אני שומע עכשיו ב

GallaxY

New member
חחחחחח אביי

מה אתה כזה אגרסיבי...

קלישאה עצבנית כמו הקלישאה

היופי בעיני המתבונן......... זה בא לתרץ טעם חרא ........

GallaxY

New member
מה שטעם חרא בעינך

זה ההפך בעיני אחרים אחרים יסתכלו ויגידו למשל שלך יש טעם חרא... אין מה לעשות אבי זה נכוןן על טעם ועל ריח והיופי בעיניי המתבונן ואל תסתכל בקנקן וכל זה חחח

Spiritus

New member
זה לא שלישאה...

אבל צריך לקחת את אמרה בפרופורציות. אם אתה תגיד לי שאתה אוהב לאכול חרא ואני יגיד לך שאתה מסריח אז כאן המשפט "על טעם ועל ריח..." לא יעבוד.

אז בעצם מה שאתה אומר

מתי שזה תואם את הפרופצייה שאתה מחליט אז תישתמש בקלישאה?

Spiritus

New member
אחחחח אתה...כל עוד הפרופורציה...

היא יחסית, עומדת במסגרת הנורמל (הסטנדרט) אז האמרה בתוקף. תסכים איתי שאכילת חרא הוא לא נורמלי ולא רבים האנשים שנוהגים לעשות כך. אבל מצד שני אם אני אוהב לשמוע אסטריקס כמו עוד רבים אז האמרה בהחלט בתוקף. בכל מקרה, אין כאן מדדים מדוייקים. למה אתה גורם לי לחפור לך בראש?!!!

דווקא איתך הדיונים הם כיפיים

יש פה רמה שגורמת למוח שלי לחשוב שוב אתה רואה אתה מחליט מהם הגבולות בדוגמא שלך זה אומן X שאתה מודע לעובדה שהוא סרח מהלך אבל מתרץ זאת בעל טעם ועל ריח מבחינתי המישפטים הקלישאות הללו באות לתרץ טעות של מישהו נניח שראית בחורה גועל ותירצת לחברך היופי בעיני המתבונן נסכים על משהו אחד לפחות:אנחנו מתאימים את הקלישאות הללו למצב בו אנו נימצאים......

Spiritus

New member
לא מסכים איתך.. נזרום עם הדוגמא שלך

אם אני רואה בחורה יפה ואתה חושב שהיא מכוערת מי יקום ויקבע למי יש טעם טוב/לא טוב? אף אחד לא יקבע כיוון שמדובר כאן מנקודת מבט אישית שלא נתנת לערעור.אתה יכול לטעון שלי יש טעם לא טוב, ואני יכול לטעון בדיוק אותו דבר לגביך. זה ויכוח שיכול להמשך עד אין סוף ולכן קמה האמרה מחכמים גדולים שלפיה אין טעם להתווכח כי מדובר על טעם ועל ריח. זה כל התורה אחי.

Spiritus

New member
חחחחח אתה מעוות את מה שאמרתי...

המחלוקת ביננו זה לא עניין של נקודת מבט. זה מקרה עובדתי.

the movie man

New member
ספירט היקר פה אתה טועה.

אולי זה ישמע לך מזעזע אבל כן יש אנשים שאוכלים חרא וזה מעדן בישבילם. ולך תגיד להם שהם מסריחים. והם יגידו לך שאין לך מושג על מה אתה מדבר. ואבי צודק כשהוא אמר לך. "אז מה. המישפט הזה עובד כשמתאים לך?!" מסקנה: המישפט הזה עובד לכל או לא עובד ביכלל. ואני יסביר. אם אתה מחשיב את המישפט ומישתמש בו. הוא תופס לכל בלי יוצא מין הכלל. אין באמצע. ואם לא. אז הוא לא קביל לשום מישפט. ואין להישתמש בו מתי שנוח בכדי להצדיק דברים כאלו ואחרים. "כפיש..? יס מקס!"

the movie man

New member
או נגיד.

"הגודל לא קובע" "לא חשוב גודל המסמר. חשוב איזה פטיש תוקע אותו" חחחח

למעלה