אני תוהה......

אני תוהה......

האם באמת לא היה לנו מספיק כסף כדי לתת להורי הימנים הקיצוניים אמצעי מניעה חינם? חלק גדול מהצרות של המדינה, קרוב לוודאי, היו נעלמות!

מה ההתלהמות הזאת...מוסדי?

תבדוק את הראש שלך - אני שונא את הימין הקיצוני ללא הבדל גזע, דת ומין!

Super giRl

New member
אני תוהה....

עד כמה אמך הייתה מתביישת אם הייתה שומעת את תהיותיך הגזעניות...ואולי בעצם גם היא גזענית?... התפוח הרקוב לא נופל רחוק מהערבים מחמדי ליבו

גזעניות?

למה גזעניות? מאיזה גזע הוא הימין הקיצוני? תעשי טובה לעצמך, לכי לקנות אמצעי מניעה!

Super giRl

New member
אני לא ימנית קיצונית. בעצם

אני לא ימנית. אני הולכת לפי ההגיון , ולך , מצטערת לבשר --- אין כזה!!!

JESY

New member
ל "ראש ההר"

יפה יפה - אני רואה עלינו מדרגה - גזענות ושנאה כלפי בני עמך אם אתה רוצה אף אחד לא מונע ממך למנות עצמך למחליף של חננה שראווי זה בהחלט יתאים לך - קטגור על בני עמך וכן אתה מוזמן לעבור את הגדר לצד הפלשתינאי ולהצטרף לאהובייך שבצד השני של הגדה - אין לי ספק שהם ישמחו לקבלך בזרועות פתוחות - ואף יכינו לך סעודת מלכים - רק אל תופתע אם תגלה שאתה היא המנה העיקרית.... באהבת ישראל ובנכונות כנה להחזירך לדרך הנכונה אני

אני מלא באהבת עמי..... JESY !

ושתי הערות לי אליך: 1) אני שמח שאתם משמשים כמנה העיקרית של הפלסטינים. 2) אתה לא חלק מהעם היהודי - הוצאנו אותכם מקרבנו!

JESY

New member
ל "לכבוש את ההר"

קודם כל - אני בת ולא בן ובשבילי אתה חלק מעם ישראל משום שהנך יהודי - וגם אם דעתך הינה קלוקלת אתה אחי ויהי רצון שתחזור לדרך הישר - ושוב - אני מוכנה לעזור לך בזה אני באה לדבר איתך בצורה תרבותית ואינטילגנטית כי אני בהחלט חושבת שדברי לא יפלו על אוזניים אטומות בציפייה לחזרתו בתשובה של אחינו "ההר" ובאהבת עם ישראל אני נ.ב - מעכשיו אני קוראת לך ההר כי "לכבוש את ההר ארוך מידי"

תבורכי בת-עמי....... JESY !

א. אני נמצא בתשובה שלמה. ב) דעתי שונה משלך. ג) רק את מקללי אקלל. ד) שיהיה לך יום טוב!

למעלה