בלונדינייייייייייייי
S slee4 New member 28/6/07 #97 סושילג בעומר!!! אתה נאוד חנוד,אחלה בנדאנ,נצחיק,חחחחחח ואני מקווה שתבין!!!!!יא ספרדי!
Y Yu vi New member 27/6/07 #22 ../images/Emo85.gif מממממטטטטטטטטטווווווררררררררפפפפפתתתתתתת!! שניצלונית אחת!! קורעת, נחמדה !
ק קרלו איזה מ ל ך New member 27/6/07 #25 שניצללל את ילדה מדהימה שממש אוהבת את הפיג'מות ואת משוגעתת את
S slee4 New member 28/6/07 #99 שניצלוןןןןןןןןןןן את קורעה!מטורפת!תעשי הכל בשביל הפיג'מות,גם אם זה יהיה לנסוע לאיתל...בעצם עשית את זה כבר...אחלה ילדה,מצחיקה,אוהבת לעשות לי התקפי לב,מכורה למפגשים!!!!1111
שניצלוןןןןןןןןןןן את קורעה!מטורפת!תעשי הכל בשביל הפיג'מות,גם אם זה יהיה לנסוע לאיתל...בעצם עשית את זה כבר...אחלה ילדה,מצחיקה,אוהבת לעשות לי התקפי לב,מכורה למפגשים!!!!1111
ז זאתי בפיגמה New member 28/6/07 #105 ../images/Emo9.gifאיתל? את מתכוונת לאיטליה?../images/Emo3.gif לא ידוע לי על הופעות שם אבל אם יהיו ..
ק קרלו איזה מ ל ך New member 27/6/07 #26 זהביתת את ילדה כשרונית ויודעת לעצב מושלם וגם באתרים... ואת ממש נחמדהה
Y Yu vi New member 27/6/07 #27 ../images/Emo85.gif הדבר הכי חשוב- האימא הכי טובה שלייייייי מדהימה, נחמדה, חמודה, אחלה טעם בשירים
ב בלינדה belinda New member 27/6/07 #32 אמאאאאאאאא את האמא הכי טובה בעולם!! אפשר לדבר איתך על הכללל עוזרת הכי שאפשר מעצבת מדהים בפוטושופ!! ואין עלייך!!
אמאאאאאאאא את האמא הכי טובה בעולם!! אפשר לדבר איתך על הכללל עוזרת הכי שאפשר מעצבת מדהים בפוטושופ!! ואין עלייך!!