אני שונא

??

אתה אף פעם לא אמרת על דברים אחרים שהם ושמי ששומע אותם לא מבין במוזיקה? זאד אוף לא אמר את זה? טוב זה ויכוח שלא יגיע לשום מקום עזוב

a_duck

New member
מחקתם לי את ההודעה?

זה קצת דפוק למחוק את ההודעה שכתבתי ולהשאיר את ההודעה שלו שהיא לא מבוססת על כלום...ביקשתי ממנוש יביא לינקים להודעות שאמרתי או רמזתי שאם אתה לא שומע בלאק אתה לא מבין במוזיקה...ואם זה כל כך מפריע לכם אז שישלח לתפוז מסנג´ר או מה שזה לא יהיה...

לא אמרת שמה שלא בלאק זה גרוע

אבל אמרת שמה שאתה לא אוהב זה גרוע, וזה לא כזה שונה.. טוב לא משנה... שימחקו גם את שלי

a_duck

New member
גם את זה לא אמרתי...

אם כבר אז אמרתי על כמה להקות שאני לא שומע שהן גרועות (זה לא אומר שכל מה שאני לא שומע זה גרוע) וזכותי לחשוב על להקה שהיא גרוע...זאת הדעה שלי...

a_duck

New member
אתה עדיין לא מבין...

להגיד שלהקה מסויימת לא טובה לדעתך (חרא) זה לא כמו להגיד שמי שלא שומע איזו להקה מסוימת או סגנון מסוים לא מבין במוזיקה...

אה אוקיי......

לא הבנתי אותך נכון.. סורי.. למרות שלדעתי להגיד את שני הדברים האלה זה אידיוטי

a_duck

New member
בלה...

למה זה אידיוטי להגיד שאיזו להקה לא טובה לדעתך?

חולוני

New member
אני אוהב רק שיר אחד של דרים

A Change Of Seasons. לכל השאר נתתי נסיון, אבל נמאס לי די מהר.. ואתה לא חייב לאהוב אותם, רק למה להוציא סתם עצבים במקום לשמוע משהו אחר שאתה אוהב?

captain N

New member
ממממ

לדעתי כמה שאנשים לא ירדו עליהם(ויורדים עליהם מספיק) הם בכל זאת הלהקה המובילה בז´אנר של הפרוגרסיב מטאל ואין מה לעשות זאת האמת... ובקשר לSCENCES יש בו כמה קטעים לא כל כך טובים אבל הדיסק בכלליות טוב. וbodom אם אתה רוצה לשמוע ברצינות ולא להתחיל לשמוע כבר מהתחלה עם דעה שלילית, תשמע את images&words (אני אפילו אלווה לך אותו)שהוא הרבה יותר נחמד ואין בו "הפגנת נגינה וירטואוזית" פשוט דיסק חביב להעביר את הזמן

Nomaed Dominus

New member
Metropolis Pt II

I am not such of a fan of Dream Theatre, even though i respect them very much for their musical ability, and as guitairst i enjoy listening to them. But most of their albums are not that good in my oppinion, but the one that I did love the most, and even have the CD, is METROPOLIS Pt. II I think it´s really good

Bodom-child

New member
יש לי אותו

הוא הראשון ששמעתי שלהם ומבחינתי הוא גם הכי טוב.

למעלה