רחלי, הנקודה זו את!! תתמקדי , תפסיקי לרוץ.
M maof New member 27/11/05 #12 וכאן מגיעה השאלה ../images/Emo6.gif האם דרך שתי נקודות עובר קו אחד ישר??????????? מעוף
ב ב ו ע ו ת New member 27/11/05 #13 אגדה אורבנית יודע כמה פלונטרים, עליות, מורדות, גאיות ומסלולים בלתי אפשריים יכולים לעבור בין שתי נקודות? נסה ותהנה. נעמה
אגדה אורבנית יודע כמה פלונטרים, עליות, מורדות, גאיות ומסלולים בלתי אפשריים יכולים לעבור בין שתי נקודות? נסה ותהנה. נעמה
M maof New member 27/11/05 #15 אהההה ../images/Emo13.gif אפשר להישתמש במנהרות ובעזרים לא קובנציונלים מעוף
M maof New member 27/11/05 #17 ת'אמת שאני שומר מסורת../images/Emo13.gif אבל יש דברים קדושים מטרה שהופכת לקדושה מאבדת את קדושתה. מעוף
ת'אמת שאני שומר מסורת../images/Emo13.gif אבל יש דברים קדושים מטרה שהופכת לקדושה מאבדת את קדושתה. מעוף
ב ב ו ע ו ת New member 27/11/05 #34 נשמתי הפרות הקדושות מסתובבות בכל מקום, על פי רוב הן מסתובבות בתסרוקת אורה נמיר (ותודה לעארס לייט שהביאני עד הלום). נעמה
נשמתי הפרות הקדושות מסתובבות בכל מקום, על פי רוב הן מסתובבות בתסרוקת אורה נמיר (ותודה לעארס לייט שהביאני עד הלום). נעמה
M maof New member 27/11/05 #39 אני נזהר ממחומשים.... זה מזכיר לי את האילומנטי והם לא הכי סימפטים מעוף
ה הנודניקית עם הקוקו New member 27/11/05 #37 מותק...../images/Emo70.gif אני... מתי אומרים לי לא לגעת.. אני נוגעת עוד ועוד