סורי אני לא אוכל להשתתף כי- יש לי היום מסיבת פיג'מות ואני צריכה להתארגן ואני נורא עסוקה מאמי, סורי
N NoaBab New member 22/8/06 #14 סורי אני לא אוכל להשתתף כי- יש לי היום מסיבת פיג'מות ואני צריכה להתארגן ואני נורא עסוקה מאמי, סורי
ז זוהר נוגה New member 23/8/06 #47 ../images/Emo45.gif../images/Emo211.gif יש לך עוד שבועיים בערך (נכון?) להכין את הדולי.
T think shon New member 23/8/06 #41 סורי,כל המקומות תפוסים... אני שירשרתי את ההודעה לדנה שהיא חשבה שאין מקום ואמרתי לה שבסוף אני צריכה ארבע שופטות...ועכשיו יש בדיוק ארבע. סליחה3>
סורי,כל המקומות תפוסים... אני שירשרתי את ההודעה לדנה שהיא חשבה שאין מקום ואמרתי לה שבסוף אני צריכה ארבע שופטות...ועכשיו יש בדיוק ארבע. סליחה3>
ז זברה נוחרת New member 22/8/06 #23 ../images/Emo97.gif|מיןדגלצבעוניכזה| יש פה מישהי שרוצה לעשות איתי? בבקשה? ;;
W Welcome To My Life1 New member 22/8/06 #28 ../images/Emo42.gifבשביל שונ../images/Emo3.gif ../images/Emo34.gif
I InvisibleTouch New member 22/8/06 #29 |גאוה|כלכך../images/Emo9.gif. רעיון מעולה../images/Emo23.gif. בנות תפתחו את הראש קצת. יש גם אנשים שלא מתנהגים כמו כולם, זה לא הופך אותם לסוטים.
|גאוה|כלכך../images/Emo9.gif. רעיון מעולה../images/Emo23.gif. בנות תפתחו את הראש קצת. יש גם אנשים שלא מתנהגים כמו כולם, זה לא הופך אותם לסוטים.