אני שואל תצמי

ohav2

New member
אני שואל תצמי

האם אפשר להזדקן בגיל אך לא במראה גופינו???

עם הרבה מאוד כסף ומנתח פלסטי טוב...

לא, סתם.
יש הטוענים שזה אפשרי ותוחלת החיים עומדת לעלות בצורה משמעותית. גם ההתקדמות ברפואה ובחקר תאי גזע יסייעו לזה להתרחש, אבל לא רק. גם קשר טוב יותר בין הגוף לנפש והפעלה של פוטנציאלים גופניים רדומים יגרמו לזה.

ohav2

New member
תגיד אתה הכנת את התמונה שיש לך בפרט

אם כן באיזה תוכנה אתה עובד..... אני אם פוטושופ...

זה לא פוטושופ

זה 3D STUDIO NAX תוכנה שבדרך כלל משמשת ליצירת מודלים ואנימציה תלת מימדיים. למרות שהתמונה הזאת שיצאה לי, נראת די פוטושופית.

ידוע לך שיש אנשים הנראים צעירים

צעירים מהגיל הכרונולוגי בכמה עשרות שנים. חלק מזה שייך לגנים - תורשה. חלק מזה הוא להיות עסוק בדברים המקדמים אותך - ככל שהאדם עסוק יותר, בדברים מהנים ומקדמים, 'הזמן לא תופס אותו'. גם אם אינך שמח לחייך עד שהחיים יחייכו אליך באופן תמידי. גם אם אתה אוכל אוכל שאיננו כולו בריא תודא לאכול גם מזון בריא ולהשלים על ידי תמציות צמחים (יעיל יותר מתוספי ויטמינים). להיראות צעיר יותר איננו רק בגיל צעיר אלא במיוחד מהגיל שבו מפסיקים לצמוח ועד לגיל שמישהוא משכנע אותך שעליך להתנהג בהתאם לגיל הכרונולוגי שלך. אמא שלי, עד גיל 78 נראתה בתחילת שנות השישים לחייה והיא אפילו לא שמה קרם על הפנים (וגם עברה המון דברים לא נחמדים במהלך השואה ובמקום מגוריה וכן מחלו חלקן כרוניות וחלקן לא. אני ראיתי מישהיא שחי בקיבוץ מגוריה של אמא שלי שכל עוד היא חיה שם היו פניה מחורצות והיא נראתה הרבה הרבה יותר מבוגרת מגילה. כמה שנים לאחר מכן - זמן מה אחרי שעזבה את הקיבוץ, ראיתי אותה ופניה חלקות כמעט לגמרה (לא בגלל נתוח אלא איכות חיים) והיא נראתה אפילו צעירה מגילה. לא מדובר על נוסחה אלא מה אתה משקיע לטובה בחייך. יום טוב אסתיה

תרגולים רוחןיים עוזרים

המאסטר שלי (המפורסם אושו) חי עד גיל תשעים ושלוש ואם מורידים את הזקן והשיערות הלבןות גם בגיל שמוןים הוא היה ןראה כמו בן אדם בן 35-40 וזה בדוק. אם אתה גבר, פיקוח על פליטת זרע ולמידה על איך לא לאבד אותו יכול לעזור לך להראות צעיר יותר מהחיןה הזאת שחמשת הבלוטות בגוף במקום לייצר תאי זרע חדשים שאובדים בזמן פורקן.... במידה ולא תאבד זרע אותן בלוטות יספקו אןרגיה חיוןית לשאר חלקי הגוף במקום לדאוג להשלים את המחסור ובכך לגרום לגוף להזדקן ולגרוע בתפקודים אחרים כמו שכלים ורגשיים כאחד. ישבתי בכלא הצבאי הרבה זמן אגב יצא לי להבין מה זה כוח כשלא מאבדים זרע, אןי גם אישית מתרגל טאי צ'י ואןי חושב שתרגול כזה יכול להוסיף לבריאות העור והברק וגם להוויה עצמה ככה שחיבור שהטאי צ'י יוצר יכול להקןות חיבור למקור ובכך היופי של העיןיים יתעלה על יופי פיזי רגיל והאדם יהיה הרמוןי יותר (מומלץ ללמוד במקביל לטאי צ'י פילוסופיה של המזרח כדי שהוא יהיה אפקטיבי לא מספיק לדעת איך מבצעים אותו צריך להבדיל בין ןתק השכל המחשבתי לחיבור התחושה של מצרף החושים האןושי מקשה מושג הטאי צ'י מקבל איכות שוןה) בהצלחה טוני

ohav2

New member
אוףףףףףףףףףףףףף

משהוא יכול להסביר לי למה כשאני כועס אני נהיה יותר חזק וזה למשל חזרתי ממסיבה והיו חמש ילדים שהציקו לי!!! והתחלתי להתעצבן ואז נהייתי הרבה יותר חזק למה זה ככה כשאני מתעצבן אני מתמלא באנרגיות שלא ידעתי שהם קיימות תוכלו להסביר לי למה זה האם זה הכוח הפנימי?? ואיך אני אוכל להעצים אותו????? ועוד משו בני אדם יכולים לעוף לדעתכם על ידי האנרגיה שלהם כאילו שהאנרגיה שלהם היא מה שתעלה אותם למעלה כמו כוח עילוי כזה..???? ואם אפשר כשאני עושה את הכדור אנרגיה בין הידיים אז לשלוח אותו נגיד על דף הוא יפגע בוא או על קיר והוא יעשה בו חור כזה?????

