אני שבוזה....

דסדס

New member
מה זאת אומרת להחזיק מעמד?!

עד עכשיו הייתי מאושרת..... עד עכשיו היה לי טוב!!! עד עכשיו זו הייתה אחת התקופות הכי יפות וטובות בחיים שלי! ואין לי משהו אישי רע נגד חירניקים.... פשוט ההגדרה של חירניק מבחינתי זה איש קטן שהטנק אמור להרוג! הטנק זה הכרטיס העיקרי למשחק.... וחירניקים זה הפיצוחים שקונים בקיוסק...... ככה חינכו אותי.... ועשו עבודה טובה בהרעלה..... לכן כ"כ קשה לי..... 3 חודשים על טנקים עושים משהו לבנאדם! עד מתייייייייייייייייייייייי?! (איזה משפט שנוא....) ינואר 04 דסדס

אבטינס

New member
מאוד מזדהה עם השביזות

כשריונר בעבר (גדוד 9, כבוד), ובהווה (מילואים, מן הסתם) ששימן הרבה מקלעי מא"ג, סגר הרבה טפ"שים, והחליף זחלים יותר מגרביים... אני חש הזדהות עמוקה. לאחרונה גם אני חששתי שיקחו מאיתנו את הטנקים, ויפרקו את החטיבה אליה אני שייך במילואים אך למזלי הדבר לא קרה. (רק את השש-בתים פרקו, את השבע לא.) קמ"ד ס"ח כבר?? אני לא עוקב...

דסדס

New member
כןןןןן

טפשים..... מאגייים..... זכרונות טובים מהקמ"ד..... התחלנו לספור את הקמ"ד במספרים כי האותיות הבנתי כבר לא יפות.... אני הייתי קמ"ד 72 כבוד! עד כמה שזכור לי פירקו את 500 והם היו על מגח 7.... וב401 הם על ה6 ב' גל (המהולל)... או שאתה מדבר על המילואים ואז אני לא יודעת עדיין כלום מהחיים שלי..... תודה על החיוך... (שגרמת לי לחייך....)

אבטינס

New member
אם גרמתי לך

לך לחייך, העונג כולו שלי. בסדיר פירקו את 500 כי המגמה היא להפטר מהפטונים האמריקניים בחיל השריון הסדיר, ולהופכו כולו לחיל מרכבות. מרכבה סימן 4 כידוע לך נכנסת לחטיבה 401, אמנם באיטיות אך בבטיחות... (טוענים שהוא כלי נת"ביסטי ומורכב במיוחד...). במילואים אין מגמה להפטר לחלוטין מהפטונים עדיין, אך כן ישנה מגמה להפטר מהפטונים ה'מיושנים יותר' או בנסוח נכון יותר: הממוגנים פחות. לא אפרט כאן על המיגון (גם אין לי הרבה מושג..), אך טנקי מג"ח 7 הינם בעלי צריחים קטנים פחות אך ממוגנים יותר. לגבי הקמ"ד, בתקופתי הבנות צעקו במסדרים: ' קמ"ד ס"ב '. כנראה שהתקדמנו מאז... אז גם הייתה מ"פית דתית או משו כזה.. היו זמנים.

דסדס

New member
חחחח

עקרונית גם לנו הייתה מ"פ דתית..... ו3 מהסגל היו דתלשי"ם.... אני מבינה את ההגיון בפירוק של ה6 ב'.... וכן סימן 4 מאוווווד משוכלל.... גם היו איתו קצת בעיות לאחרונה... אבל זה לא לפירוט ע"ג הפורום..... עבר קצת זמן בין 62 לבין 72..... אבל עדיין צועקים! מסורות לא שוברים.....

אבטינס

New member
דתלשים בשריון

לא חסרים (כמו בכל חיל אחר..). צוות הטנק שלי במבצעית הורכב מ: קצין דתל"ש, תותחן מכיניסט-דתי, נהג מסורתי שמחלל שבת אמנם אך שומר באדיקות על 6 שעות בין בשר לחלב, ואני הטען-קשר החייכן.

דסדס

New member
../images/Emo23.gif תודה ../images/Emo23.gif

תודה על הטיש המשובח שהיה היום (אתמול.... תלוי איך מסתכלים על זה) הגיעו המווווון אנשים..... ואני אוהבת את כולכם!! תודה שהשתדלתם לא להזכיר לי את הצבא (בעיקר אחרי שעבר שלב הדיכאון והתחלתי להשתכר) תודה למי שעשה לי מסאג'..... תודה על השיחות ועל החברה..... (ואני חייבת להזכיר את לה פיי במיוחד.... תודה!) ממש לא תודה למי שדיגדג אותי (הם עוד ישלמו על זה) תודה גם למי שהגיב לשירשור וניסה להיות נחמד.... (גם אם אני לא הייתי ממש נחמדה.... אני לא נחמדה כשאני בדיכאון!) ותודה לפורום שהוא קיים!
דסדס

דב בער

New member
למה את בוכה למה את צוחקת

זה החיים מה חשבת שהכל קל בחיים? שמקבלים הכל מה שרוצים? לא אז תשמחי בחלקך.

