREEN DAY אתה צודק אם באמת יותר כבדים קצת אבל הם מתקופה יותר רחוקה. ואפשר להגיד שהאלבומים הקודמים שלהם היו מוצלחים יותר "מהחדש".

punktx

New member
אתה פשוט קוף !|מתושלח||קוף!!!!!!|

NoFX להקה מסריחה? אני חושבת שאתה טועה. הם אחת מלהקות הפאנק-רוק הטובות שקיימות ! אם כבר בלינק מסריחים , ולך יש טעם נוראי במוזיקה. אם היית יודע משהו מהחיים שלך, או בכלל מכיר את נופקס היית יודע ששמעו עליהם הרבה בתקופה האחרונה ובכלל. בלינק וגריןדיי העתיקו מנופקס, שהתחילו עם הפאנק פופ\רוק. ואתה שימפנז. (קורקינט 182 ??? מחוכם!) סהר

OPERATi0N_iVY

New member
טוב, לא "אחת מלהקות הטובות שקיימות"

אבל הם בסדר... תשמעו את הדיסק המסריח הזה שהם הוציאו על MYSTIK RECORDS, זה עם הדמואים מ-83/84, עם ה-20 שירים... שכחתי איך קוראים לו..

scooter182

New member
סהר אל תשתגע

שלום סהר! קודם כל את יצאת אידיוט עכשיו כי בגלל שלחצת על הבבילון שלך וראיתה ש-SCOOTER פרושו קורקינט לא הפך אותך לחכם גדול. בוא אני אספר לך שSCOOTER הוא אחד אמני התכנו הגדולים בעולם ואני ממליץ לך מאוד אם הראש שלך פתוח למשהו אחר מרוק לשמוע את אחד מהאלבומים שלו. דבר שני לא הבנתי אם אתה בן או בת סהר כי כתבתה שאתה גם "חושבת...". ואחרון חביב NOFX מסריחים לי תתחת אז תפסיק לזיין לי את המוך אליהם. תודה וסליחה על טיפשותך.

punktx

New member
שלום קורקינט חמוד ! ../images/Emo15.gif|מתושלח|

כמה דברים: 1. אני בת, ואני חושבת שהיית צריך להבין זאת מההודעה. 2. אין לי בבילון ויש לי ידע מצויין באנגלית בלי להשתמש בבבילון בכל מילה שאני רואה באינטרנט. (אהמ....? אני חושבת שמישהו אחר משתמש כאן בזה) 3. אם אמן טכנו מספיק אידיוט בשביל לקרוא לעצמו "קורקינט" אני לא הייתי אידיוטית כמוהו וקוראת על שמו את הניק שלי. 4. נופקס הם הרבה יותר טובים מבלינק או כל חרא אחר שאתה שומע. אה כן, כשאתה מנסה לייבש מישהו כדאי לך לקרוא לאמא שלך שתבדוק לך את האיות לפני שאתה שולח את ההודעה. לילה טוב!!! סהר

Fat mike

New member
NOFX

יש להם קליפים אבל הם לא מפרסמים אותם כמו גין דיי ובלינק בMTV. אבל הם ממש אחלה של להקה והם הכי פאנק.

pikitup

New member
נופקס להקה גדולה

הם מסוגלים לנגן פופ-פאנק (לא רק כמובן) ועדיין לשמור על העקרונות של הפאנק. תקראו את העטיפה של heavy petting zoo שם הם קוראים לאמ.טי.וי לרוקרדס לייבלס ולכל שאר הדברים שרוצים להפוך להקות לסל-אווטס לעזוב אותם במנוחה לאחר שהם תפסו תאוצה ומעריצים.

Alinush182*

New member
בסדר....

