אני שבוזה....

דסדס

New member
אני שבוזה....

וכן כל מי שחיכה היום הזה סוף סוף הגיע..... דסדס לא מרוצה מהצבא! המאנייקים לקחו לי את הטנקים שלי!!!! עבדתי קשה 3 חודשים.... למדתי הדרכת שריון...... ולא... זהו.... אין יותר טנקים.... עכשיו אני קשורה להדרכת חי"ר..... מה חיר?!?!?!?! מה חיר תגידו לי?!?!?!?!? חירניקים הם אנשים קטנים שהטנק דורס....... חירניקים הם לא חשובים!!!!! אז זהו..... אני מעכשיו משקי"ת סיור..... אני אדריך את הסדיר והמילואים של כל הפלסרים.... אבל זה לא ממש חומר שממה שלמדתי עד עכשיו ממש מעניין אותי (יותר מדויק ממש לא)...... אני לא מבינה איך מונעים ממני את הנשקים שאני כ"כ אוהבת..... איך מפרידים ביני לבין טנקים או מאגים או 0.5 או מרגמות או כל דבר אחר..... מה נתנו לי סיור?!?!?!?!? סורי שזה יצא קצת ארוך..... זה כולל הרבה מירמור.... הרבה שביזות.... וזה המצב שלי כרגע.... בתקווה שיהיה יותר טוב.... ממש תודה לכמה אנשים שדיברתי איתם בשלושה ימים האחרונים והתבכיינתי להם בטלפון.... ממש עזרתם (ולא בציניות באמת!)..... זה חצי בית שלי.... ולכן אני פורקת הרבה פה..... תודה על ההקשבה (במידה וטרחתם לקרוא עד פה...) אוהבת דסדס

את עוד תצחקי על הצבא.

זה בטח לא מנחם אותך כי זה כואב לך עכשיו. אבל תזכרי שאמרתי...

דסדס

New member
אני יודעת...אבל שבוזה...(המשך תיאור

אני יודעת שבסוף אני אצחק על הצבא.... אני יודעת שבסוף יש מצב שאני אמות על התפקיד הזה ויהיה מאושרת שקיבלתי אותו.... אבל כרגע אני פשוט ממורמרת..... כי אהבתי את הטנקים.... אהבתי לעבוד על טנקים.... אהבתי לתפעל טנקים.... ואהבתי להדריך על טנקים. ולקחו אותי ממה שממש אהבתי. השקעתי 3 חודשים בקורס קשה בשביל תפקיד שלא קשור בשיט אל הקורס הזה..... וזה מדכא אותי משביז אותי וגורם לי להיות ממורמרת! הקטע גם שאיך שכל המקום שהגעתי אליו מתנהל.... לא עוזר... הכל שם בבאלגן.... עד עכשיו כמעט ולא יצא לי לדבר עם המפקד החדש שלי כי הוא היה עסוק או יצא לטיול...... עדיין אין לנו חדרים מסודרים (אלא אם אתה קורה להסתפח לחדר אחר ולישון שם על הריצפה על מזרונים "מסודר").... המדריכות שהיו שם עד עכשיו הן ממש חדשות... הן לא יודעות בעצמן את החומר.... וכשמישהו מלמד אותך חומר שאתה רואה שהוא לא סגור עליו זה לא יעיל ולא כייף..... אף אחד לא ממש מתיחס אילינו למרות שאנחנו חדשות.... יש כמה שעוד אמרו לנו שלום וקצת דיברו איתנו.... אבל זה לא ממש "קבלת פנים חמה" אנחנו מרגישות ממש מנותקות משם..... במדור אחר לדוגמא (שלא קשור אלינו אלא קשור לשיריון) התיחסו אלינו הרבה יותר יפה..... והתחלנו ללמוד שיעורים שממש לא מעניינים אותנו.... לפחות אותי כמעט בכלל לא..... והכל משביזזזזזזזזזזזזזזזזז ואני רוצה שיריוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ואני כבר מתורגלת בכול הבכייני בגלל הכמה ימים האחרונים..... שוב אני דסדס

לא יפה להגיד,...

