אני תוהה

אני תוהה

האם זה ישמח אתכם או לא...האם זה יביא תקווה ללבכם או שמא יאוש...? מקווה שתראו בזה דבר אחד בלבד - תקווה.

ובשולי הדברים

קיבלתי במייל סידרת תמונות של כותב הבלוג החל מנישואיו כחסיד במונסי והאחרונה בנו, רעייתו והוא כחופשיים לגמרי. העברתי את התמונות לחלק נרחב מאנשי הקשר שלי במייל וחלקם אף הגיבו.

לא יודעת למה, אבל משהו בתגובתה של אשה יקרה לי, חרדית, הדליק בי נורה אדומה. היא כתבה לי: שימי לב שבתמונה הראשונה הוא נראה הכי מאושר.

סתם שאלה

קיבלת את רשותו להפיץ את תמונותיו?

ואיך אפשר למדוד אושר על פי תמונה שהנציחה חלקיק של רגע? מעניין...

החיים מורכבים מאלפי רגעי אושר ודמע ובהחלט יתכן שרגע של נישואין עבור בחור חסידי הוא אושר תמים וצרוף.

חבל על הספקולציות

אני מכירו אישית ממש, הוא מבני ביתי, והוא מאושר מלא סיפוק, עבודה מסודרת וכו'.
אגב, הוא התגרש ועדיין גר עם אשתו לשעבר באותו בית.

הסרטון מעולה, מעורר השראה.

את התוכן אין לי סבלנות להתחיל לקרוא. נראה מעניין.

chaynobody

New member
אני מכיר אותם אישית

להווי ידוע שהתגרשו לבסוף :(
הוא אמר לי שבעצם לא התאימו ממש זה לזו ושניהם העדיפו להיפרד.

מייליץ

New member
נראה כמו חלום. הלוואי עלינו

זה אכן הקובץ שקיבלתי

והמשכתי לחפש קצת ברשת יותר פרטים אודות האיש. את הכותרת, סביר להניח, הדביק איזה חרדי...

אגב, מצאתי עליו גם כתבות בעיתונות ניו יורק, בין היתר בעיתון ביידיש.

באמת מזעזע

הוא עלול לחשוף אותך לעובדה, שיש אנשים שגדלו כחרדים לכל דבר ויצאו בשאלה בצורה מסודרת עם כל המשפחה, כך שאפילו קשה להדביק עליהם את רוב ההשמצות המקובלות...

פרפקטית

New member
אוקי נרגעתי

אני די חדשה פה בפורום, ואם יש מישהו שאני לחוצה ממנו ומתגובותיו זה אתה

חבל מאד

עוד לא שמת לב שכל עוד לא תתעקשי לבלבל את המוח, אין לך שום סיבה בעולם להיות לחוצה מהתגובות שלי?

פרפקטית

New member
יש כאלו שיגידו

שאולי אתה זה שמבלבל להם את המח?! (אני שואלת לא אומרת)

מדוע לא לתת חופש כתיבה ומחשבה , ולהמעיט בהתקפות ובפגיעות?

ומה אתה יודע, אולי הראש שלנו (של החרדים בעל כורחם) חושב קצת אחרת מאלו שכבר יצאו בשאלה?

לא מעוניינת לפגוע בך, אבל כן רוצה להבהיר שציניות זה דבר יפה ומעניין כל זמן שהוא לא פוגע אישית באחד מחברינו.

מקווה שדברי הובנו...

למעלה