אנלוגיות

scorpia88

New member
אנלוגיות

היה אח:שאר ואני לאזוכרתאת התשובות, חליצה:נעיצה ואני זוכרת רק שתי תשובות- דעיכה:הצתה ופירוק:הרכבה, יתרון:עדיף. מהגיון אני זוכרת שאלה עם הקשר בין אלכוהליזם לאלימות, היה צריך למצוא תשובה חלופית..היה גם מישהי של אוהבת סרטים בשחור ולבן ואוהבתאת כל מה שיש ברב חן וסימנתי שלא יכול להיות שקוקי כלבת הפרא היא ברב חן(כי היא לא רצתה לראות את זה), שאלה על מי לא יכול להתקבל לפנימיה והוא חייב לדבר צרפתית גרמנית או שניהם ואם הוא מדבר צרפתית אז הוא אסור שהוא יהיה שחיין..אז אני זוכרת שסימנתי שמי שלא מדברת גרמנית והוא שחיין..ואני אזכר בעוד הרבה, אני מקווה

Kayben

New member
חחח, איזה בליל

לי לא היה שום קוקי כלבת פרא, אז זה היה הפילוט שלך כנראה. לגבי האנלוגיות: אח: שאר. (אח הוא סוג של שאר) אז סימנתי: מוזיקה: אומנות (מוזיקה היא סוג של אומנות) חליצה נעיצה הן פעולות הפוכות כמו פירוק והרכבה. יתרון ועדיף לא היה לי... ולא קולנוע רב חן ושחור ולבן... בהיגיון עם השחיין והדוברי שפות, גם אני סימנתי מי שלא מדבר גרמנית ושחיין. לפי אותו היגיון.

בשאלה עם השחיין היה לי רפלקס-לחמן

ראיתי שתי תשובות שנראו לי זהות, אז ישר הנחתי שהטעות שלהם. אחרי ששאלתי את הבוחנת מה אני עושה אם יש לי שתי תשובות זהות שמתי לב שבאחד זה "הינו" ובשני "אינו".

RedGrass1

New member
היה לי את זה

מה זה שאר? וב חליצה:נעיצה מה התשובה דעיכה:הצתה ?

Team Xtream

New member
נעיצה חליצה

לדעתי זה פירוק הרכבה חליצה זה להוציא משהו ממשהו שהוא "תקוע" והרכבה זה להרכיב משהו ממשהו מפורק

למעלה