אני שכבגיסט!!!!!

יSublime

New member
אני שכבגיסט!!!!!

וואווווווו! היה מדהים! ומרגש..וכייף!!! ואין לי כוח לספר פה הכל,אני אשאיר את זה לאחרים...:) אני חלק משכב"ג עמית! :D

שיר2101

New member
גם אני! ואני לא מאמינה!!!!

היה כלכך מדהים, היה..... וואו. הקדימו אותי וסיפרו לפני, אז רק אוסיף- אני איבדתי לגמרי תחושת מקום, והייתי בשוק כשהורדנו את העניבות מהעניים, לראות את כל השכב"ג מסודר במסדר, והכל מלא פנסינים, וכתוב עם נרות "שכבת יורה". אחרי כמה ברכות, קראו לכל אחד ללחוץ את ידי המדריכים המדהימים שלנו, לחבק אותך, לקבל את סיכת ההבטחה, ואת סמל הפדרציה מאחד השמיניסטים. וואוו היה כלכך מרגש, התחבקנו המון, עם כולם, עשינו "אחים", נהפכנו לשכבה! כלכך מוזר להפסיק להיות "קורסניקים", כלכך מוזר, ומדהים.

lolita205

New member
מנה-חבק אנשים ../images/Emo3.gif

טוב אז ככה, אני אספר את הצד שלי בתור שכב"גיסטית...
אחרי הערב שמינסטים {המדהים
<פרטים בהמשך>} סיימנו לנקות לארגן וכו' וברבע לאחד היינו צריכים להיות בשבט הגענו ונעמדנו בשלשות וחיכינו, וחיכינו, וחיכינו, וחיכינו ואסור היה לנו לדבר כדי שהקורסניקים לא ישמעו במקרה אם הם יגיעו לאזור השבט אז ככה עמדנו בערך חצי שעה בשלשות בשקט מופתי {פחות או יותר
} ואז הקורסניקים הגיעו עם עניבות על העיניים ולאט לאט לקחו והעמידו אותם בשלשות {כל אחד הלך מפוחד ובדק איפה הוא דורך XD} ואז הורידו להם את הכיסויי עיניים והם ראו אותנו והיו בשוק מוחלט
ואז ברכות וכו' וסיכות ומחיאות כפיים ואז כולם עברו וחיבקו את כולם ופתאום נכנסתי לפרץ אדרנלין מטורף וסחפתי איתי את זיקלה ופשוט באנו תפסנו אנשים וחיבקנו אותם ואמרנו "מנה-חבק אנשים" {כמובן שזה היה לאחר שמישהי ביקשה מאיתנו שסוף-סוף נלמד אותה את שפת המנה...
} ואז הלתכי הביתה לישון ועכשיו אני ערה {כי קמתי בשבע לסמינר משלחות..} ויותר מאוחר {לקראת אחר הצהריים} אני אספר על הערב שמינסטים המדהים! שבמילה אחת היה כ"כ מרגש..!

יSublime

New member
חחחח זה שעמדתם בשקט לא

יכול לכפות על העובדה שפתאום בערך איזה 10 שכבגיסטים עושים דרכם אל השבט,ובכלל..אנחנו די ידענו לפני:) אבל היה מדהיםםםםםםםםםם! :)

ויזן

New member
תגידו לנו להתחדש-שכב"ג עמית גדל

אכן, הקורס נכנס אתמול לשכב"ג והייתה הלם הכרזת שכבה כלומר הם כבר לא קורס אלה "שכבת יורה" אז יורניקים מזל טוב על הכניסה לשכב"ג אני זוכרת את הכניסה לשכב"ג כמשהו מאוד מרגש וגם קצת מבלבל(לא הייתי בטוחה תמיד אם לעשות מורל לשכב"ג וזה..אבל כן תעשו אתם שכב"ג עכשיו)אז בהצלחה שיהיה ואתם יכולים להכנס לחדר שכב"ג הוא מעכשיו גם שלכם המון בהצלחה(שוב)וזהו.. וכמוש חן סיפרה הכניסה של יורה מהצד שלנו אחרי הערב שמניסטים(מהמילה שמן) הענו לשבט ואז איל סידר אותנו בשלשות ואמרו לנו להיות בשקט כי אתם כבר הדרך עם עיניים מכוסות אז חשבנו לעצמינו טוב כמה זמן יקח להם לעבור את הגן?10 דקות גג? אז לא לקח לכם איזה חצי שעה שבה העקבים שלנו ברגליים כאבו רצח אבל עמדנו מרוגשין לגמרי במשך רוב הזמן ואז כשסוף סוף העתם הייתם כל כך מצחיקים (במיוחד אביב שנוף אמרה לו לא להחזיק יד למישהי אחת כדי שיוכל להמשיך ללכת והוא ולא לא ידע מה לעשות עם היד אז הוא שם אותה על הלב וזה נראה כאילו הוא מתרגש או מת מפחד) ובעיניים עצומות סדרו אתכם גם בשלשות והיה מסדר ומחאנו כפיים ולאט לאט זה התחיל להיות מסתם מחיאות כפיים לריב שכבתי..כל אחד רצה להיות האחרון שמיחא כף..אז כל אחד ניסה להיות אחרון אחרי זה די כולם התפזרו וחזרנו הביתה שמחים ומאושרים בערך ב3 לפנות בוקר (שמשי-"אתמול בשעה 3 לפנות בוקר ראיתי תמני שחור משתרלל חשבתי שהוא מחבל") אז זהו סוף סוף אפשר חופשי להרביץ ליורה(עידן אתה הולך לסבול) אני כבר שבוע מתאפקת לא להגיד כלום על הכניסה לשכב"ג איזה יופי

invisible fire

New member
באמת לקח לנו שנים לעבור את הגן הזה

אבל היה הכי כיף להרגיש שעוברים את הכביש ולהריח את החול של השבט =]... ושהורדנו את העניבות.. הייתי בלי משקפיים אז לא הבנתי שכל השכב"ג שם.. אני כזה "ממתי הקורס כזה גדול? אולי זה השכב"ג?" ואז שאמרו קורס ושכב"ג.... הבנתי =]

יSublime

New member
חחחח ואנחנו כבר שבוע יודעים

על הכניסה הזאת,אז גם כן איזה יופי P: ואני מרשה לך להרביץ לי כמה שרק תרציP:

נתי הרץ

New member
א. מזל טוב!

ב. מתי המחנ"ק והקורס מסכם שלכם? כי זה נראה כאילו נכנסתם לשכב"ג ממש מאוחר... יכול להיות?

דווקא ממש מוקדם נראה לי...

המסכם שלנו עוד 6 ימים, והמחנ"ק עוד 16... ושנה שעברה השישיסטים נכנסו לשכב"ג יותר מאוחר

נתי הרץ

New member
אה עכשיו זה נשמע יותר הגיוני...

אצלנו המחנ"ק לפני הקורס מסכם (חלק גדול מהשכב"ג שלי יצא כבר היום ליער)... אז הכניסה אצלנו הייתה לפני 5 וחצי שבועות, ובגלל זה עכשיו נראה לי מאוחר...

שוב שחכת את החיפושית!

חח מה קורה לך??!?! חח סתם...בטח מההתרגשות של המומולדת

pirk

New member
גם אני =))

והיה כל כך מרגש!!!!!! וואי אני לא מאמינה איך השכב"ג הצליח להיות ממש בשקט כל הזמן הזה.. - בכלל לא שמעו אותכם !!!

pirk

New member
תודה מותק !!!

עוד מעט נפגשים שוב =)) בא לי כבר מסכםםםםםםםםם

למעלה