אני תמימה

jbu

New member
בכיף

אם את תתחלקי איתי ב"תמימות" שלך אני יתחלק איתך בהרבה דברים

ToryMaster

New member
../images/Emo12.gif

יו, אני באמת צריכה להביא הנה כמה אנשים שיגנו על כבודי
|הולכת לקרוא לשגיא|

jbu

New member
זה מבחן, אם היית תמימה היית מסכימה

מצד שני אם לא היית תמימה גם היית מסכימה...... אוף רק תסכימי כבר ואני יגיד כול מה שאת רוצה!

ToryMaster

New member
מסכימה|

|מזכירה לך שזה פורום פתוח ושהודעות שלא תואמות ארנשים מתחת גיל 13 ימחקו

Demonisk Angel

New member
מטרה: הגנה על כבודה של ויקי

הופה הופה הופה, מה זה הציניות הזאתי? מיד קידה ואח"כ ללכת לשטוף את הפה בסבון. ויקי שלנו יותר תמימה מרובנו כאן (לא שזה אומר הרבה). הבא שירמוז שויקי לא תמימה עשוי למצוא שכמה חברי עולם תחתון קיבלו את הכתובת שלו. -עטר. נ.ב. ויקי, זה הקטע שבו את נותנת לי פרוטקציות ;) נ.ב. נ.ב. ברוך השב ארדן.

אני לא ארמוז!

ויקי,את לא תמימה! מואהאה! מה תעשי לי עטר?תרעילי אותי?הקיבה שלי חסינה בפני כל הרעלים והשיקויים בעולם..ניר לימד אותי משהו-מה שלא הורג,מחשל. ברוך השב ארדן

ToryMaster

New member
אתה לא יכול לקבוע את זה

אתה יכול לא להאמין שאני תמימה, אבל אתה לא יכול להציב לי כעובדה שאני לא
אלא אם יש משהו שאתה רוצה לספר לי |אייקון של ויקי מסתכלת סביבה בחשדנות פרנואידית|

Demonisk Angel

New member
אל תערב את ניר בעסק,

הוא לא קשור. מה שלא הורג, מחשל. הבעיה היא, שאני הורגת. שום שיקוי ושום רעל. אני עובדת עם חרבות, פגיונות, אקדחים ורובים אוטומטיים. תחליט מה אתה מעדיף. -עטר (ששמחה בפרוטקציות הלא תמימות שויקי נתנה לה. וזה למרות שויקי נתנה לה את הפרוטקציות בגלל שהיא תמימה. שיט... אני מבלבלת את עצמי. SOS!).

jbu

New member
../images/Emo24.gif+../images/Emo25.gif

לא נכון הבעיה היא שאני אוהב אותך יותר מדי
ובגלל שהורידו את האיקון של הלשון:
+

jbu

New member
../images/Emo2.gif זה נועז../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אופ-טופיק

לא שיש לשרשור הזה טופיק. למיטב הבנתי, בוטל הכלל של "חלוקת" כשפים. במקום אחר כבר כתבתי כישוף מסויים, אני רוצה לכתוב אותו גם כאן...

למעלה