אני שבוזה....

rigoletto111

New member
תיכף ייצרו מכונה שאחרי שמכניסים

את השקל שמונים המכונה תגיד "זה לא כולל מע"ם, גיברת!"

BatHell

New member
אם אבא שלי היה שומע על זה ...

הוא היה אומר "הכל משמיים"....
אבל אני אגיד רק שיש לך מזל, אחותי.

דסדס

New member
../images/Emo32.gif לגבי הצאט....

מה קרה פתאום שיש אנשים בצאט אבל בעמוד הפורום מופיע כאילו אין אנשים בצאט? כאילו לא כתוב שום מספר ליד הצאט.? קחו את זה בחשבון! יש אנשים בצאט גם כשאתם חושבים שלא! תכנסו לבדוק!

hadEs85

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo18.gif ניסיון!!

חשבתי להחליף לניק הזה..... מה דעתכם? עדיין לא סופית ההחלפה.....

Le Fay

New member
אחלה ניק, תתחדשי!

רק שאת החתימה אפשר להחליף לדסדס סימן 2. ובעניין עצבים, לעניות דעתי מוטב לאגור, לבקבק, ולהגיש אותם מצוננים היטב למפקד הבסיס (אם את יכולה למצוא איזה חשבונאי מתמחה חביב במיוחד, אפשר לצרף לזה תחשיב עלויות קורס והפסד למשלם המיסים).

אחלה ניק תתחדשי!

למרות שלדעתי כדאי לך להחליף לדסדס סימן חמש. בענין עצבנותך, לדעתי כדאי שתפרקי את מתחייך בהפגנה מול משרדו של המב"ס. (כדי שההפגנה תקבל את היחס הראוי לה כדאי שתעשי אותה בעירום, אולי תוכלי למצוא מכשפה שמתמחית בעירום-אומנותי בפסטיבלים,לעזור לך) בברכה, במחשבה שניה-המילה 'אומנותי' לא במקומה כשאני חושב על חמוד 62, עובבי. נ.ב. למרות לחצים מרובים הנהלת תפוז סירבה לאשר לי להוסיף לשמי את המילה במיוחד.

Le Fay

New member
אחלה ניק, תתחדש!

"חרב פיפיות" היה תפוס? לשבדי ת מ י ד נשארים כמה יתרונות חבויים, אבל צדקת בסברתך שמלאכת יד לא נמנית עמהם. אודה לכבודו אם יסביר לי אחת ולתמיד מה כוכך אומנותי בעירום (למה מה-קרה? אותך עיצבו בסדנאות של בתיה עוזיאל?).

חמוד1962

New member
אחלה ניק

שלום לעובבי המחזה לחשבונאי מתמחה חביב. ומזל שלנו שתפוז לא הסכימה שתוסיף במיוחד. רציתי להגיב על העירום האמנותי, אבל מה לך ולאומנות. אם הייתי אומר שבית"ר X או הפועל Y הן טובות יותר ממכבי Z, אולי היית מתחיל להפעיל כמה תאים אפורים (יש?) בכל מקרה אני חושב שכאשר תגיע לשרות צברי (וזה לא יהיה עוד הרבה זמן), תגיע למקום שממש לא רצית להגיע אליו. בדר"כ בקשות של עובביים וחשבונאים מתמחים מקבלים עדיפות ז-ח. וכמו שנאמר טפו

uri80

New member
יאללה מכות, יאללה ! ../images/Emo13.gif

אני? מנסה לסכסך?
מה פתאום?

ש חף

New member
תקשיבי,נשמה

אני לא אכתוב כאן את כל מה שאמרתי לך אתמול... אבל מניסיון - מה שנראה בהתחלה זה לא מה שבאמת קורה תני לזה קצת זמן ותזכרי שזה לא התפקיד אלא האנשים שעושים לך אותו... עד מתי??? עד שנתפגר...

למעלה