אני יודעת שההודעה שלי לא נשמעה כמו של מעריצה, אבל זה מה שאני באמת חושבת על בלינק...... וחוץ מזה, אני לא מכירה אף אחד באילת שיודע מי אלו נופקס, וגם אף פעם לא ראיתי קליפים שלהם ואני לא יודעת איך הם ניראים, אבל אני עדיין שומעת אותם........ ולגרין דיי יש מוזיקה יותר איכותית מבלינק! טום כמעט ולא יודע לנגן, הוא לא מחליף אקורדים! תיקח לדוגמא את אדמס סונג ואת אול דה סמול ת´ינגס, לקראת הסוף באדמס סונג יש את אותם אקורדים בדיוק כמו באול דה סמול ת´ינג, מארק נחמד, לא מצויין אבל גם לא חרא, וטרוויס מעולה, הוא זה שהופך את המוזיקה ליותר טובה... פעם חשבתי שבלינק זה שיא השלמות ושהם הכי טובים וכל הבולשיט הזה אבל הבנתי שזה פשוט לא נכון, וזה לעולם גם לא יהיה נכון, בלינק לא מתקרבים לגרין דיי שהדיסק הכי טוב שלהם זה דוקי..... תיקח את השיר באסקט קייס של גרין דיי ודמיט(השיר הכי טוב של בלינק) ותשווה את זה, תגלה שדמיט כמעט מתקרב לבאסקט קייס, אבל אם תיקח את דה רוק שואו ובאסקט קייס ודה רוק שואו, תגלה שדה רוק שואו לא מתקרב טיפ´לה לבאסקט קייס....... וכל זה אומר שבלינק היום בערך כמו גרין דיי בדוד ראנץ´ וצ´ישיר קאט, אבל עכשיו בלינק הרבה יותר גרועים מפעם..... וגם גרין דיי התרככו אבל זה לא קשור לנושא, בשביל זה יש פורום גרין דיי... ביי ביי אלינה

PunkBunny

New member
../images/Emo105.gif מוכה. דפיניטלי מוכה. ../images/Emo31.gif

אוי ואבוי, כמה בולשיט בשירשור אחד !!!!!
וואי, אלינוש, את לא מכירה אף אחד באילת שיודע מי אלה נופקס?~! פששששש....גילית להקת מחתרת. איזה קולית. קבלי צל"ש. תאמיני לי שאם בבאר שבע יש אנשים שמכירים את נופקס, אז גם באילת יהיו. הם לא להקה כל כך "סמויה" כמו שאת חושבת. כמעט כל מי ששומע פאנק\פאנק רוק מכיר אותם. מ´קיי ?
מה הקטע על להשוות את באסקט קייס לכל מיני שירים של בלינק? מה הטעם בזה? אז את אומרת שגרין דיי יותר טובים (דעתי בעניין לא רלוונטית, אז נא לא להתייחס לזה כאילו אני חולקת על דעתך), מה זה עוזר להשוות? אז את אומרת שבאסקט קייס יותר טוב מדאמיט. הרי תמיד יהיה מישהו אחר שיגיד להפך! אז למה את חושבת שזה ישנה משהו אם תעשי השוואות לא נחוצות שכאלו? זה סתמי, לא מועיל לכלום! ובכלל, כל השירשור הזה, אולי חוץ מאיזה 3 הודעות, הוא אידיוטי לחלוטין. לדעתי ! ורד (אם אני זוכרת נכון..)

ב.ן.נ.ת.ן

New member
מפגרתתתתתתתתתתתתת

דיי, עדיף שתסתמי ת´פה הוא לא מחליף אקורדים אז הוא לא יודע לנגן ? מותק, גרין דיי משתמשים בדיוק באותם אקורדים וזה לא רק גרין דיי, זה רוב המוזיקה בעולם, יש כזה דבר שקוראים לו תבניות והרמוניות שהולכות מאד יפה עם G, C, D גם נירווה השתמשו בדיוק ב4 אקורדים, גם גרין דיי משתמשים באותם שלושה אקורדים כל הזמן, וגם בלינק וגם אופספרינג, אופרשיון אייוי ואנטי פלאג וכל מה שפאנק, קרוב לפאנק, פופ, קאנטרי, טראנסים, ראפ, מה שאת רוצה (ידעת שהאקורדים של because i got high הם בדיוק אותם אקורדים של כל שיר של בלינק או גרין דיי, תורידו אוקטבה, תעלי אוקטבה, זה אותו מבנה של G\C\D\G - כמו all the small things, Untitiled, Fuck a dog, ועוד מיליון) וזה לא אומר שהמוזיקה שלהם לא טובה, זה רק אומר שהיא פשוטה אני יכול להביא לך שירים עם 2 אקורדים שנחשבים לגאונים (לניק קייב יש אחד כזה) או שתקשיבי לאלוויס או לכל גאז שהיה בתקופה הזאת, הוא בנוי בדיוק על שלושה אקורדים. וחלאס להשוות בין הלהקות, זה טיפשי ואת גם עושה את זה בטיפשות טוב יאללה ביי

Alinush182*

New member
וואו, את ממש בוגרת...