אבל, האמת, שההרגשה הראשונה כשקראתי את דברייך הייתה טובה [ורק אחרכך הצטערתי בשבילך]. טובה, כי את תמיד משדרת חוסן, שמחה ואושר, ולראות שגם לבנאדם כמוך תתכן שביזות זה נותן לגיטמציה גם עבורי להיות לפעמים בדאון [ואני כך לפעמים]. ולעניינך- כנראה שההרגשתך אינה נעימה ואני מזדהה איתך
יש פסוק: "ביום טוב היה בטוב וביום רע ראהו". כלומר, ביום מוצלח תתרכזי באושר של אותו היום. וביום פחות מוצלח אל תשקעי בקושי אלא היזכרי בימים טובים שהיו ודעי שהחיים הם כגלגל והימים הטובים ישובו. במהרה בימינו אמן כן יהי רצון

דסדס

New member
ואייי ואיייי ואיייי ככה זה?!

אתה כבר השני שאומר שהוא שמח כשקרא מה שכתבתי.... או אם נדייק זאת שאמרה לי את זה אמרה שהיא לא הפסיקה לצחוק כשהיא קראה את זה..... מה נסגר איתכם?! אז מה אם השביזות לא מתאימה לי?! עכשיו אני במצברוח הרגיל שלי פלוס מינוס.... על כל מיני סטיות קיצוניות לפעמים..... תודה על העצה.... אני אשתדל לזכור אותה.... (וזה קשה לזכור!) אבל באופן אישי אני מעדיפה שלא יהיה ימים רעים ואני יהיה תמיד מאושרת! אני אוהבת לחיות את העולם הדמיוני שלי! במהרה בימינו....

דורון 7

New member
אני לא מכיר אותך

כך שיכול להיות שאני מקשקש, אבל זה נשמע כמו אחד הג'ובים הכי כייפים בצבא (בהנחה שאת אוהבת לטייל). פלוס בסוף הצבא בטח תכירי מעולה את הארץ שזה נראה לי הרבה יותר מועיל מלהיות ספצית בטנקים (חמודים ככל שיהיו).

דסדס

New member
סביר להניח שלא מכירים....

אני באמת אוהבת מאוד לטייל..... אבל זה לא שאני אצא אם הפלסרים לניווטים בכל הארץ.... הם באים לבאליש לאימון של שבוע.... חלק ממנו זה שיעורי ריענון בכיתה.... וחלק ממנו זה שטח.... השטח קרוב לבאליש.... זה לדעתי יהיה הכל באותו איזור שטח..... וזה לא שאני בוחנת אותם ממש על ניווטים.... זה יותר על איך הם משתמשים באמצעים של הניווט או התצפית.... זה מה שאני הבנתי.... וכן... הטנקים ממש חמודים..... ובכלל כלי נשק זה אחת האהבות היותר גדולות שלי.... והתפקיד לא מתעסק עם כלי נשק......

למה להיות שבוזה

נתחיל מזה שהלוחמים עושים את רוב הפעילות המענינת אפילו שאני מסקים איתך שאם את רוצה משהו שהורג יותר כמו שזה נשמע מהמכתב שלך אז את באמת צודקת שטנק יותר מענין אבל בנינו למה אנחנו צריכים טנקים אם יש לנו מטוסים ומסיקים שיכולים לעשות את העבודה יותר בקלות. ונמשיך בזה שגם אם את באמת אוהבת לטיל אני לא היתי ממליץ לך לצאת אתם לניוותים כי זה ממש משעמם וזה ממש לא טיול אני לצערי עשיתי ניוותים ומניסיון אישי זה ללכת וללכת... ובסוף מתי תילמדו שהצבה לא נותן את מה שאתם רוצים (אוהבים) הוא נותן את מי שלא רוצים (אוהבים) אבל אני בכול אופן מאכל לך המון בהצלחה ותהני בתפקיד החדש

דסדס

New member
למה לא להיות שבוזה....!?

טנקים ממש עינינו אותי.... וחירניקים ממש לא מעניינים אותי.... הצבא השקיע הרבה כסף בללמד אותנו על טנקים (ותאמין לי לירות פגזים של טנק או לסוע בטנק זה לא דבר זול......) ורוב המוחלט של הבנות שסיימו איתי את הקורס קיבלו תפקידים שתואמים את מה שלמדנו! אין שום סיבה הגיונית לשיבוץ שלא קשור לטנקים! ועד עכשיו הצליח לי עם הצבא! אז למה להרוס?!!?? תודה... אני מקווה שאני באמת יהנה באיזה שהוא שלב....

