אנלוגיה מוזרה :

madmongo

New member
אנלוגיה מוזרה :

חצובה : מתנדנד (1) שרטוט : עקום (2) טלפון : רחוק (3) תנור: קר (4) מיקרופון : חלש מצאתי 2 תשובות שמתאימות ל : חצובה הוא כלי שימנע ממשהו להתנדנד תנור ימנע ממשהו להיות קר מיקרופון ימנע ממשהו להיות חלש

braveman

New member
לדעתי זה תנור:קר

חצובה זה כלי שמשתמשים בו כדי שמשהו אחר לא יהיה מתנדנד. תנור זה משהו שמשתמשים בו כדי שמשהו אחר לא יהיה קר. מיקרופון זה לא משהו שמשתמשים בו כדי שמשהו אחר לא יהיה חלש (יכול להיות שהקול שלך חזק ואתה רוצה שהוא יהיה עוד יותר חזק)

Kayben

New member
לדעתי זה דווקא כן...

תשובה 4... כי או שהדבר לא מתנדנד או שהוא רעוע החצובה משנה את המצב הקיים. לעומת זאת שקר, נשאר קר, גם אם אתה מתחמם אין שינוי של המצב (התנור הוא יותר הדרגתי). אבל מיקרופון גורם למשהו לא להישמע חלש, כלומר הוא משנה את המצב הקיים. ככה נראה לי בקיצור.

braveman

New member
אני האמתי...

יותר חשבתי בקטע של תנור ואוכל קר. לא תנור חימום לאנשים

1234191

New member
בלי ספק 2

תנור ימנע מדבר להיות קר, ומיקרופון בהחלט ימנע מקול חלש להיות חלש, אבל כאן אף אחד לא דיבר על קול! רשום פשוט חלש! האם מיקרופון הופך דברים לחזקים?? בהחלט לא - חדר כושר אולי יהפוך אתכם לחזקים (ההפך מחלש) אבל מיקרופון???

Oasis1

New member
יש לכם בלבול

בין מיקרופון למגבר שלכל אחד תפקיד שונה. מגבר תפקידו להגביר קול, ומיקרופון תפקידו להקליט בכלל.

אם אתה רוצה לדייק יותר

מיקרופון גם לא מקליט, הוא מתרגם צלילים לאותות אלקטרונים. את ההקלטה משהו אחר עושה.

madmongo

New member
לסיכום-

האנלוגיה הזאת לקוחה מאיזה אתר אינטרנט רקוב, והיא לא מנוסחת בצורה מי יודע מה... מסקנה- לא להכנס לאתרים רקובים

Oasis1

New member
לסיכום

האנלוגיה אמנם לקוחה מאתר אינטרנט רקוב אבל היא לגיטימית, לא מכשילה יתר על המידה ואפשרית בהחלט לפתרון. הבעיה הייתה בפירוש לא נכון של אחד המונחים.

1234191

New member
רקוב?

נתקלתי בדיוק באותה אחת בקידום או יואל גבע או הייקיו - פשוט לא זוכר אבל באחת משלושת אלה. התשובה הנכונה ה-י-ח-י-ד-ה היא: תנור - קר. וכמו שכבר הסברתי האפשרות מיקרופון-חלש לא באה בחשבון של הממ"י - A זה מה שהופך דבר לההפך מ-B (או משו כזה אני לא בדיוק זוכר). מיקרופון : שַקט או חלש : כל דבר שהופך לחזק כמו משקולות למשל :)

1234191

New member
אני לא רוצה להישמע

כמו מישהו עם הפרעה פסיכומטרית נפשית, אבל מצירוף הטענה שלי (קידום/בע/הייקיו) והטענה שלך (הייקיו/לחמן) נובע שהשאהל היא מהייקיו :) חחחחחחחחחחחחח

Yair Rave

New member
מסכים אנלוגיה בסדר גמור

אני מסכים גם לדעתי תנור:קר זו התשובה היחידה שמסתדרת מבחינה מילולית, ולדעתי זו סימולציה בכלל לא רעה לתרגול

Famme Fatal

New member
זה מהמבחן המטומטם באתר פסיכומטרי ש

תסכל גם אותי!! רק הכמותי שם היה נורמלי

למעלה