דסדס

New member
אממממממ

בוא נגיד את זה ככה..... עד עכשיו הייתה לי תקופה נהדרת שבה באמת הכל התחיל להסתדר בדיוק כמו שהוא היה צריך להסתדר..... תקופה של בין חודש וחצי לשלושה חודשים שהיה לי ממש טוב בחיים.... ועכשיו בשלושה ימים שביליתי בבסיס החדש היה לי ממש רע.... מי שמכיר אותי יודע שלא מתאים לי להיות עצובה.... זו לא אני!!! ואני חוצה לחזור לעולם החלומות שלי! כן אני מודעת לזה שאני חיה בבועה. אני עושה את זה מתוך בחירה! טוב לי לחיות בבועה שהכל טוב בה! אני זאת שתמיד מטיפה לכולם להסתכל על הצד החיובי ולשמוח. זה הג'וב שלי בדרך כלל. אבל הייתה לי עכשיו נפילה רצינית ולא היה לי זמן לעכל את הנפילה הזאת ולכן הייתי צריכה אנשים. כמו שאמרתי בהודעה קודמת.... אני לא ממש דואגת לעצמי בטווח הרחוק.... הרי אני לא יכולה להיות הרבה זמן לא שמחה.... בסוף אני אשמח.... אבל כרגע חרא לי (לא כרגע ספציפית.... אלא כשאני אחזור שוב לבסיס)! יהיה טוב דסדס

דסדס

New member
יש לי עונשים הפוכים

במקום לעשות לכם משהו..... אני יכולה להחליט פשוט לא לעשות לכם מסאז'..... ושוב.... "אני לא אוהבת אותכם יותר!!!" רק רציתי להזכיר.....

BatHell

New member
יהיה טוב דס! ../images/Emo13.gif

מצטערת שזה מגיע באיחור... אבל כמו שעוד מישו אמר פה בשרשור, את עוד תצחקי על זה. והכל יהיה פסדר. מנסיון אישי
(סתם לא היה לי מה לכתוב, ורציתי לעודד...)

דסדס

New member
בתאל (בלי רווח!!!)!!!

תודה! עכשיו אני במצברוח יחסית אחלה בגלל הטיש אתמול.... שהיה אחד המשובחים! רק שתלמדי משהו בחיים.... ולא יזיק פה לעוד כמה אנשים ללמוד את זה.... כשמישהו שקוע ברחמים עצמיים (מי אמר דסדס?!) הוא לא ממש מחפש כאלו שיעודדו אותו ויגידו שיהיה טוב... הוא מחפש אימפטיה.... הוא מחפש שבאמת יגידו לו שהוא מסכן.... הוא מחפש שירחמו עליו..... זה נותן את ההרגשה הכי טובה.... יותר מאשר כל ה"מבינים" שיודעים מה טוב לך (או מה יהיה לך טוב) ולפעמים חיבוק (ומשפט כמו... איזה מאנייקים הצבא!) יכול להשפיע מעולה.... באמת יהיה טוב.... ותודה! דסדס

איזה מאנייקים הצבא!

דסדס, איזה מסכנה את! אני כל כך מרחם עלייך! קבלי
אני לא מבין כלום ואין לי מושג מה יהיה לך טוב <בעיקר כופר מנסה לעמוד בדרישות>

hadEs85

New member
תודדדדדדדדדדדדדה!!!

ואם לא הייתי מרגישה שאתה לא מתכוון לזה.... אולי זה גם היה עוזר.... אבל אני פשוט יכולה לדמיין את החיוך שמרוח לך על הפרצוף עכשיו!

דסדס

New member
שחכתי לספר.... לא קשור שביזות!

איזה מזל היה לי אתמול..... הייתי בדרך הביתה... והייתי חייבת מכונת שתיה שמוכרת קפה או משהו חם..... (אתם יודעים... בשביל להצליח ללכת בקו ישר....) ואני בודקת כמה כסף קטן יש לי.... ואני מוצאת שקל 80.... ואני אומרת לעצמי..... פאק! אם המכונות שתיה מוכרות ב2 שקל.... אני מתאבדת!!! אני פשוט חייבת שזה יעלה שקל וחצי שאני אוכל לקנות משהו אחרת אני מתה..... בקיצור באתי למכונה.... בהרגשה שם אני מתה.... אני חייבת שתיה.... וכמה השתיה עולה?!? שקל שמונים! אחד הדברים שעד כמה שהם מפגרים גורמים הרגשה ממש טובה! היה ממש טוב!!! סתם רציתי לשתף! דסדס

למעלה