אני

just adiki

New member
איזה אתה רוצה?

את כולם? שירי עידוד לקבוצה כולה, שירי עידוד לשחקנים?.. בחתימה שלי יש שיר ואני אכתוב לך עוד כמה שאני אוהבת..
"אדום עולה עולה עולה, אדום עולה עולה הולה אדום עולה עולה עולה, יאללה הפועל מלחמה שהשטן יקח אותנו נעודד אותך מהגיהנום"
"נהנהנהנהנהנה נהנהנהנהנה נהנהנהנהנהנהנה נהנהנהנה הפועל אני אתן הכל בשבילך, אמות למענך, אף פעם לא תהיי לבדך, לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא"
"הפועל, הפועל, הפועל, הפועל נהנהנהנהנהנהנה מריחואנה נהנהנהנהנהנהנהנה סמים קשים"
שיר לברוך דגו:
"בא לוולפסון מהאויב, תלחם ותתן ת'לב, חשובה רק המלחמה, מתוקה הנקמה. תן כדור בצד ימין, אל תפסיק להאמין, הכי חשוב זה שמהיום, תהיה גאה ללבוש אדום!! וברוך דגו עולה הו הו הו וברוך דגו עולה הו הו הו וברוך דגו עולה הו הו הו וברוך דגו עולה, עולה הו! וברוך דגו עולה הו הו הו וברוך דגו עולה הו הו הו וברוך דגו עולה הו הו הו וברוך דגו עולה, עולה הו!"

the red dragon

New member
קח תחנק עם זה ימוגבל

אם יבוא היום ואדרש לתת את חיי בישבילך אפול ואמות ואתן גם את דמי כי לעולם לבד לא תצעדי יאללה הפועל..הפועל...הפועל...הפועל.. . נה נה נה נה נה נה נה נה מריחואנהה נה נה נה נה נה נה נה נה סמים קשים הפועל..הפועל..... כשאת עולה למגרש עוברת בי צמרמורת בלומפילד שם ביפו זו הכתובת לנצח אצלי בלב! אותך אני אוהב! הפועל תל אביב לעולם ועד יאללה הפועל..הפועל...הפועל...הפועל.. . נה נה נה נה נה נה נה נה מריחואנהה נה נה נה נה נה נה נה נה סמים קשים הפועל..הפועל..... -------------------------- אדום עולה בבלומפילד אדום עולה עולה הולך איתך הפועל הולך למלחמה יושב שער 5 שער כה מרגש אבל הכי חשוב ש צהוב עולה באש!!!! אומרים מכבי נאצ*ם שר**טות מזד**נ*ם הלוואי שתמותו שתשרפו חיים שער 5 דורש צהוב עולה באש שונא אותך מכבי שונא מכל הלב שער 11 גט* שער של חז*ר*ם איזה רימון אכלתם ולא רק במילואים --------------------- הפועל עולה עולה הפועל עולה עולה הפועל עולה עולה הפועל עולה עולה שער 5 להתעורר לצעוק עכשיו חזקק יותר כי אם תתנו את הנשמהה תרעד פה כל האדמה! שער 2 קם עכשיו... שער 7 אחריו כי בלומפילד של האדומים ואין כניסה לצהובים!! מי שלא קופץ צהוב מי שלא קופץ צהוב מי שלא קופץ צהוב מי שלא קופץ צהוב --------------------- בכל העולם שואלים כולם איך אפשר כל-כך לאהוב אותך איך בכל משחק, הלב פועם חזק והוא משתולל - יאללה הפועל --------------------------- אדום עולה עולה עולה יאלה הפועל יאלה מלחמה שער חמש תמיד הוא קרנבל ---------------------------- ביום שאת הלכת הכל נהיה אפור אפילו כל השירים נמוגו לי כחלום אבל נותרו לי זכרונות על האהבה והיא איננה עוד אבל נותרו לי זכרונות על האהבה והיא איננה עוד מי המציא את המילה אהבה שהיא שורפת לבבות האין זו דרך אבודה שלפעמים גם בא לבכות מי המציא את המילה אהבה שהיא שורפת לבבות האין זו דרך אבודה שלפעמים גם בא לבכות היתה יפה כל כך מכל העלמות פניה כמלאך הרסו אותי פתאום אבל נותרו לי זכרונות על האהבה והיא איננה עוד אבל נותרו לי זכרונות על האהבה והיא איננה עוד מי המציא את המילה אהבה שהיא שורפת לבבות האין זו דרך אבודה שלפעמים גם בא לבכות ושמעון גרשון בן זונה בן זונה... ----------------------------- +כל מה שעדי רשמה

למעלה