אני

אני

ניסיתי להמנע מזה הרבה זמן. אבל עכישו כנראה כבר אין לי כוח לעצור את זה... אני מרגישה רע! נגעלת מעצמי, מהסביבה ומרגישה כאילו סותמים לי את הפה . אני בן אדם שלא יבוא בטענות ולא יגיד מה שמפריע לו לאחרים כי אני לא רוצה לפגוע באחרים, לקלקל יחסים ואולי גם להתמודד עם ביקורת. למה...? למה אני לא יכולה לעמוד על שלי? למה אני חיבת לקבור הכל ולהתעלם? אני נורא נפגעת אם אנישם קרובים אלי כועסים אלי ומביעים ביקורת, אני לא מראה את זה אבל קשה לי עם זה ולפעמים אני מרגישה כמו ילדה קטנה שמפחדת שההורים שלה יכעסו עליה ושהם לא יהיו מרוצים ממנה.. אולי באמת לא התבגרתי מהשלב הזה? תמיד אני מנסה לרצות את כולם ובסוף מי שנשאר לא מרוצה זו אני. אני יודעת שרק אני יכולה לענות על כל השאלות האלה. אבל נמאס לי לשכנע את עצמי שהכל בסדר והכל יהיה בסדר ושוב ושוב להתמודד עם הלבד הזה..

../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

אולי הגעת למשבר הזה על מנת לנקוט בשינוי? למשל, להתחיל לעשות רק מה שאת רוצה להגיד מה שאת באמת רוצה לעשות בשביל עצמך לעמוד על שלך תתפלאי איך יעריכו אותך יותר, כשתנהגי ככה. הפחד של רוב האנשים הוא לחיות כמו שהם באמת. להגיד מה שהם באמת רוצים. להיות הם עצמם. חלק פוחדים שאם הם יתנהגו כמו שהם, אז כולם לא יאהבו אותם. ואני אומרת - ההיפך! ובכלל, מומלץ להתחיל לעבוד על אהבה וקבלה עצמית
קדימה!!!!! תשכחי את מה שעד עכשיו אמרת לעצמך על עצמך - על המראה שלך, או הכישורים שלך, או היכולות שלך! את יצור קסום! אל תאמיני למחשבות הלא תומכות שיש בך (הן רק מחשבות). תרשי לעצמך לפרוח, לתת דרור לעצמך, להביע את עצמך בחופשיות, לעמוד על שלך, ולהרשות לעצמך להיות נאהבת ולקבל אהבה. עכשיו רק את יכולה להתמיר את כל המילים האלו לעשייה
עשי צעד אחד קטן עכשיו! שיביע את הדרך החדשה שאת נכנסת אליה - הדרך של לעמוד על שלך.

1234ab

New member
מותר לך....

להרגיש את מה שאת מרגישה.... זה בסדר ואף נחוץ להרגיש ה כ ל .... זה בסדר להגיד את כל אשר את מרגישה צורך להגיד... אל תחששי פן מישהו יפגע מדברייך. זכרי : מי בוחר להיפגע -נפגע. מי שלא - אז לא נפגע. זה לא את - זה האדם האחר הוא זה שבוחר מה לעשות עם דברייך.

אחח המילים שלך..

מסגירות אותך
אני מוכן לשים 50 שקל על זה שההורים שלך היו בדיוק ככה, כועסים עליך ולא מרוצים ממך כשאת לא עושה נכון. במיוחד בעודך "ילדה קטנה". את כבר ילדה גדולה.. ואולי הגיע הזמן לגדל את עצמך מחדש כמו שאת רוצה ולא כמו עם מה שבאת ממנו. תתחילי להתאמן.. תרגיל מדהים, זה לשבת עם עצמך בשקט, ולדמיין את החזון הנעלה ביותר שלך על עצמך, ולראות מה השינויים. שימי לב להבדלים בין מי שאת לבין מה שי שהיא. החזון שלך. ואז תתחילי לחיות את החזון, לשנות את המחשבות שלך, המעשים שלך, המילים שלך, בהתאם לחזון, באופן הכי מכני בעולם, עד שזה הופך לך לטבע שני. בהצלחה.

../images/Emo24.gif

היי שפירית אני יכולה לתת לך טיפ אחד קטן, כשאני קוראת את ההודעה שלך אני רואה הרבה מאוד את המילה למה. שאלת ה"למה" עוצרת אותך מראש לקבלת תשובה ה"למה" מכניס אותנו למצב של רחמים עצמיים ולסחרור פנימי שאין ממנו יציאה, הייתי משנה את המלה "למה" למילה איך לדוגמא : כשאת שואלת : "למה אני לא יכולה לעמוד על שלי?" תשני ל "איך אני יכולה לעמוד על שלי ? " עצם השאלה עצמה נותנת לך פתח למצוא את התשובה המתאימה לך כדי להגיע לשנוי. ככה לגבי כל שאלה שיש לך ואת רוצה תשובה, להגיד שהכל בסדר ויהיה ולטאטא מתחת לשולחן זה לא פותר את ה"בעיה" זה רק מחביא אותה וממלא את הכלי (אותך) עד שלא ישאר שם מקום וזה יתפוצץ בדרך זו או אחרת. תעשי צעדים קטנים כל פעם שאלה אחת וכל פעם תשובה ומעשה אחד ושימי לב עד כמה טוב תרגישי עם כל צעד שתעשי למען עצמך

למעלה