אני

אלזה7

New member
אני

לא מאמינה פשוט לפעמים איזה אנשים יש ,עד כמה לא תאמן חוסר המודעות האישית שלהם ,החוצפה ,הרשעות ,האנטיפתיות ,האנוכיות ,אני כותבת בלוג באיזשהו אתר ,פונה אלי שם מישהי במסרים , החלפנו בדיוק שני מסרים , היא אמרה שהיא גם בחורה צעירה ואפשר להיות חברות אמרתי אוקיי בכייף ,שאלה אותי מהיכן אני ,עניתי אזור תל אביב ,היא אמרה שהיא מאזור הדרום ומייד רשמה לי בשביל מה לכתב פה סתם בלוג ?? אין דבר כזה סתם לכתב זה לא שווה את זה זה מטומטם אידיוטי ולכן שאני אעשה לעצמי מטרה שכדאי שנפגש ושהיא גם תבוא לישון אצלי ,קודם כל לא ראיתי את המסר מייד ,אני לא יושבת כל הזמן מול המחשב ,אז לא עניתי תכף ,בתגובה היא שלחה לי עוד 3 מסרים של "נו ??????????????" נו מה עם תשובה "????????????????" נו ??????" ממש כ ך , אז עניתי לה במסר שראשית אני לא יושבת כל הזמן מול המחשב , ואין צורך לשלח כל כך הרבה מסרים כאשר אתפנה אענה , ושנית אני מעוניינת כן לכתב סתם בלוג ואין לי מטרה אחרת באותו אתר ,וכל אחד צריך לעשות מה שמתאים לו ואין צורך למתח ביקורת על האחר ,ולגבי לבוא לישון אצלי ?אמרתי לה שאני מוכנה שנהיה קודם חברות וירטואליות מכיוון שאני בכלל לא מכירה אותה ואחרי התכתבות מסויימת נעבור לשוחח בטלפון ורק אח"כ אפשר להפגש לקפה באיזה קניון אבל בוודאי אינני נפגשת עם אנשים זרים שאני לא מכירה אצלי בבית וגם הבית לא שלי וההורים שלי לא מסכימים שאנשים שאני בכלל לא מכירה יבואו לישון בדירה שלהם , חשבתי בליבי שהכתיבה שלה מלאת חוצפה גם זה שלא מכירים אותה בכלל והיא ישר אומרת למישהו זר אני אבוא לישון אצלך , בחיים לא היה עולה על דעתי , וגם להעיר למישהו אם כן או לא כדאי לו לכתב בלוג , זו גם כן חוצפה ,זה לא עניין שלה , וגם לשלח מלא מסרים אם לא עונים תכף זה לא לעניין , אבל לא אמרתי לה שום דבר בצורה לא נעימה ,רשמתי הכל בנועם ובנימוס ,בתגובה אני מקבלת קללות , עלבונות , היא בכלל לא מודעת למה שהיא עושה ,היא רושמת שכן אם לא עונים לה תכף זה בסדר גמור לשלח עוד מלא הודעות עד שעונים ,אחרת מה זה צריך להיות שלא עונים צריך לענות מייד , וזה שהיא העירה לגבי הבלוג כן זה בהחלט נכון מאד ,אין דבר כזה לכתב סתם , זה הכי פסיכי בעולם לכתב בלוג ,ושיא השיאים כאילו שמישהו חייב לה משהו :"אז איפה אני אניח את הראש שלי שאני באה לתל אביב ?????????????????????? אז מה יש שאת לא מכירה אותי ,אני צריכ הלהניח את הראש שלי ,הראש שליייייייי את מבינה ?????????????? מה קרה ????למה שלא תתני לי לשים את הראש שלי בבית שלך לשינה ??????????"וקללות ... חשבתי לעצמי שאני לא מאמינה איזה טיפוסים שיש ,אין גבול לחוסר המודעות ,לחוצפה , להתנהגות הגועלית , את עושה כל כך הרבה דברים שהם לא בסדר לא מבינה שהם לאבסדר וזה שמעיר לך הוא זה שלא בסדר ,אלוהים אדירים איזה אנשים יש , כמובן שלא עניתי לה , לא יאמן פשוט מה נפל עלי ....

