אני רק שאלה

serpentine

New member
אז יאללה

כל שבוע תעשה קעקוע.. שיהיו גדולים.. עד אוגוסט תחלים..

SSAAMMEEYY

New member
חח אתה ממליץ על משו??

אולי משו שיראה כמו סמל של איזה דת או משו ואז הם לא ירצו אותי?

serpentine

New member
אני מאמין

שאם תקעקע צלבים, בודהות ואת השם ``מוחמד`` בערבית על כל חלקי גופך זה יעשה את העבודה....

SSAAMMEEYY

New member
חחחחחחחחחח יווו ענק.....

אבל לא נראה לי שאני ישים צלבים חח ובטח שלא מוחמד אבל רעיון יפה.... אולי משו של בודהה וזה..

serpentine

New member
לאח שלי

יש קעקוע גדול על הזרוע שיש שם גם בודהה. כ``כ יפה..

SSAAMMEEYY

New member
ואללה?

אז הבודהה יכול להיות רעיון טוב.... תמיד היה לי חלום לעשות על כל הגב קעקוע ענקי של מגן דוד אני מקווה אם כל הגוף שלי יהיה מלא קעקועים זה יעזור לי בגיוס... חח

serpentine

New member
תתחיל בקטן

אל תפציץ בקעקוע ראשון עצום.. לאט לאט אם באמת תרצה עוד, אז תגדיל ב 1.90..

זה שטויות חחחח

אם לא היו מגייסים את כל מי שיש לא קעקוע חצי מהמדינה לא הייתה מגוייסת (ואני לא מגזים..)

חחחחחח חמוד... שמע,

אתה רכוש צה"ל, עשית קעקוע, משמע "השחתת" רכוש צה"ל.. מפגר, מעצבן, אבל ככה זה... \= אני אישית לא שמעתי עדיין על מישהו שנכנס לכלא, לפחות לא על מישהו ספציפית, אבל שמעתי פה ושם משהו.. יש מצב שאתה תיכנס לכלא אתה חייב לקחת הכל בפרופורציות כי זה צבא מפגררררר חחחח אבל אני מאוד מקווה שזה לא מה שיקרה לך.. תעדכן במה שקורה איתך

serpentine

New member
ובכן..

מסתבר שהמ.פ. שלי חפר לרוטווילר במוח ושכנע אותו שהקעקועייה שפתחתי על ידיי נמצאת שם שנים.. אז זה בסדר.. תודה שכבר דחפתם אותי למחבוש...

Annika

New member
אוי המשמעת במ.צ. נוראית

הייתי חובשת חפשנית וחביבה (אבל מקצועית והומאנית שהיתה נחמדה למי שחולה וחילקה תמיד פטורים) עד שהעבירו אותי לבסיס של מ.צ. (למזלי רק 4 חודשים לפני השחרור), ופתאום אסור לי לצאת עם קפקפים לפינויי באמבולנס, אני צריכה לעשות מסדרים, לנקות (חובשת שמנקה היית מאמין) אסור להתפלח לחדר אוכל של הלוחמים ולאכול אוכל אמיתי, שפטו אותי על שטויות... אך... היה טוב לעשות מה שרציתי תמיד.

serpentine

New member
אין ספק

שבמ.צ. יש מלא שטויות וחוקים מיותרים שבכלל לא נשמעים הגיוניים..

drnaji

New member
אפרופו קעקועים ../images/Emo26.gif

זה אולי הקעקוע הכי מצחיק שריאתי לאחרונה

וואללה לא אוהב חחחחח

רעיון קטלני אבל אני לא אוהב קעקועים.. אין כמו הגוף שלך חלק כמו שהוא.. לילה טוב

drnaji

New member
it's so funnyyyyyyyyyyy ../images/Emo6.gif

אני דווקא אוהב קעקועים אבל זה קעקוע לצי ומצחיק
לילה טוב

serpentine

New member
אצלי

יש שניים קצת מעל פרק כף היד. ביד שמאל, של מפתח סול וביד ימין של כוכב כזה עם צורות בתוכו.. שניהם שחורים, אין מצב שאני אי פעם אעשה קעקועים צבעוניים.

למעלה