אני תוהה

בהחלט יתכן

ואותם שיגידו כך מוזמנים להגיב בציניות לדבריי, אלא שבאופן "מפתיע" - הם בוחרים כמעט תמיד בטקטיקה אחרת - תגובות לגופו של טוען ולא לגופה של טענה (ע"ע המלייק שמעליי).

הראש של כל אדם עובד אחרת, ולא משנה אם אנחנו אוהבים את זה או לא - עלינו לקבל זאת כעובדה ולשאול את עצמנו איך אנחנו מעדיפים להתמודד עם זה.

את השיקולים הניצבים מאחורי סגנון הכתיבה הסברתי כאן כמה פעמים בעבר, וכיוון שאינני מוצא טעם בדיון חוזר מעל גבי הפורום - אני אשלח אותך לשיטוט בארכיון כדי למצוא אותם, אם כל כך מעניין אותך להבין את הסיבות שלי.
אסתפק בהסבת תשומת ליבך לעובדה שהציניות שלי מופנית באופן מסורתי כלפי הטענות ולא הטוענים, והעובדה שיש מי שחש שפגיעה במה שכתב מהווה פגיעה בו עצמו, היא אכן אחת הבעיות החמורות של העולם הזה.

פרפקטית

New member
לא כ"כ מעניין אותי

מה עומד אחרי הרצון לענות בציניות. ולכן לא אלך לחפש זאת

ומה תגיד אם אומר לך שלא כולם נולדו עם סכינים בפה, ואין להם את היכולת לענות בציניות לדברים המופנים אליהם??
אלא רק לספוג את הדקירות??

המטרה שלנו היא לא להגיד לאחרים תתמודדו, זה אני
אלא לנסות להיות אנשים טובים ונעימים יותר.....
וכל זה בלי קשר לדת בכלל, אלא מעצם היותנו בנ"א - רגישות זה הוא שם המשחק

פרפקטית

New member
משהו נוסף

במקרה דנן - פנית אלי ולא לטענתי - שזה עלול לחשוף אותך, אפשר לחשוב למה עוד לא נחשפתי
אין לי כל צורך באזהרותיך....
זה היה בסוגריים

ומה שבעצם רציתי להוסיף
זה שאני ממליצה שנסיים את הדיון כאן מכיוון שהובהר לי בכמה מסרים אישיים
שאין כל סיכוי נגדך, והדברים נופלים על אוזניים ערלות.

אם נחמד וטוב לך ההרגשה שהחבריה פה מזלזלת בך, תמשיך בדרכך...
דרך עקש ופתלתל

אם היית קוראת את ההודעות המדוברות

היית מגלה שיש לי מטרה שלישית שלא חשבת עליה בכלל, וגם אם המחיר כולל טינה מצד אי אלו אנשים - אני מקבל אותו בשמחה ובהנאה (בתלות בסוג האנשים).

במקרה דנן מתברר לי לצערי שבכלל לא הבנת את מה שכתבתי, אבל כנראה שזה סתם קושי בהבנת הסוג הזה של ההומור, וזה בהחלט לגיטימי.

אני בעד שתתייחסי למה שכתוב במסרים. תאמיני להם - הם יודעים על מה הם מדברים. אני בספק אם יש בפורום הזה מישהו שמזלזלים בו יותר ממני...

פרפקטית

New member
אל דאגה, הבנתי את הומור

אך לא אהבתי את הסגנון המתנשא, והמבין הכל...
חבל להכביר במילים
מסתבר שאתה אכן משימה בלתי אפשרית
לא ידעתי מראש, מצטערת

מה שהאינטרנט יכול לעשות - קיבלתי באישי

האדמו״ר מסקולען הגיע לסאטמר רבי לבקש ממנו שיבוא להשתתף בכינוס נגד האינטרנט,
והסקולענער אמר לסאטמר שבחודש האחרון היה לי 3 גיטין בגלל האינטרנט!!

אז הסאטמר ענה לו שדווקא אצלי בקרית יואל בשבוע האחרון לבד, היה 19 שידוכים דרך האינטרנט....

מזגזגת2

New member

בן כפר

New member
באמת מזעזע

וזה לא רק האינטרנט, זה כל הנשים האלו שהולכות ברחוב. מי התיר להן להסתובב ככה בלי רעלות?

וזה חלונות הראווה ברבי עקיבא וגאולה עם כל הבובות האלו, את כל הקדושה זה הורס.

והמקווה בכלל, מי התיר ככה לאנשים להסתובב בחוסר צניעות כזה, שומר נפשו ירחק מהמקום הזה

רבים חללים הפילה

בינגi

New member
שונה מאחד לאחד

יש מי שזה ״ירגש״ אותו.

יש מי שזה ״יצבוט לו בלב״.

ויש מי שיחסיר מליבו פעימה וישטוף בזיעה קרה.

ויש את מי זה יציק לו מתך ׳קינאה׳ סמויה.

* לי אישית יש תמונות נוספות של זוגות ובודדים של ׳לפני ואחרי׳, ואישתי אף גערה בי פעם על זה.

מייליץ

New member
האיש הזה הוא באמת בחור מקסים

הוא אחד ממנהלי הקבוצה ליוצאים בשאלה בפייסבוק Off the Derech תחת השם "Rachmuna Litzlon"

הוא ערך את הסרטון, "It Gets Besser", תמונות של לפני ואחרי של כמה חברה.

ראיינו אותו כבר בכמה מקומות בעיתונות וברשת.

למעלה