חצופה זאתי.

מה זאת אומרת לבוא לישון אצלך??? אפילו לא דיברתם. אין לך מושג בכלל מיהי מה היא וכדומה. זה שמישהו מוכן להכיר אותך לא אומר שישר אפשר להכנס אליו הביתה וגם אם נניח היית מסכימה איזו תגובה מעצבנת זאת נוווו. בא לתת לה סטירה רק מהנוווווו שלה. נפלת על יצורה

אלזה7

New member
בדיוק

ככה קוסמת , ברור שמשהו קצת... איך לומר בלשון עדינה ...לא לגמרי בסדר אצלה...
ומה שעוד יותר מדגיש את זה זו העובדה שהיא חושבת שזה לגמרי בסדר ואת לא בסדר שאת אומרת לה שאת לא מכירה וזה לא מתאים ,אז מה יש ?? את צריכה להיות בנאדם חברותי ולדאוג לה למקום לינה ולספק לה גם אוכל ושתייה בעת שהותה בתל אביב ,אחרי הכל כנראה היא איזו קרובת משפחה שלא ידעת על קיומה....

המשך

קראתי חצי תגובה והתעצבנתי קראתי את ההמשך ומסתבר שאפשר עוד יותר להתעצבן. אין גבול לחוצפה אל תטריחי את עצמך לענות לאנשים כאילו. שתמצא פרייארית אחרת שתסבול אותה . יאק.

אלזה7

New member
את צודקת

בכל מילה ,באמת לא עניתי יותר , אני גם לא עונה לאנשים שמקללים ,אני הבהרתי לה את העניין בנימוס ומבלי לפגע , ועוד היא מגדילה על החוצפה ומקללת ומעליבה ,בוודאי שלא עניתי לה יותר .

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי אלזוש

יש אנשים חצופים, אל תתרגשי את מעבר אליה את מיוחדת

אלזה7

New member
תודה רבה

לך כהנא ,על התגובה היפה והמעודדת .המון תודה .

תושי18

New member
אהבתי. לדעתי, זאת בכלל לא בחורה. יכול

להיות איזה אחד חרמן.

מה שאני הייתי עונה:"אולי אני אבוא לישון אצלך ?"

אלזה7

New member
בהתחלה

גם אני חשבתי ככה , אבל מסתבר שזו בחורה ואני לא היחידה שהיא מטרידה ,היום שמתי לב להודעה בפורום הכללי של אותו אתר שנוגעת לכינוי שלה ומסתבר שרשמו שם הרבה בלוגרים שצריך להזהר ממנה שהיא גם מנסה לסחוט כספים מאנשים ושהיו שפגשו בה ונפגעו ,מי יודע איזה טיפוס זה ,אחד גם רשם שפנה למשטרה ...שלא נדע ....

Gali04

New member
הזויה

נראה שהיא לא באמת חיפשה חברה, אלא איפה לשים תראש כשהיא בתא

אלזה7

New member
ממש ככה גלי

ולפי האנשים שרשמו שם היום את ההודעה לכי תדעי למה עוד היא מסוגלת ומה עוד הכוונות שלה ... לא רוצה לדעת ....

