אנליזה של בלינק@@@

blinksum18241

New member
אנליזה של בלינק@@@

בואו נעשה כזה דבר, כל אחד יגיד דעתו על בלינק בניתוח מעמיק כמו שאני עושה עכשיו, מאד חשוב לומר מה חושבים (אידיוט) טוב אז בואו נתחיל... טראוויס - מתופף אדיר, ממש מוכשר (קטעים שווים שלו - GIVE ME ONE GOOD REASON, FIRST DATE, MUTT ועוד...) חוץ מזה, הוא ממש מגניב, רק מה חבל שהוא ביישן כזה, לא מדבר בראיונות וכו´... אבל שמעתי שהוא הולך להופיע בJACKASS בMTV אז... יש לו עתיד. טום - אחח טום הזה, מייצג בעיני את תרבות הפאנק לא ככה? הוא ממש פאנק טהור... נגן גיטרה דיי טוב, אבל בפאנק מה כבר צריך לדעת... רוב השירים מבוססים על 3 אקורדים... בכל מקרה, טום הכי מצחיק בלהקה... חולה עליו... מארק - נראה ככה כמו האבא של כולם, למרות שהוא בעצמו עושה מלא שטויות, אבל הוא הכי "ילד טוב" בלי קעקועים (נראים לעין) בלי פירסינג (חוץ מהפיטמה) אבל בכל מקרה, בסיסט מעולה, ושר הכי יפה מכולם... אז... עכשיו תורכם...

xero1

New member
יש לי משהו להגיד על מה שכתבת

לא על הרעיון. על ה"ניסוח המעמיק" שלך. בקשר לטראוויס - הוא לא ניגן את mutt, זה סקוט ניגן. תאמין לי שהוא ממש לא ביישן, פשוט "אין לו מה להגיד" בנושאים שטום ומארק מדברים עליהם, הם בעצמם אומרים שמה שהם אומרים אלה סתם שטויות. "יש לו עתיד?", סלח לי על השפה המלוכלכת אבל... איזה בולשיט, אתה יודע כמה קשרים יש לו בעולם המוזיקה? תשים לב לפעמים בקליפים ובכל מיני אירועים שקשורים למוזיקה, חפש אותו מאחורי הקלעים, תאמין לי שהוא יהיה שם. ובקשר למה שאמרת על טום - "מייצב את תרבות הפאנק", אהמ.. לא. בלינק זה אמו ופאנק-פופ.

Sham 69

New member
תרשה לי לגכח קצת..

מה הקטע המפגר של להתלהב מהתיפוף המסריח הזה ב FIRST DATE? רק ילדים בני 12 שעדיין לא שמעו דברים רציניים מדברים ככה.. אני לא אומר שזה תיפוף גרוע.. אבל זה תיפוף בסיסי לאללה.. אחיו של חבר שלי לימד אותו את התיפוף בשיר הזה.. והוא קלט את זה אחרי איזה שבוע (ואין לו מושג בתופים.. הפעם הראשונה שלו).. אז אני ממש לא מבין מה ההתלהבות מזה.. "טום - אחח טום הזה, מייצג בעיני את תרבות הפאנק לא ככה? הוא ממש פאנק טהור... נגן גיטרה דיי טוב, אבל בפאנק מה כבר צריך לדעת... רוב השירים מבוססים על 3 אקורדים... בכל מקרה, טום הכי מצחיק בלהקה... חולה עליו..." הוא מייצג בעיניך את תרבות הפאנק? איפה אתה חי? טום מבלינק182 מייצג את תרבות הפאנק?! זה דבר ממש דפוק להגיד.. כנראה שבלינק זאת אחת הלהקות היחידות ששמעת בפאנק.. או שאתה פשוט תקוע בתוך החרא של ה-POP PUNK שלך.. מה מייצג בו כל כך את הפאנק? זה שהוא קשוח יש לו קעקועים? תעשה לי טובה.. כנראה שאין לך מושג מה זה פאנק.. תן לי לשאול אותך שאלה.. מה בעיניך זה פאנק? מה מייצג בו את הפאנק?

