אבי בן 1231
Well-known member
מדוע אני שחי בעיר צהובה חייב להיות בסגר מלא כמו זה שחי בעיר אדומה וששם פס על ההוראות!!!
תהייה נכונה. לעניות דעתי כדי שלא תגיע לעיר אדומה, או אחד מעיר אדומה לא יכנס לעירך ויאדם אותה. שמת לב שגם תפוז הרחיקה את האדום מהפרדס הכתום והירוקמדוע אני שחי בעיר צהובה חייב להיות בסגר מלא כמו זה שחי בעיר אדומה וששם פס על ההוראות!!!
יש לטעמי כשל לוגי בתשובתך. אם התשובה היא כמו שאתה מציע, הרי שהתהייה איננה נכונה. כלומר כל תהייה כמובן יכולה להיות נכונה, שכן כולנו רשאים לתהות כל דברתהייה נכונה. לעניות דעתי כדי שלא תגיע לעיר אדומה, או אחד מעיר אדומה לא יכנס לעירך ויאדם אותה. שמת לב שגם תפוז הרחיקה את האדום מהפרדס הכתום והירוק![]()
כדי להראות לך שהכל פוליטיקה. עדיין לא הבנת שסתם מתעללים באזרחים?מדוע אני שחי בעיר צהובה חייב להיות בסגר מלא כמו זה שחי בעיר אדומה וששם פס על ההוראות!!!
מתעללים, נחת על העולם מגפה, והפוליטיקאים אשמים?!כדי להראות לך שהכל פוליטיקה. עדיין לא הבנת שסתם מתעללים באזרחים?
לא "הפוליטיקאים" בהכללה. רק ביבי.הפוליטיקאים אשמים?!
זה כבר נשמע הגיוני יותרלא "הפוליטיקאים" בהכללה. רק ביבי.
לא שמעת את תיאוריית הקוספירציה? איך שהתחיל הסגר הזה מיד אמרו שלא יימשך שבועיים אלא יותר. ומה נופל בשבוע השלישי של הסגר? נכון, עוד דיון בבית המשפט.זה כבר נשמע הגיוני יותר
מערכת המשפט משנה את התנהלותה מסגר לסגר. כרגע לפחות, דיונים אינם מבוטלים אלא אם יש בכך צורך ענייני. המשמעות בפשטות היא, שכל הטענות על קשר מדומיין כלשהו בין הסגר (שאין בר דעת שלא מבין את נחיצותו ברמה כזאת או אחרת) למשפט נתניהו, פשוט מחורטטות. הן מבוססות (כפי שקורה הרבה פעמים בשמאל/רל"ב/תקשורת) על כך שהשומעים לא מפעילים את מוחם יתר על המידה, ופשוט אוכלים כל לוקש שמאכילים אותם.לא שמעת את תיאוריית הקוספירציה? איך שהתחיל הסגר הזה מיד אמרו שלא יימשך שבועיים אלא יותר. ומה נופל בשבוע השלישי של הסגר? נכון, עוד דיון בבית המשפט.
הכשל הלוגי (אם אצטט את הרינגטון) הוא שאם היו משתקים לגמרי את המשק, כולל בתי המשפט, זה היה קורה עכשיו, לא בעוד שבועים. הרי בעוד שבועיים כנראה כבר תהיה ירידה בתחלואה כתוצאה מהסגר, ואז בשבוע השלישי יתכן שתהיינה כבר הקלות.
חחחלא "הפוליטיקאים" בהכללה. רק ביבי.
כן! צריכים לאפשר לציבור להחליט בעצמו כיצד לנהוג! כל אחד אחראי לעצמו.מתעללים, נחת על העולם מגפה, והפוליטיקאים אשמים?!
בין זה לטענה שהממשלה מתעללת, יש עדיין חתיכת מרחק לא מוסבר.כן! צריכים לאפשר לציבור להחליט בעצמו כיצד לנהוג! כל אחד אחראי לעצמו.
לא יקירי - עם ישראל כולו , שמאלנים , ימנים , חרדים וכל מגזר ישראלי אחר - כולם תחמנים ואינטרסנטים ( במיוחד השמאלנים הבזויים )כדי להראות לך שהכל פוליטיקה. עדיין לא הבנת שסתם מתעללים באזרחים?
כדי שהעיר שלך תישאר צהובה ולא תהפוך לאדומה.מדוע אני שחי בעיר צהובה חייב להיות בסגר מלא כמו זה שחי בעיר אדומה וששם פס על ההוראות!!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.