אני שמחה!!!!!

j e n n y lopez

New member
אני שמחה!!!!!

אתמול כאילו ביום חמישי היה יומולדת למישהי ואז מלא בנות ישנו אצלה והיא אמרה לי להביא סרט אז הבאתי את עיני מלאך וכ----ו----ל----ם אמרו שהיא פצצה שם ושהיא מהממת ואני ההיתי מזה שמחה ,הם מזה אהבו אותה ואמרו שהיא מושלמת ושלקאץ יש עיניים מדהימות וגוף.........ואווו נראה לי שבסוף כל החברות שלי יתחילו להעריץ אותה גם חחח,דיברנו על הסרט כמעט כל הלילה ........

מגניב...../images/Emo9.gif

העיקר שניהנת... תגידי לחברות שלך לבוא לפורום...

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifסרט* ונ"ש../images/Emo26.gif

היום הסתובבתי עם חברה שלי והייתה חנות כזאת והיה בה ג'ינס שכתבו בדף כזה ליד "ג'ינס ג'ניפר לופז!ג'ינס פצצתי" ואני כזה:"מה הקשר לג'ניפר?" בקיצר שאלתי את המוכר מה הקשר לג'ניפר לופז אז הוא אמר לי שהיא לבשה אותו באחד הקליפים שלה...כאילו מה הקשר!?היא מזה לא...תראו מה אנשים יכולים לעשות בשביל למכור חח לנצל את ג'ניפר!נצלניםםםםםם!!!!!!!!!!!

j e n n y lopez

New member
זה היה ליד איפשהו ליד השוק?

כאילו יפו נראה לי או שוק כלשהו כי גם אני ראיתי שרשום "גינס ג'ניפר לופז פיצוץ"עם כזאת 2 חגורות שחורות הוא היה ממש יפה וששאלתי אותו מה הקשר ג'ניפר לופז אז הוא אמר לי שהיא לבשה אותו באחד הקליפים שלה

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifחח לא

זה היה ליד שנקין...הלכנו משנקין לדיזינגוף סנטר וראיתי את זה בדרך...ג'ינס רגיל לא משהו מיוחד ולא מכוער...אבל היא ל-א לבשה את זה באף קליפ שלה...

j e n n y lopez

New member
אהה

גם מה שאני ראיתי היא לא לבשה באף קליפ אבל הוא היה ממשממש מהמם!!!

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifנ"ש=ניצול שרשור

יענו השרשור הוא על משהו אחד ואת מנצלת אותו וכותבת משהו אחר במקום לפתוח שרשור חדש...הבנת?

ועוד כמה...

קטנה, פיצית, קטנה קטנה ועוד מילים שמציינים גודל קטן: שירה הבובי...
סנובית, ביצה, מוצה וכו': מור

גם שירה ביצה לא?? חחח

בוקר טוב אנשיםםםםםםםםםםםם WOOHOOOOOOOOO היה הרגע טופ 10 ווסטלייף *מסביר למה אני לא ישנה עכשיו חחח*

למעלה