אני תוהה... ספויילר.

מיכל 2and1

New member
תאוריה על הריון מדרקון ומוות בלידה....

יכוללהיות שקראתי את התאוריה הזו ויכול להיות שחשבתי עליה ...אבל: אם תאוריית 3 הראשים של הדרקון נכונה- ועלפיה דני, טיריון וגון הם שלושת הראשים ושלושתם בנים של ריגאר..... אז התאוריה שלי אומרת שמי שנכנסת להריון מדרקון והיא לא דרקון בעצמה מתה כשהוא מולידה דרקון.... כלומר האמהות של שלושתם מתו בלידה. האמהות של שלושתם לא היו טארגארייניות, ומתו בלידתם. הטאגאריינים נהגו להתחתם ביניים לבין עצמם- מעשה הגיוני אם אתה יודע מראש שזיווג עם משפחה אחרת יגרור מוות אפשרי של האם... על וייסר, אחיה הגדול של דאני אמרה לי חברה שרק ראתה את הסידרה בטלוויזיה "הוא לא היה באמת דרקון- הוא נשרף באש ודרקונים לא נשרפים באש...." אם אני זוכרת נכון- ריגאר בגד בזוגתו הרשמית חוקית הדורנית כשברח/חתף את ליאנה, ריגר הוא אביה של דני שהיא הלא ממזרה. יש תאוריות על זה שכנראה גון הוא בנם של ליאנה וריגר ...מה שנשאר הוא שמישהוא יסביר, באיזה מעשה טירוף, ריגר או אולי אבא שלו, החליטו לקיים יחסי מין עם אישתו של הימין שלהם......אבל גם על זה קראתי כאן תיאוריה...

mentta

New member
אבל יש לך טעות.

ראיגאר הוא לא אבא של וייסריז ודאני, הוא האח הגדול שלהם. שלושתם ילדים של אאריז.

ellendili

New member
ובנוסף

גם בתאוריה שמדברת על טיריון-טארגריין, הוא הממזר של אאריז לא ריאגר. כך שרק ג'ון הוא הבן של הנסיך (אולי). התאורי על מולידות הדרקון גם לא מדוייקת. אליה מדורן הולידה לריאגר 2 ילדים בריאים שטיווין רצח.

CallMeCavanaugh

New member
טעות מאוד בסיסית

מעבר לטעויות שעליהן כבר הוצבע, של החיבורים הלא נכונים באילן היוחסין, יש גם את העניין הפעוט שלראיגר טרגאריין ואליה מארטל היו כמה ילדים, והיא לא מתה בלידה. יש כאלה שטוענים שבמשפחת מארטל יש דם טרגאריין, וגם לזה יש לי תשובה, אבל היא מספיילרת את אחד הפרקים האחרונים במחול, אז אני לא אכתוב אותה כאן. אלא אם יבקשו, ואז אני אכתוב הודעה נפרדת עם אזהרה.

One Song Glory

New member
אני לא זוכרת באיזה ספר זה היה ../images/Emo58.gif

אבל ג'נה לאניסטר אמרה לג'יימי משפט כמו "טיריון הוא הבן האמיתי היחידי של טיוון". ואני חושבת שזה נכון להחריד. זה לא שג'יימי וסרסיי ממזרים, כמובן, אבל מי שבאמת דומה לאביהם באופיו ובחוזקו הוא טיריון. יש כל כך הרבה נושאים בספר שירדו לטימיון אם יתברר שטיריון הוא לא הבן של טיוון: העובדה שטיריון הרג את אביו, העובדה שאביו שנא אותו והאשים אותו במות אמו, ובכלל, ילדותו האומללה של טיריון. מבחינתי אם טיריון יתגלה כברווזון המכוער זה יפגע משמעותית בסיפור. למרות שיש ממזרים שמתגלים כנסיכים (ג'ון, בתקווה), יש אנשים שהם פשוט גמדים מכוערים שאביהם מתבייש בהם. עצוב, אבל ריאלי, אבל מתאים להתמודדות שטיריון ספג עד עכשיו. מעבר לכך, כמו שנאמר מעליי, קצת נמאס מעניין הממזרים ואין סיבה להוזיל אותו. הניסוח "דאוס אקס מכינה" היה מדויק לחלוטין בהקשר הזה.

למעלה