אני שונאת אתכם.

Gizmo14

New member
אני שונאת אתכם.

אני שונאת אתכם. אני שונאת אתכם. אני שונאת אתכם. ונמאס לי. נמאס לי מהפרויקט המחורבן הזה. לא רוצה יותר פרויקט. אין פרויקט. נמאס.

Night line

New member
קטונתי../images/Emo124.gif

קסם את באמת גדולה ואין שום דבר שבאמת מתאר כמה עשית עבודה נהדרת עד עכשיו. עכשיו הקטונתי בכותרת בא להגיד שלא מתוך שום ביקורת או יהירות אני מציעה: אפשר לעזור לך? בכל דבר ארגוני-גדול-חשוב שאת עושה בפרוייקט- יש משהו שאני יכולה לעזור לך? כי מגיעה לך עזרה, עשית כל כך הרבה שמגיע לך פי אלף יותר מזה..

AGNET SHESH

New member
אמממממ.... ../images/Emo73.gif

היה לי חוסר בזמן בימים של ההגשה של הפרקים וקסם החליטה שאני לא בפרויקט, אבל בימים האלו יש לי קצת זמן לתירגום. אם זה בסדר - רק תגידו לי איזה פרק..

Gizmo14

New member
אם החלטתי שאתה לא בפרויקט

כנראה שיש לי סיבה. תפסיק להציע.

AGNET SHESH

New member
"תפסיק להציע"? ../images/Emo73.gif

אפשר לחשוב שהצעתי יותר מפעם אחת... רק ניסיתי לעזור... ואם לא איכפת לך - הייתי רוצה לדעת מה הסיבה.

AGNET SHESH

New member
לא שזכור לי, אבל אם את אומרת ../images/Emo73.gif

אז כנראה שאת יודעת...

Gizmo14

New member
אתה בטוח שאתה רוצה לשמוע אותה כאן?

חבל לי להיות זאת שגורמת לאנשים לכעוס עליך אפילו יותר.

AGNET SHESH

New member
אם את חושבת שזה יכעיס מישהו

את לא חייבת לכתוב כאן.. יש ICQ בשביל זה

Gizmo14

New member
אוף, לעזאזל!

אר, אני לא כועסת עלייך או משהו הדס... אבל נמאס לי שכולם מציעים לי עזרה בעבודות ארגוניות וחשובות! כי אני לא צריכה עזרה בכאלה, הצעתי להיות העורכת הראשית, לא? ואני עושה את העבודה שלי, בניגוד לאנשים מסוימים. ואני יכולה להסתדר איתה. אבל לא התנדבתי לתרגם את 25, לא את 37, לא את 27, ועשיתי אותם בכל זאת! אז הדבר היחידי שאני צריכה מאנשים כרגע, שיעשו את מה שהם התנדבו לעשות! לא יותר מזה! אני צריכה מאנשים שיסיימו כבר לתרגם את הפרקים המזדיינים! וממבטאים שיבטאו אותם כבר, לעזאזל! זה הכל. אם רק אנשים יעשו את זה, אני אהיה מאושרת. וממך- אם את רוצה לעשות עוד פרק, אז בסדר. כי אני באמצע 25 ויש לי עוד 35 ו10.

Thestral

New member
פרח יעזור../images/Emo35.gif../images/Emo108.gif

תראי
לא שיש לי הרבה זכות להתערב כאן אבל בכל-זאת: אל תתיאשי תחזיקי מעמד מי שלא רוצה לעזור הוא חובזה אל תעשי את כל העבודה ואם התרגום יתעכב אז
שנשים יבואו לעזור, ויבואו לקראתך זה מה שאני חוש2 2כל Zאת אל תעני את עצמך בגלל שאנשים לא רוצים לעזור יתעכב הפרוייקט שיתעכב, לפחות לא יוכלו לבוא אליך בתלונות קבלי מהמיצי חיבוק חם ולב אוהב
(ואל תסקלו אותי *איי* *אח* *אווץ'*
)

Gizmo14

New member
אני לא מתרגמת כדי

לעזור לפרזיטים שלא בא להם לתרגם או לבטא. אני עושה את זה מתוך כבוד והערכה לאנשים שתרגמו ועזרו ועשו כל כך הרבה, ומגיע להם שלעבודה שלהם תהיה משמעות כלשהי.

אני רוצה את פרק 10! ../images/Emo57.gif../images/Emo58.gif

למה לא אמרת? אני אוהבת את הפרק הזה. ההופעה הראשונה של לונה אהובתי
. וגם הת'סטראלס
. אפשר? אני מניחה שאם אתחיל לתרגם זה יקח לי עד שבוע.

Gizmo14

New member
טוב

שבוע? אר... אני מניחה שאין ברירה, מה? מקסימום אקח אותו מידייך באמצע, או שנעשה חצי חצי. כי שבוע זה המון.

פשוט כי.... ../images/Emo57.gif

יום ראשון אני אל בבית (אצל אבא+תור לרופא שיניים), יום שני אני חוזרת בארבע. אני אספיק לתרגם אבל אני לא יודעת כמה. ביום שלישי יש לי זמן. רביעי גמכן..... חמישי לא כל כך, שישי ושבת כן. אני מניחה שאני אסיים חצי פרק תוך מעט זמן. אני אתחיל עכשיו...

מיה אחת

New member
בדיוק

עמדתי לומר לך שאדבר איתך בהזדמנות כלשהי בעתיד כשתהיי פנויה ואז החלטת להיכנס למצב DND ולסרב לקבל מסרים גם מיצורים אומללים כמוני שאינם משתתפים בפרויקט. הממ. האם אני מרגישה אמפתית? מממ. את מוזמנת לחזור אלי אם יש לך צורך בכתף אוטיסטית ולא תומכת בעליל (sorry, can't help it, אבל אני מבטיחה לעשות כמיטב יכולתי). שמרי על עצמך

De-Panther

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo28.gif../images/Emo24.gif|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אני אוהב אותך תוציאי את כל הכעס... זה בהחלט מגיע לנו

למעלה