אני רק שאלה

PurpleFilth

New member
אני רק שאלה

מאחר ולכל אחד כאן יש שיטת עבודה שונה, מעניין אותי לקבל רעיונות. איך הייתם גורמים למישהו לחלום עליכם?

RainBird

New member
אני הייתי משתמש במאגיה סימפטטית. משיג משהו עם חתימת אנרגיה שלו- ואז עורך טקס שמעביר אותי דרך שכבות התודעה שלו. מניח שם משהו, תצורת אנרגיה בעזרת וויזואליזציה כבדה ועיצוב אנרגטי- ומשחרר. יש לי אפילו אמטיסט- גנרטור דו ראשי בשביל זה ../images/Emo13.gif

כנ"ל

רק שבמקום קווארץ דו ראשי הייתי משתמש במשהו כמו צלוחית כסף מלאת כוהל או מי נהר ומניח תמונה שלו בפנים.

RainBird

New member
אני מבין את הסמליות אני חושב הכסף עבור השפעה ירחית, הכוהל מסמל את האתר או האלמנט המחשבתי-רגשי אינטואיטיבי? חשבתי על עוד טכניקות אפשריות במהלך היום. אפשר תמיד לבקש ממורפיוס, אל החלומות הרומי- או מניקס, אלת הלילה והאשליות עזרה בזה. וגם לשלוח משרת אנרגטי (אם יש) לעשות את אותו הדבר, ולחדור אל שכבות המודעות של אדם אחר. אני חושב שזה צריך להיות קל במיוחד לאדם שמתעסק עם נקרומנסיה- לרוב יש כלי או ישות שמשרתת את המעבר בין העולמות השונים Psychopomp בעגה מקצועית- וכפי שנאמר "השינה היא אחות המוות..."

PurpleFilth

New member
יפיפה =]

בייחוד כשאתה מסתכל על התמונה שלו דרך השתקפות של עצמך. אבל, הייתי רוצה לראות אותך מניח תמונה במי נהר, ובייחוד בכהל. כך או כך, היא לא תשרוד הרבה...

Bastat

New member
חלימה

אני אישית עובדת הרבה על חלימה... אני הייתי עושה תהליך לפני שהייתי הולכת לישון... משחררת את גוף האור שלי ושולחת אותו אל הבחור שהייתי רוצה שיחלום עליי, פשוט מכניסה את עצמי לתודעה שלו בעזרת הופעת גוף האור שלי בסביבתו. אם את רוצה פרוט נוסף דברי איתי במסרים בהצלחה

מה שתיארת

זו שיטה שפעם עבדתי בעזרתה, אבל יש לה חסרון אחד בולט. את מחברת את עצמך למטרה. זה מאד לא יעיל לשליחת סיוטים או חלומות שאינך רוצה שישפיעו גם עליך.

Bastat

New member
אני לא יודעת אך אתה עבדת חתולי...

החסרון אם אפשר לקרוא לזה ככה מבחינתי הוא אחד - הסיכון בשיחרור גוף האור והסיכון בהחזרה נכונה של גוף האור. ברגע שאתה למד לשלוט בצורה מלאה בפעולה זו הכל פתוח.... אני לא פגשתי בחוסר יעילות, לא שלחתי לאף אחד סיוטים וזו לא ממש מטרתי בחיים. אני מצליחה לשלוט לגמרי האם אני רוצה להיות מושפעת מהחלום או לאו. מאוד נחמד לי לקרוא לך חתולי
מפריע לך ?

אין בעיה, את מוזמנת לקרוא לי כך

אם את רוצה
. העניין הוא שעקרונית את צודקת. את יכולה לשלוט בהשפעות החלום הנשלט עליך. אבל אני אישית מעדיף לא להיכנס למצב כזה מלהתחילה אם אין בזה צורך. כמובן זו שאלה של סגנון אישי. בנוסף, אם פעם כן תרצי לשלוח סיוט למישהו אז קל יותר להדוף בעיות קרמטיות כאשר כמה שפחות חלקים מהגוף האנרגטי שלך מעורבים בעניין

יכול להיות גם

שהחסרון ההוא שחשתי היה כתוצאה מזה שבזמן ההוא העבודה שלי עם אנרגיה בצורתה הישירה הייתה לרוב מאד כאוטית וזה גרר את תופעות הלוואי.

Bastat

New member
איזה כיף לי חתולי

אתמול ראיתי טלויזיה בלילה והיה פרק של כח PCI בערוץ AXN זו סדרה שכל פרק בה הוא מתיק של משרד לחקירות מדעיות לא מוסברות. כמובן עשו את זה הוליוודי אבל השורה התחתונה בכל פרק שם. אתמול היה על תופעה של אסיר שמתוך שינה עושה אסטרל פרוג'קשן בצורה מופלאה בשליטה מלאה (הוא קצת רוצח ככה אנשים...) ולא נראה שלי שאי פעם ארצה לשלוח סיוט למישהו, אם אכעס אהיה הרבה יותר פרקטית משליחת סתם סיוט....

NoKi2sh

New member
מדוע שתרצה לשלוח למישהו סיוט?

איני חושבת שזה נכון כלל להתערב בצורה ברוטלית כ"כ בתודעת החולם. אם כבר, להשתלב עם החלום המקורי, באופן חלק. (לא שאני מבינה משהו בנושא^_^;;;, רק על פי ההרגשה) ומדוע באמת, שתרצה לשלוח סיוט לאחר? אני שואלת ברצינות, מתוך עניין וסקרנות.

RainBird

New member
את לא יכולה אגב להשתמש באחת מפיותך שתטווה חלום? ../images/Emo8.gif

PurpleFilth

New member
ובכן,

אם אתה שואל לגבי שיטות העבודה שלי, אני לא אוהבת לבקש טובות מאחרים. שאלתי כי עד כה הטכניקה שלי הייתה די גסה ואינטואיטיבית, וחיפשתי רעיונות. כמו שחשבתי בעצמי, כמעט כל מי שענה לשאלה שלי (ובהחלט תודה לכולכם), התייחס ליצירת נוכחות בתודעה של האובייקט. קצת מסקרן אותי, בהקשר הזה, מה מיוחד בחלימה, בשונה מסתם לגרום למישהו להזכר בי. רעיונות, מישהו?

Swicca

New member
ארממ..

הייתי כנראה יוצר לינק ביני לבין המטרה, ושולח ישירות לתוך התת מודע(נשמה.. וואט אבר) את האנרגיה עם המטרה תוך כדי בקשה (במידה וזה לא משהו שלילי) מהתקראו לזה איך שתרצו שלו שינגן לו את זה בMP3 של החלימה יותר מאוחר באותו לילה. אם שלילי הייתי פשוט קורע שם מקום בפנים(במידה וזה היה חשוב לי) ומתחיל לבנות את תוכנית ההוראות הנבזית שלי. :S כמובן באותה מידה הייתי יכול לבקש מישות כלשהי שאני עובד איתה.. תיהיה אשר תיהיה.. או מהאלה הזו או השנייה בטקס מורכב כלשהו.. או מוצא משהו עם חותם אנרגטי.. (כבר נאמר.. אז אין צורך לחזור). אבל בטח הייתי משתמש בדבר הראשון שאמרתי מכיוון שמה לעשות, אין לי הרבה זמן.. וזה כנראה הכי ישיר ומהיר. 3:

למעלה