אני תוהה ...

tailka

New member
אני תוהה ...

ביום כזה עמוס בחדשות .. אני מרישה את רף החרדה עולה כלפי מעלה .. ואני לא מהאנשים שצמודים לרדיו ..אבל באוטובוס היום לא שומעים רשת ג'....אלא רק חדשות ... אז האם אתם מהמתנתקים או שמה אתם מהאנשים שמחוברים לחדשות בוריד ????

פעם הייתי מכורה לחדשות וצרכנית נלהבת של

אסונות. ברגע שראיתי שזה גורר אותי למטה, פשוט הפסקתי לראות / לשמוע חדשות. אני מניחה שמידע שאני אצטרך לדעת, יגיע אלי בכל מקרה, כך או כך... וכמובן שבאוטובוס אי אפשר להמלט מזה, אבל אני מנסה להתרכז בדברים אחרים...

בדר"כ מתנתקת

אבל בימים כמו היום, כשיש משהו מיוחד אני מוצאת את עצמי יותר מתחברת לחדשות, בעיקר דרך האינטרנט. (ואגב, זה עדיין לא עזר לי להבין כל כך על מה מדובר)

שירשולי

New member
אני מתנתקת כבר איין לי כח נפשי...

להיתמודד עם כל הרוע הזה,את פותחת עיתון , וישר רצח,אונס,גנבה.שוד..............ואלוהים יודע מה עוד.......... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף.

Maurey

New member
אני בדר"כ רק קוראת עיתונים, אם הצלחתי

למצא באוטובוס ישראל היום, ביום כמו היום אני מעדיפה להיות מחוברת לחדשות, וממש עכשיו אני שומעת ערוץ 2 במקביל...

פעם הייתי מהמתנתקים.

ממש לא ידעתי מה הולך. זה תמיד היה ממש מכעיס ומתסכל אותי, אבל הגעתי למסקנה שעדיף ללמוד להתמודד עם זה שלא הכל ורוד, והעולם לא מנוהל על ידי חסידי אומות עולם. היום אני קוראת חדשות באינטרנט כל יום.

מתנתקת אבל מתעדכנת...

משתדלת לא לחיות יותר מידי בבועה, כן להקשיב אבל לא להיצמד לחדשות. בכלל, יש לי אנטי לחדשות... נדיר שיושבת ורואה חדשות, לרוב מתעדכנת באינטרנט.

למעלה