Gali04

New member
ראיתי מה כתבת עליה

שאחרים שם באתר הזהירו לגביה. ניצלת, תגידי תודה!!!
&nbsp
עוד טרם ראיתי מה אמרת לתושי, כתבתי לך על סמך הודעתך הראשונה (בה כתבת על מה שקרה במסרים איתה), שהיא לא מחפשת חברה.
&nbsp
&nbsp

אלזה7

New member
רואים

ישר שמשהו לא בסדר אצלה ,איזה מן בנאדם מזמין את עצמו בלי שאפילו שוחחו איתו אחרי שני מסרים בלבד לבית של אדם אחר שהוא לא מכיר ?????
שלא נדבר על החוצפה הנוספת של להעיר למישהו מה לכתב ומה כדאי לו לעשות או לחפש , וההצפה במסרים שלא עונים תוך שעה ...
ובמקום להפנים שאולי את נוהגת שלא כשורה שמעירים לך בנימוס את מתנפלת מקללת וחושבת שאת מתנהגת נפלא ...
לא הייתי מזמינה אותה לישון אצלי ,לא ידעתי עד כמה היא לא בסדר ,יכולתי לשער לפי הכתיבה שמשהו לא בסדר ,אחרי שקראתי את ההודעות של האחרים הבנתי שזה עוד יותר גרוע ממה שחשבתי ...

Gali04

New member
נכון, כל דבר בהתנהגותה היה אור אדום

כשהיא הגיעה לשלב הקללות היא כבר כנראה הבינה שלא הצליחה להפיל אותך ברשתה ושתכניתה לא תצא לפועל וככה היא הוציאה את תסכולה. מזל שאין לה את הפון שלך, את כתובתך וזיהית שיש כאן התנהגות לא נורמאלית בשלב מאד התחלתי.
&nbsp
&nbsp

Raindrop23

New member
היי אלזה

אל תתייחסי אליה, היא לא שווה את האנרגיות והעצבים שלך ואת לא חייבת לענות לה. באמת חצופה.

אלזה7

New member
תודה רבה רייני

את צודקת ,לא שווה את העצבים ,אבל לפעמים ברגע הראשון את מתעצבנת מההתנהגות הנלוזה , ובאמת לא עניתי לה יותר ומזל לפי מה שאנשים אחרים כתבו מדובר באיזו נוכלת של ממש ...

אלישבע24

New member
אלזוש יקרה,

כמו שכולם כתבו לך,
נתקי קשר איתה,
אפילו אל תפתחי את ההודעות שלה,
היא לא נשמעת בנאדם נורמטיבי.

מה שלומך חןץ מזה?

בא לך לשלוח לי את הלינק של הבלוג שלך?

אלזה7

New member
הי אלישבע

אני לא עניתי לה יותר , לגמרי לא נורמטיבית ...
חוץ מזה , ככה ככה ,פעם קצת יותר קשה ,פעם יותר אופטימית ,
מאד רוצה לעשות כמה שינויים בחיים שלי , רוצה לחזור ללימודים באונ' ,אבל צריכה לתאם שם פגישה עם איזה גורם , יש גם משהו שאני רוצה ללמוד באופן עצמאי ומחפשת חומר לנושא , בנוגע להתנדבות ,פניתי למקום אחר וממתינה לתשובה , הייתי גם רוצה לחזור לרכב על אופניים אבל זו ממש בעייה באזור שלי , רוצה גם לחזור לנגן ,צריכה גם לבדק פרטים בנוגע לבריכה ולחדר הכושר שרציתי להרשם אליהם , וחזרתי גם לחוג אתמול אחרי הפסקה שעשיתי , לא הרגשתי טוב ולא התחשק לי ללכת ולא הלכתי מספר פעמים והמורה ראה שאני לא באה מספר פעמים אז הוא שלח לי מייל ושאל מה קורה ושהוא מצפה שאני אחזור ,הופתעתי כי בד"כ הוא מאד אנטיפת , רשמתי לו תודה ואמרתי שלא הרגשתי טוב ואתמול החלטתי לחזור כי בכל זאת ספורט גורם לי להרגיש קצת יותר טוב ....
לגבי הבלוג אני אשלח לך קישור בפרטי ....

תושי18

New member
רציתי להוסיף פה עבור כל הסובלים מדיכאון, אכן

ספורט (בעיקר הליכה מאומצת של לפחות חצי שעה) מרפא את
כל החוליים וגם הנפשיים. זה מדעי.

למעלה