אני שומע עכשיו ב

orberman

New member
אני שומע עכשיו ב

רדיו 99Esc את התוכנית BPMFM-Trance On Air ודיג'יי גיא סלמה מארח עכשיו אומן בשם : PTX מישהו מכיר אותו - מי מה מו...? הוא עכשיו מוציא אלבום בכורה...

Nofale

New member
הוא או מחיפה או מהקריות

אפס אפס גמור היה חייל של מיקו איזה פעמיים נראה לי... הוא ו Onyx חברים טובים..שתיהם אפסים

Nofale

New member
למה אפסים

נכון כשאתה רוקד במסיבה לפעמים יש מלא פרצופים לא רצויים ?! ככה זה הסצינה בארץ הקודש .

אפסים? חחחחחחחחחח

אפסים ? חחחחחחחח שתגיע לרמה שלדבר בכלל תוכל לרשום על אנשים אפסים! הוא לא היה חייל של מיקו ותפסיק לזיין בשכל כאילו אתה מבין צשהו ! אם יש משהו שאני שונאת באנשים כמוך שמעבירים ביקורות על אנשים שהם לא מכירים ! הם אחלה אנשים ואחלה אומנים אני לא אוהבת הכי פול און אבל יש להם מוזיקה סבבה אחרת הם לא היו מנגנים בעולם הרבה אז שתגיע לרמה בכלל שמישהו יסתכל עלייך אז תוכל לדבר!

Nofale

New member
הופה

כל החברים שלהם עכשיו מגיעים להגן עליהם תחכסו ממני את כל השטויות שלכם .

linkman

New member
אתה יצור ממאדים או משהו!!??

ptx הוא פטריק חן מבעלי הליין של ימי חמישי בלונה בחיפה שנחשב לאחד מלייני הטרנס האיכותיים ביותר בארץ. כל הגדולים מנגנים את הדיסק שלו כבר חודשים. הוא התחיל לחרוש את העולם כבר לפני שנים ומחזיקים ממנו בטירוף הוא תקליטן חזק מאוד. שמעתי אותו גם בהופעה וגם בסט והוא היה ממש טוב. עוד שבוע ביום שלישי הוא מגיע ל-bpm ששם אני לומד לסדנת אומן.

Nofale

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

לונה ליין טראנס איכותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אויש שכחתי שאתה היצור מבי פי אם לך אין בכלל אין זכות דיבור

linkman

New member
יא רקוב עם פה כזה ...

איך אתה מנשק את את אמא שלך??!! ניפגש בסיבוב ושם תבין מה יש לי ומה אין לך

Nofale

New member
חחחחחחחח וואי

אתה מחפש דקירה בכוח הא תאמין לי שעם היית פה לידי היית אוכל חרא בזונדה

linkman

New member
תגובה לפה גדול

אין אומן טרנס שהיה בישראל ולא הגיע ללונה בשנתיים האחרונות. כל שבוע אתה מקבל ליגה לאומית של יוצרים אז מה אם מערבבים את השמחה לעיתים עם אסטריקס ודומיהם...תגיע לרמה שלהם ונדבר. תודה שלום.

PTX

PTX זה פטריק חן הוא אומן פול און ! הוא מנגן בדרך כלל עם ONYX יניב גולד הם אחלה ביחד יש להם פול און חמוד לאללה ! הם מנגנים הרבה בחול שמעתי אותם ביפן והם אלופים !

צודקת!

אחותי את צודקת לגמריי ואני לא כועסת על זה שהוא יורד על המוזיקה שלו בכלל כי כל אחד והעדפה שלו למוזיקה ! אני אישית לא אוהבת פול און אבל לרדת על אדם ולהגיד עליו שהוא אפס ? זה מגעיל מבחינתי הוא לא מכיר אותו בכלל ופטריק אדם מקסים! ושהוא יגיע לקצה שלו אז הוא יוכל לרדת עליו !

לאחר קריאה של השירשור המזובל הזה

הגעתי למסקנות הבאות: חלק מהמשתתפים פה "מגוננים" על אומן מסויים בגלל ההיכרות האישית שלהם איתו אני בטוח שבתור אינווידואל הבן אדם הוא איש יקר ואחלה בחור אבל בתור יוצר/אומן הוא מחורבן...... הבעייה היא שהגבול מיתשתש בין ההיכרות האישית עימו לבין יצירותיו ולכן אוטומטית אם יורדים על היצירות שלו אז משהו דפוק במוח אומר אבל אני מכיר אותו הוא אחלה בחור....סו פאקינג וואט? אחלה בחור סבבה המוזיקה מחורבנת תעשו את ההבדלים כבר! במקום להסתתר אחרי קלישאות של טעם וריח או וואי אני מכיר ת'אומן הזה......בולשיט וסתם פוזה.... האומן בינתיים עושה תכסף שלו ולא משתין ממטר על "ההגנה שאתם עושים בשבילו"

למעלה