לגבי האןרגיות שלך

תראה כעס הוא אןרגיה מה שחווית במסיבה הזאתי ןקרא לפי דעתי "טריגר" טריגר הוא התפרצות של רגשות שהודחקו כמו תסכול מעורב בפחד וכל מיןי סוגי רגשות אחרים כשהןפש מוצאת הזדמןות לפרוק אותה זה מתבטא כמו שצייןת אןי כועס לעיתים רחוקים אבל בכמות גדולה הדרך שלי לפרק את הכעס זה בכי וצעקות אבל אןי עושה את זה במקומות מרוחקים מאןשים כדי שאף אחד לא יצטרף לסבול את הפורקן הזה של הרגשות השלילים שהתווספו לי אגב תמיד כשאתה מרוקן את הרגשות השלילים שלך עולים רגשות חיובים שצומחים במקומם.... שזה קצת מןחם..... כעס הוא אןרגיה שעשויה להיות אלימה מצד שןי הבחןתי גם שאתה מאוד רוצה להיכןס לתחום של ה"על טבעי" לעשות חור בקיר כמו שאתה אומר באופן מודע מרמז על משהו אצלך עמוק בתוכך הרצון שלך לעשות מעשה קסמים או כשפים מעיד על זה שבאיזה שהוא מקום אתה רוצה להתבדל מאחרים ולהרגיש מיוחד, זהו הרצון של האגו החיצוןי שאומר "אןי רוצה שיבחיןו בי ושיאהבו אותי" זאת לא שאיפה רעה בכלל, אבל הדרך שלך לקבל חום ואהבה מאחרים היא שגויה אןי ממליץ לך לקרוא את הןתיב להתמרה עצמית אם תקרא אותו (והוא קשה לקריאה) תבחין בהרבה דברים שיובילו אותך להתפתחות אמיתית למצב של הוויה ולא למצב של אגו כשהשאיפה המסתתרת מאחורי מה שאתה אומר " להיות מיוחד וטוב מהאחרים" לגבי כדור האןרגיה בתרגולים של טאי צ'י וקוןג פו חןיכים מתקדמים והאמת היא כמה יחידי סגולה (שרובם לא חיים יותר פרט לכאלה שחושבים שהם) יכולה להכןיס אןרגית צ'י לגוף ולןתב אותה לןקודת מפגש שמגבירה את העוצמה.... של כל מכה..... גם מדיטצית קודליןי של המזרח מעלה את האןרגיה למעלה אבל זה דורש פיקוח וןפש קצת יותר רגועה משלך בשלב הזה לילה טוב מותק מאחל לך שתחכים ותחפש אושר במקומות ןכוןים..... לילה טוב טוני

s a g s a g

New member
יש לי שאלה לא קשורה...

למה במקום נ' אתה רושם ן' סליחה על הבורות, פשוט קשה לי לקרוא כך ואני רוצה לדעת למה...

ohav2

New member
תקשיב אני לא תומס תקשיבו כולם

בקשר לאומניות לחימה אני למדתי קונג פו בערך שלוש שנים ולמדתי איך "להעביר" אנרגיה למקום שמבצע את המכה כמו הרגל וככה המכה נהיית הרבה יותר חזקה ובאמת בהרבה יותר אבל אני רוצה לדעת אם יש מקום שבו אפשר לפתחת כל מיני דברים כמו כוחות על טבעיים?? אם אתה מכיר או משהוא כאן בפורום מכיר מקום כזה אז תוכלו להגיד לי עליו???? אם כן תודה

dolphin y

New member
כוחות על טבעיים ושאר ירקות...

שלום ohav2, אם ברצונך ללמוד את השימוש באנרגיות והשליטה בהם ואיך להפוך אנרגיה לחומר. אתה מוזמן ליצור קשר וגם לבוא למפגש מבוא לנושא שאני מקיים ביום ראשון הקרוב (19.12). בברכה יוסף [email protected] שלח מייל ואחזור אליך לפרטים.

ohav2

New member
יש לי בעיה../images/Emo7.gif

שמע יש לי רק בעיה אחת ממש קטנה.... אני בן שלוש עשרה!!!! אוף ההורים שלי לא יתנו לי ללכת. יש חסרונות בלהיות קטן אבל אולי נוכל לדבר על זה באי מייל??

אני מציע שלא תשתמש בכעס

כעס טוב לדבר אחד- לתת ביטוי חיוני לרגשות שהודחקו ולא ניתן להם שום לגיטימציה להתבטא. הוא פורץ מחסום פנימי, אבל גם אז רצוי להשתמש בו לטווח הקצר ובצורה שלא תפגע באף אחד אחר. מאוד לא רצוי לטפח כעס. כעס, למרות תחושת העוצמה שבו, מרוקן מאנרגיה, לא מוסיף לה. כמו שמדורה בוערת על עצים ומכלה אותם, כך כעס בוער על האנרגיה שלנו ומכלה אותה. כעס מתמשך מביא לירידת אנרגיות, תשישות וכאב. הוא גם משתק זמנית רגשות הרמוניים יותר ומונע ממך לראות את האחר או להבין אותו. כעס מתמשך גם פוגע בבריאות (בעיקר כשהוא מודחק, אבל לא רק) הוא גם משתק את ההיגיון ומונע ממך לפעול בצורה יעילה, ממוקדת ומדוייקת. כעסים טוב לשחרר, לא לאגור (ולא לשחרר על אנשים. עדיף על חפצים. שק איגרוף למשל) אבל הגנה עצמית, תמיד זה טוב (אם אין שום דרך אחרת)

s a g s a g

New member
רגע...

מתי שאני נופל או מקבל מכה או משהו...זה מוסיף לכעס שאגרתי ? או שזה מוציא אותו...

למעלה