HelloweeN

New member
טרוויס

תראה לי את החבר הזה שלך שלמד בשבוע את First Date על התופים. אני רוצה לראות אותו מנגן ת´שיר תו-תו, למרות שהוא לא לומד תופים. מוזר, אני לומד תופים כבר 4 וחצי שנים.. ולי קשה לנגן ת´שיר הזה קלין. בכלל כל מי שאומר שטרוויס לא יודע לתופף, הוא בור מבחינה מוזיקלית, ויש הרבה מאוד מאוד כאלה.... עוד לא ראיתי הרבה אנשים שמצליחים לנגן פרפקט קטעים של בלינק בתופים (אני מדבר על הדיסקים שטרוויס מנגן בהם)... הבנאדם גאון מוזיקלית, מתופף מעולה, רמה גבוהה ביותר, יודע תווים... זה מתופף !! בניגוד להרבה "מתלהבים" שיש בתחום.

sk8 182 or die

New member
טראוויס די טוב אבל לא הכי

טרוויס נכון הוא גאון מוזיקלי ואני את ההתחלה של פירט דייט לקח לי שבועעים אבל עדיין המתופף הקודם- סקוט פי 100 יותר טוב תשמעו את דאמיט בדוד ראנצ´ ואחרי זה ב- דה מארק טום אנד טראוויס שואו" ותקלטו לבד ממישל מעריצת הבלינק!!!

HelloweeN

New member
למה ?? למה להתווכח ???

אני הצגתי לך עובדות מוצקות, למה את בכלל מנסה להפריך אותן ??? טרוויס יודע תווים. זה מה שמבדיל אותו מכ"כ הרבה מתופפים. הוא יודע הרבה סגנונות, כולל ג´אז !! יש לו טכניקה מעולה, מהירות, דיוק...... שמעתי את שתי הגרסאות של השירים, וכל מוזיקאי שפוי יגיד לך שרמת התופים והאיכות של התיפוף בהופעה החיה הרבה הרבה יותר מקצועית מאשר שב"דוד ראנץ´". לפי הניק שלך אני מנחש שאת בטח איזו סקייטרית שמשקיעה בפוזה שלך את רוב זמנך.. ויענו שומעת "פאנק/סקייט פאנק" רק בגלל שמחוייבותו של כל סקייטר "רציני" אשר מכבד את עצמו לשמוע פאנק וחרא דומה... בניגוד אלייך, אני משקיע שעות על גבי שעות בשמיעת מוזיקה, בנגינה, ובלימוד תאורטי של המוזיקה, ככה שאני יודע טוב מאוד על מה אני מדבר.

~BLINK182_gurl~

New member
יש קטע שהורדתי

מaudio galaxy בהופעה חיה שזה פשוט איזה דקה וחצי רק תיפוף של טרוויס... ואני לא מבינה גדולה בתופים- אבל שומעים את זה- הוא ניגן שם לפחות איזה 6 סגנונות שונים לגמרי של תיפוף ואני בטוחה שגם לא קלים במיוחד... ושוב אני לא מבינה בתופים אבל אחרי ששומעים עוד מתופפים אפשר להבין שטרוויס די בולט בתחום... ולמי שאמר על דמיט אז ככה- בדוד ראנץ´ סקוט לא מנגן את זה בהופעה חיה! זה שונה לגמרי- ובטוח שאם הוא היה מנגן בהופעה חיה זה היה נשמע שונה, כי בהקלטה לוקחים רק ממש את החלקים הכי טובים שיצאו לו....

sk8 182 or die

New member
טוב נגיד ש....

טוב לפני שאתה בא אליי פה בפוזה של מתופף וותיק שיודע הכל ושומע מוזיקה ולהיות מוזיקאי זה החלום שלו רק שתדע שגם אני ככה שחבר הכי טוב שלי מתופף בערך מגיל אפס ואם אתה לא מאמין לי- עובדה שהוא הופיע בקומה השניה ובלילה השלוש עשרה. וגם אני אולי אני מתמחה דווקא בגיטרה וקצת בסקייט (קצת לא הרבה) אבל ניגנתי די הרבה זמן על תופים, עד שנקרע לי גיד בכתף ועברתי לגיטרה ושגם אני מבלה שעות על גבי שעות וקופסאות סיגריות על גבי קופסאות בנגינה והמצאה של שירים, ושרק מי שלומד לנגן לבד יודע כמה קשה זה לנגן שירים כשאתה רק שומע אותם. אז אל תבוא אליי בפוזה של אל תתווכחי איתי כי לכל אחד מגיע ת´דעה שלו ולך יש דעה שאני חולקת עלייה ולא כל מה שאתה אומר זה נכון רק בגלל שאת מתופף.... כי יש עשרים כמוך בשקל....

