אנורקס..והסבא שלנו
G go goldi New member 27/6/07 #47 ../images/Emo99.gif יפה, חמודה, אכפתית, מדהימה!! המאהבת הכי טוב ואני אוהבת אותך הכי הכי הכי בעולםםםםםםם
../images/Emo99.gif יפה, חמודה, אכפתית, מדהימה!! המאהבת הכי טוב ואני אוהבת אותך הכי הכי הכי בעולםםםםםםם
ז זאתי בפיגמה New member 27/6/07 #49 שארוניייייייי../images/Emo99.gif את מדהימהה נחמדה מדיי! אוהבת את הפורום ועושה הכל בשבילו מציירת יפהההה מזמינה מלא פרקים של הפיג'מות-כל הכבווד!
שארוניייייייי../images/Emo99.gif את מדהימהה נחמדה מדיי! אוהבת את הפורום ועושה הכל בשבילו מציירת יפהההה מזמינה מלא פרקים של הפיג'מות-כל הכבווד!
ס סרח האשכנזי New member 27/6/07 #50 את! נחמדה, מצחיקה, משוגעת עם טעם מצוין במוזיקה קוראת לי למפגשי צ'אט ומחפשאת אותי בעזריאלי ולא מוצאת יצא חרוז
את! נחמדה, מצחיקה, משוגעת עם טעם מצוין במוזיקה קוראת לי למפגשי צ'אט ומחפשאת אותי בעזריאלי ולא מוצאת יצא חרוז
Y Yu vi New member 27/6/07 #51 ../images/Emo85.gif המאהבת הכי [לא] טובה של אמא זהבית חחממוודדהה תורמת המון לפורום, בנאדם מדהים והכי חשוב.. יש לך בית כיפייייי D: [אני אבוא להתנחל הרבה {כשיהיה לי כסף} אז תיזהרי ]
../images/Emo85.gif המאהבת הכי [לא] טובה של אמא זהבית חחממוודדהה תורמת המון לפורום, בנאדם מדהים והכי חשוב.. יש לך בית כיפייייי D: [אני אבוא להתנחל הרבה {כשיהיה לי כסף} אז תיזהרי ]
ק קרלו איזה מ ל ך New member 27/6/07 #60 שרוןן את חמודה ונחמדה ואת מצליחה בבגוריות - מסקנה - את חכמה.
פ פסטיגליסט New member 27/6/07 #88 שארוןןןןןןןןן מוכשרת, איכפת לה מהפורום אמוד מאוד מאוד!!!!!! ברמות שאי אפשר לתאר!!!!!!!!
S slee4 New member 28/6/07 #95 שארווווון את מדהימה!!! סלחו לי אבל אני משועממת ברמות שאי אפשר לתאר..חחחח
ב בלינדה belinda New member 28/6/07 #120 שארוןןןןןן מדהימהההה יפההההה בטרוף יש לך בית מדהים!!! ( שבילגנו ) ואני מתה עלייךךךךךךךךךך
O Oo MIsS Hen oO New member 28/6/07 #128 אאתת.. חמודה ביותר ממה שראיתי בצ'אט ובפורום... ואני כבר מתה להכיר אותך..