אני שונאת אתכם.

שניש

New member
קסם,ממש אין לי מה להגיד ../images/Emo4.gif../images/Emo56.gif

כל דבר שאני אגיד, כל מחמאה שאני אתן לך תהיה נורא צבועה. לא שזה לא נכון בגלל שאת באמת גדולה מהחיים ואני הייתי פורשת מזמן, אלא בגלל שזאת בעצם האשמה שלנו . של כולנו. אנחנו לא תרגמנו\ביטאנו את הפרקים בזמן. אנחנו אלה שגרמנו לך להתמוטטות עצבים כוללת
אין שום סיבה שלא תכעסי ושלא תרצי לעזוב את הפרוייקט. אני לא מאשימה אף אחד, לכל אחד יש את הסיבה הכי מוצדקת בעולם לעובדה שהוא לא הגיש את הפרק בזמן. אבל עדיין זאת הייתה האחריות שלנו וכנראה שקצת פישלנו. ועכשיו קסם עצובה
אבל אם הגענו עד פה, לא כדאי שנמשיך קסם
אבל כולם חייבים להבטיח שהם כבר יגמרו עם הפאקינד תרגום
*מקווה שמה שאמרתי עכשיו יתקבל בהבנה ולא בסקילה*

Gizmo14

New member
לאף אחד אין סיבה מוצדקת.

לאף אחד. תמשיכו, תהנו, knock yourselfs out.

ממ...קיבלת את הפרקים שלי..?../images/Emo12.gif../images/Emo19.gif

כי שלחתי את זה של ברית ביום שלישי...ואת זה של שניצל אתמול...ואני יודעת שגל שלחה את הפרק שלי...ואת של אופיר שלחתי לפני שבוע...

Gizmo14

New member
אררר...../images/Emo28.gif

יש לי 1 ויש לי 5 ויש לי 31 אבל של שניצל- 36, אין לי. ושלך- 4 יש לי.

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo24.gifקסם!../images/Emo24.gif

הייתי שמחה מתנדבת לעזור לך עם הפרקים שהשאירו לך, אבל אין לי מספיק זמן ואני לא רוצה להתחייב למשהו שאני יודעת שאני לא אספיק לעשות.
אז עם כמה שאני נורא נורא רוצה לעזור לך ולהקל עלייך- אני לא יכולה, כי אני יודעת שאם אני אתחייב למשהו ולא אגמור אותו בזמן זה רק יחמיר את המצב, לא?
אררר... שולחת לך חיבוק ענקקקקקקק!
את מלכה!

Gizmo14

New member
איזה יופי

שאת לא מתחייבת למשהו, כי את יודעת שלא תגמרי אותו בזמן. שתביני שיש אנשים שמתחייבים למשהו, מודעים לעובדה שהם לא יגמרו אותו בזמן לאורך כל הדרך, ומודיעים משהו כמו חודשיים אחרי שהם כבר היו אמורים לסיים. הלוואי שכולם ילמדו ממך.

PURPLE CHICKEN

New member
ועדיין אני מרגישה רע...../images/Emo4.gif

שאני לא יכולה לעזור לך...
נמממ, תודה?
ואם את צריכה מישהו שלא יודע את השמות של חצי מהאנשים כאן להוציא אצלו את העצבים- אני כאן בשבילך!

oO yUvAl Oo

New member
קסם,../images/Emo41.gif

הדבר הכי טוב שאני אוכל להציע זה לתרגם חצי פרק, כי ממש אין לי זמן. אז רק תגידי לי איזה.

Gizmo14

New member
שונאת.

שונאת שאומרים לי את זה. אם הייתי לוקחת הכל בקלות, לא היה פרויקט, ובטח שלא היו לי על המחשב 22 פרקים מבוטאים.

KagomeSama

New member
קסם..

אמנם אני חדשה, ולא הצטרפתי לפרוייקט, אבל אני מבינה אותך, ואני מכירה את ההרגשה... אם את צריכה עזרה, אני מוכנה, ברצון רב לעזור

Gizmo14

New member
אר, סורי..

תודה על ההצעה אבל אם התכוונת לעזרה בתרגום- אני לא יכולה לצרף אנשים שאינני מכירה... מצטערת שוב. תודה.

למעלה