HelloweeN

New member
חחחחחחח

קודם כל אני לא בא בשום פוזה, במיוחד לא של מתופף וותיק.. היחידה שבא פה בפוזה זאת את, וכמו שמישהו אמר: cigariot=skate=kurt cobain=suicide=cool songs=gitara=dikaon=very cool יש לי רק דבר אחד להגיד לך, את ילדה טיפשה, ואני לא אבזבז ת´זמן שלי לנסות ולטרוח להציג לך עובדות.

Fat mike

New member
טראוויס פי 30 יותר טוב מסקוט!

דוד ראנץ´ זה הדיסק הכי טוב אבל טראוויס קורע את סקוט! יש לי רק 3 מלים להגיד על טראוויס: ANTHEM PART TWO!

טום לא מייצג כלום חוץ מעצמו

ובטח שלא פאנק... ואם כבר קטע טוב של טראוויס, הדקה וחצי האחרונות של adam song נחמדות מאוד.

ב.ן.נ.ת.ן

New member
איכסה

מזה השטויות האלו ? מה כל אחד מייצג? מזה פה? להקת בנים שמפיקים בוחרים את חברי הלהקה לפי דרישות הקהל... זה הילד של אמא.. זה הילד הרשע.. זה החמוד וזה התמים עזבו אותכם מהחרא הזה, הם להקה, והם אנשים ומייצגים את עצמם ואם כבר... תום הוא ginger spice טרוויס הוא sporty spice ומארק הוא posh spice תודה

blinksum18241

New member
טוב תרגיעו דחוף!!!

כל המגיבים למיניהם, אני מציע שתשבו בשקט, אתם לא נשמעים לי מבינים גדולים. קודם כל - טום=פאנק. ותפסיקו להגיד פופ-פאנק, כי זה מעצבן, אין כזה דבר פופ-פאנק או קיי? בלינק עצמם אמרו שהם לא פופ, אז חלאס עם זה. וחוץ מזה. טום מייצג את תרבות הפאנק ואם אתם לא יודעים מה תרבות הפאנק אז אין לי מה להגיד לכם... תחשבו קצת בעצמכם, אני לא בא לריב עם אף אחד אבל כל התגובות האלו העלו לי את הסעיף!!! חוץ מזה, התיפוף בFIRST DATE באמת לא משהו רציני, אבל הוא גאוני, אם היית מבין קצת במוזיקה היית מסכים. לגבי MUTT אני באמת לא יודע מי ניגן אותו אבל עד כמה שידוע לי טראוויס ניגן ב ENENA... אבל לא חשוב. וכל שאר המתלוננים... מוזמנים לפנות לפניות הציבור... בברכת HAVE FUN יקיר

Sham 69

New member
אתה מכיר אותי בכלל יא הומו?

אל תזבל את השכל.. תאמין לי שבמוזיקה אני מבין יותר ממך.. וכתבת עכשיו בהודעה הזאת פול בולשיט.. אני רוצה שתסביר לי מה זה "תרבות פאנק" בשבילך..

xero1

New member
תבין אח´שלי - זה לא משהו נגדך

אני פשוט מנסה להסביר פה משהו. טראוויס אכן ניגן באנמא אבל את mutt הקליטו עוד בתקופתו של סקוט ואחרי דוד ראנץ´, ושמו את השיר הזה באנמא. פאנק - אתה יודע כמה סוגים של פאנק יש? אתה לא יכול להגיד על להקה (או במיקרה הזה, אדם מסוים) שהיא מייצגת את הפאנק, במיוחד לא בלינק-182. יש המון זרמים וסוגים של פאנק - פאנק רוק, פאנק פופ, אמו, ריוט, אוי, 77, סטרייט ועוד המון. גם אני הייתי בטוח שבלינק פעם הם שיא הפאנק, עד שתחלתי קצת להתעניין ולגלות עוד להקות בסגנונים שונים של פאנק. בלינק זה אמו (ראה בדיסק דוד ראנץ´, שיר בשם emo). נקודה.

