(: חמודה,נחמדה,בת נפלאה!!
D DuLcE NeTa New member 28/6/07 #134 לא כלכך מכירה אותך אבל אני אנסה.. XD קוראים לך חמו את ממשפחת אייזנהורנ לפי הכינוי שלך אני מניחה שאת אוהבת/אהבת את הזמרת בלינדה
לא כלכך מכירה אותך אבל אני אנסה.. XD קוראים לך חמו את ממשפחת אייזנהורנ לפי הכינוי שלך אני מניחה שאת אוהבת/אהבת את הזמרת בלינדה
D DuLcE NeTa New member 29/6/07 #141 רק עכשיו קלטתי שהתבלבלתי עם השרשור של "מה אתם יודעים על" הם פשוט נורא דומים
G go goldi New member 27/6/07 #14 יובילגת../images/Emo99.gif עילגתתתת יפה צוחקת המוןןןןןן יש לך מחשב עילג! גם את הבת שלי וגם אותך אני אוהבת
יובילגת../images/Emo99.gif עילגתתתת יפה צוחקת המוןןןןןן יש לך מחשב עילג! גם את הבת שלי וגם אותך אני אוהבת
S slee4 New member 28/6/07 #96 יוביייייייי קורעת,מצחיקה!!!!!!!,אפשר לדבר איתה על הכל!חמודה,יפה,חברה טובה,מדהימה,צוחקת מכל דבר..חחחחחח
יוביייייייי קורעת,מצחיקה!!!!!!!,אפשר לדבר איתה על הכל!חמודה,יפה,חברה טובה,מדהימה,צוחקת מכל דבר..חחחחחח
S s u s h i m i New member 27/6/07 #9 ../images/Emo209.gif אני עוד מעט אני ירשום גם לאחרים פשוט אני יוצא לשינינינינינינינינינינינינית רציני אבל ....
../images/Emo209.gif אני עוד מעט אני ירשום גם לאחרים פשוט אני יוצא לשינינינינינינינינינינינינית רציני אבל ....
ב בלינדה belinda New member 27/6/07 #10 סושלגגגגגגגגגגגג במילה אחת בלונדיני בשתי מילים בלונדי בלונדיני אח שליייי מצחיקקקק מאוד מאוד ונחמד וכיף איתווו
סושלגגגגגגגגגגגג במילה אחת בלונדיני בשתי מילים בלונדי בלונדיני אח שליייי מצחיקקקק מאוד מאוד ונחמד וכיף איתווו
G go goldi New member 27/6/07 #15 עומררררררררררר גם אתה בן שלי(במבטא רוסים ) יש לך גומות!!!!! בלונדיני! אמ... שולטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט
עומררררררררררר גם אתה בן שלי(במבטא רוסים ) יש לך גומות!!!!! בלונדיני! אמ... שולטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט
Y Yu vi New member 27/6/07 #18 ../images/Emo85.gif חומוסושילגבעומריוקואונו יוסף אייזננהוורננ ס-ן היקר!! אמממממממ אתה....... בלונדיני בהכחשה, התחביב הכי גדול שלו הוא להחליף בין אותיות, כמו למשל "לנהההההההההההההההההההה ??????? " אמממ... קרוע!! ובעיקר שולטטטטטטטטטטטטטטטטטט
../images/Emo85.gif חומוסושילגבעומריוקואונו יוסף אייזננהוורננ ס-ן היקר!! אמממממממ אתה....... בלונדיני בהכחשה, התחביב הכי גדול שלו הוא להחליף בין אותיות, כמו למשל "לנהההההההההההההההההההה ??????? " אמממ... קרוע!! ובעיקר שולטטטטטטטטטטטטטטטטטט
ז זאתי בפיגמה New member 27/6/07 #33 חומוסושילגבעומריוקואונו יוסף ס-ן איזנהוורנ../images/Emo13.gif בלונדיני פקאץ חמוד! וקורעעעעיעעעעעעעעע! וכמובן שולטטטטטטטטטט גר בהרצליה
חומוסושילגבעומריוקואונו יוסף ס-ן איזנהוורנ../images/Emo13.gif בלונדיני פקאץ חמוד! וקורעעעעיעעעעעעעעע! וכמובן שולטטטטטטטטטט גר בהרצליה