המשך לתשובה

בואי לא נתחייל לבדוק איפה הצבא מבזבז כסף ואיפה לא הוא לא דבר שני מה רע בחירניקים מה יש לנו אף לא במקום או משהו כזה? אבל מנסיון שלי החירניקים הם האנשים שהכי נחמדים או איך שאומרים (או חיר או כלום) אבל בכל אופן אני בטוח שבסוף תהני מהתפקיד ואם לא תמיד יש 55 או קבן

דסדס

New member
נ.ב....

מה זאת אומרת יש מסוקים ומטוסים.....?!?!?!?!? איןןןןןן אייןןןןןןןן על טנקים! שריון כבוד!

stאסתי

New member
דסוש יקירתי

קודם כל נשיקה וחיבוק כי נשמע שאת צריכה את זה. דבר שני מתוקה,את אף פעם לא יודעת לאן החיים לוקחים אותך אולי במקום החדש תמצאי את היעוד שלך אולי עוד קצת יעבירו אותך חזרה אולי תפגשי שם אנשים מדהימים נכון שעכשיו הצבא נראה משו מעצבן וארוך שאת בכלל לא עושה בו מה שרצית ואני זוכרת את ההתלהבות שלך מטנקים ומאיפה שהיית אבל תני לזה צ'אנס יפתי. תעצמי את העיניים,נשימה עמוקה,חיוך כמו שאנחנו מכירים אותך ויאלה תראי להם שאת תהיי מדריכת החיר הכי טובה שאת יכולה להיות (וכולנו יודעים שאת תהיי טובה בכל מה שתתעסקי איתו) לא אמרתי להיות מאושרת מאיפה שאת אבל תני לחלון החדש שנפתח לך את ההזדמנות שלו את אף פעם לא יודעת מה יצא מזה בהצלחה!!! אוהבת אסתי

פרח צוף

New member
דסדס המקסימה

גם בשעה לא נעימה משמימה כשהשמש נראית נעלמת חוזרת ומסתתרת זה רק לפרק זמן זה היה מזמן כך תאמרי כשלאחור תסתכלי והתגברי כארי כי הכוח בידייך אזרי עוז במותנייך מאחלת מכל ה
צוף

y o u r s e l f

New member
דסדס..

אמממ לבלבל לך ת'שכל על כמה שתראי שתהני, אני לא יכולה... להגיד לך, אח"כ תצחקי על הצבא, אני לא יכולה... להגיד לך, בא לך על מסאג', אני יכולה לעשות לך- אני גם לא יכולה.. אממממ בעצם אני כן.. בא לך על מסאג' אני יכולה לעשות לך !!!
אני לא יכולה להגיד לך את כל אלה כי את הצבא עדיין לא עברתי.. אבל אני כן יכולה להגיד לך שתחייכי, תצחקי, תנסי לקחת בקלות, גם אם את לא אוהבת.. זה המוטו שלי בחיים.. אי אפשר לדעת לאן החיים לוקחים אותך ומה תעשה עוד פרק זמן מסוים.. בכל אופן, אני מקווה שזה עזר לך, ולוּ רק העלה חיוך, שמחתי.. ובקשר למסאג', הייתי רצינית- זה הדבר שאני הכי אוהבת לעשות בכל אופן, שתהיה שבת מקסימה...

Ttl Frdm

New member
כל הכבוד!!

כל הכבוד שהצלחת להחזיק מעמד עד עכשיו. אני לדוגמא נשברתי ביומי הראשון בצבא ומאז שוכנת לה בשביזות על העצם עד היום. יש לי ניתוח להסרת עצם בעוד שמונה חודשים (עד מתי????? {המשפט האחרון מושר בצרחות צרודות אל מול ירח מלא...}) חוץ מזה אין שום דבר רע בחירניקים, אז מה אם אנחנו קצת טיפשים,מלוכלכים, ילדותיים, מגעלים, לא יודעים כלום מהחיים שלנו, והקב"א שלנו שווה למידת הנעליים חלקי אורך העצם.. אז תהני מהחיים כי הצבא עוד מעט נגמר (או שלא...) בהצלחה

למעלה