דבר ראשון, את לא תגידי לי לסתום, אלוהים ברא לי פה בישביל לדבר, ובמקרה הזה ידיים בישביל לכתוב... ודבר שני, מי את בכלל שתגידי לי לסתום? מי את תבכלל שתקללי אותי? אני לא קיללתי אותך, את אל תקללי אותי... הפנמת?יופי! ואני אשווה בין מי שבא לי, כל דבר הוא טוב או רע ביחס לדבר אחר, לכן אם אנחנו רוצים לראות אם להקה מסויימת איכותית או סתם קקה אנחנו תריכים להשוות.... ביי ביי אלינה

ב.ן.נ.ת.ן

New member
אהבלה ! מכת טבע !

קוראים לי בן, אני לא בת ואת, רק הוכחת שאת היית, ועדיין נישארת; אהבלה

PunkBunny

New member
You´re like..umm...stupid../images/Emo105.gif../images/Emo41.gif

גברת (לא ממש..) יקרה!
תלמדי לקרוא. אני מצטטת: "את לא תגידי לי לסתום, אלוהים ברא לי פה בשביל לדבר.." בלה בלה... "מי את בכלל שתקללי אותי?"... אם תקראי את התגובה הראשונה שלי, תראי שלא השתמשתי בקללות, ולא אמרתי לך לסתום. אז אנא, תרגיעי את עצמך. ואל תנסי אפילו לשום דברים כביכול מתנשאים כמו: "הפנמת?יופי!". מהסיבה שצויינה למעלה. אז כדי שתרגעי, כן? מצויין! והאייקון של המוצץ באמת הולם את התגובה שלך. תגובה ילדותית, אני חייבת לציין.אבל זה לא שציפיתי למשהו אחר. לא היה לך מה להגיד לנוכח העובדה שצדקתי, אז רשמת דברים לא קשורים ומומצאים. יום נעים לכי לישון ורד

Alinush182*

New member
לא כתבתי לך את התגובה...

כתבתי את התגובה לא לך אלא ל-ב.ן.נ.ת.ן, אז את זאת שצריכה להירגע...:)

blinksum18241

New member
בקשר לאקורדים...

אתה ממש צודק אח שלי... לביטלס יש שיר רק עם שני אקורדים מי שמכיר את GET BACK הוא מורכב רק משני אקורדים G C והביטלס נחשבה ללהקה הטובה בעולם. אז זה לא כמות האקורדים שבשיר זה מה שעושים איתם מבחינה מוזיקלית... באסקט קייס עם כל הכבוד מורכב מסך הכל חמישה אקורדים... שזה לא הרבה יותר מבלינק. אז לבחורה שירדה על מיעוט האקורדים... זה לא קשור בכלל...

~BLINK182_gurl~

New member
יופי

אתה לוקח שיר אחד של להקה מעולה ומשווה.... (הכוונה לet back) זה נכון- בלינק לא מגוונים במיוחד באקורדים- אבל לא רק בשיר אחד! בכללי הם לא מגוונים- 4 אקורדים בערך פשוט בתבניות שונות... אבל כמובן שיש עוד מרכיבים לאיכות של להקה כמו הליריקס, הביצוע עצמו של השיר- לא רק האקורדים.... ועדיין לא הבנתי מה הקשר לביטלס....

Ernie C

New member
דוקי זה לא הדיסק הכי טוב של גרין די

אם כבר הדיסק הכי טוב שלהם זה: Insomniac ואם את כבר מדברת על זה שטום לא מחליף אקורדים את טועה, כי הוא כן וברוב השירים שלהם הוא לא מנגן רק לפי אקורדים פשוטים, הוא עושה סולוים וכ"ו. ובילי ג´ו הגיטריסט של גרין די הוא לא מחליף אקורדים. הדיסק שלהם דוקי משיר 1 עד שיר 6 נשמע כאילו זה אותו שיר. ומאיפה את קובעת שטום הוא חרא של גיטריסט? מה עושה גיטריסט טוב בעינך? שהוא כותב ומנגן שירים כמו פינק פלויד?? גיטריסט טוב נמדד לפי השליטה שלו בגיטרה והיכולת שלו לכתוב ולחבר לחנים מתאימים לשירים שלו גם אם זה שלושה אקורדים (כמו להקת טרוויס שהם באמת לא מחליפים אקורדים) טום הוא גיטריסט מעולה, ונכון שאנמא אוף דסטייט היה הטופ של בלינק, באלבום הזה הם הגיעו לשיא שלהם מבחינת מוזיקה, האלבום האחרון שלהם טיפה מאכזב כי הוא לא עולה ברמה שלו על אנמא וגם לא ממשיך את אותה דרך כמו אנמא, הוא שונה קצת במוזיקה ובסגנון, אבל הוא עדיין דיסק מעולה למרות שאני מעדיף את בלינק של דוד ראנצ´ ואנמא

למעלה