Fat mike

New member
טראוויס ניגן בLIVE של מאט!

יא מצחיקים טראוויס ניגן את הלייב והוא פי 45 יותר טוב.

pikitup

New member
אתה לא יודע מה זה פאנק!

איזה פאנק אתה מכיר בדיוק?! יש דבר כזה פופ-פאנק, ויש הרבה להקות טובות שמשתייחות לג´אנר הזה. אין לי בעיה איתן רק שאי אפשר להגיד שהן מייצגות את הפאנק כי הן לא. במיוחד לא טום. חחח פאנק זה לא רק מוזיקה, זאת גם תנועה, השקפת עולם ודרך חיים. טום לא קשור לשום דבר מאלה חוץ מלזה שהוא מנגד פאנק-פופ וקצת אימו. זהו

Alinush182*

New member
דעתי על בלינק.....

לדעתי לבלינק יש מוזיקה ממש לא איכותית, הם אף פעם לא יגיעו לרמות יותר טובות כי הם פשוט מסרבים להתבגר....... זה ממש אומלל להגיעה לגיל 30 ולדבר על מציצות זיונים ועל כמה שההורים חארות, עם כל הכבוד לבלינק, הם מעוררי רחמים, תנסו לפרש את המשמעות של השירים בTOYPAJ ותגלו שחצי מהשירים עם לא כולם, אופיניים לילדים בגיל 13-16 וזה אומלל..... למארק באמת יש קול יפה, לטום יש קול של צנצנת, טרוויס מתופף נחמד והוא עוד זה שאיכשהו מציל את כבודה של הלהקה הזאת...... הם היו טובים ומילת המפתח היו וחבל, הם התמסחרו בצורה מזעזעת, ולדעתי זה גם מה שקילקל את המוזיקה שלהם, כי בסך הכל הנושאים לא השתנו בצורה קיצונית מדוד ראנץ´... ולסיכום, בלינק להקה נחמדה, לא יותר מזה, הם נגנים פופ פאנק, הם לא יגיעו לאיכויות של גרין דיי אף פעם, הם ישארו בגיל 15 לנצח..... אבל אני אני עדיין אוהבת אותם, יש להם יציאות... ביי ביי אלינה

אני רן

New member
סליחה, אבל אני פשוט חולק עליך בגדול

מה שכתבת כאן, ממש לא נישמע כמו הודעה של מעריץ של הלהקה. ממש לא איכותית? את מגזימה, מבחינת איכות, המוזיקה טובה, מבחינת פאנק - נכון שלא, זה לא פאנק. אבל זה עדיין איכותי משהו. בקשר לכל הזיבולי שכל שהם מדברים - כבר אמרנו כאן שהם אומרים את כל השטויות האלה רק בשביל הצחוק. בקשר למה שאמרת על כך שהם "התמסחרו בצורה מזעזעת". שטויות. "התמסחרות" של להקה לרוב לא משפיע על איכות המוזיקה או סגנון המוזיקה של הלהקה. ניקח לדוגמא את נופקס (NOFX) - יש להם לא מעט קליפים וגם לא מעט מוצרים כמו חולצות, סטיקרים פוסטרים וכו´... ולא די ניראה שהמוזיקה שלהם היום היא אותה מוזיקת פאנק-רוק משובכת שהם עושים כבר המון המון זמן. בקשר לגרין דיי - הם נחשבים אותו סגנון פחות או יותר של בלינק, אולי טיפ-טיפה יותר "כבד". אם לא, אז איך זה שהם עכשיו בסיבוב הופעות ביחד עם בלינק? בלינק באמת להקה נחמדה, הם ניגנו אמו, עכשיו פופ פאנק, וחבל שכך.

למעלה