אני רק שאלה

serpentine

New member
אני רק שאלה

ובכן.. ישבתי לתומי בחמ``ל כשלפתע צץ רס``ר היחידה המכונה גם ``הרוטווילר מבוסטון``. הייתי עם שרוולים מקופלים והנ``ל קלט את שני הקעקועים שלי (הם די טריים אז לא היה טעם לשקר ולהגיד שהם נעשו מזמן..). הוא שאל בתקיפות ``מה זה?`` הסתכלתי עליו כאילו הוא מטומטם כרוני ועניתי ``ק..עקועים?`` (כאילו, אדיוט, מה זה נראה לך?!) החש הזה שאל ``איפה המ.פ. שלך?`` ופה נלחצתי.. כי קעקועים בזמן צה``ל זה טאבו, משמע - כלא. למרות שהמ.פ. שלי ראה אותם ולא העיז לומר מילה כי אני והוא ביחסים של מעבר למפקד וחייל (לא, לא מה שאתם אולי חושבים..). קיצור, עכשיו אני בלחץ. האם עליי להכין חפיסות של נובלס לרוב ולחזק קשריי בכלא..? עוד לא דיברתי עם המ.פ. שלי.. תרגיעו אותי אני בחורפה.... תודה שקראתם את שטויותיי והמשך ערב טוב ‎:)

drnaji

New member
מקווה שיהיה בסיידר בסופ ../images/Emo70.gif

ולא ידעתי שבצבא מקפידים כ"כ עם קעקועים. אני דווקא זוכר שחייל שהיה איתי באותה פלוגה בטירונות היה עם קעקועים וכל הזמן הוא היה עם שרוולים מקופלים ואפ אחד לא אמר לו כלום. טוב זאת הייתה טירונות לעתודאים ולמפקדים לא היה ממש איכפת ממשעמת וכו.. בכל אופן,תכין את הנובלס למקרה חירום בתקווה שלא תזדוקק להם
והשמך ערב טוב

serpentine

New member
אני במשטרה צבאית אז..

כל נושא הדיגום קצת יותר תקף לחיל הארור הזה.. ולא, אני לא מנאייק... (מ.צ. מעלה קונוטציות לא טובות אני יודע..)

serpentine

New member
רק שתדע..

משטרה צבאית תופסת מחסומים ומעברים של פלסטינים בכלל הארץ, אני במקרה בבית לחם ועד לא מזמן הייתי במחסום קלנדיה שברמאללה.. אז בזכות כמה שוטרים צבאיים אתה יכול לישון בשקט בלילה (תתפלא..).. אנחנו נחשבים לתומכי לחימה ועושים פעילות מבצעית לכל דבר. נכון - לא כמו לוחמים קרביים אחרים, אבל עדיין.. אז חדל קונוטציית מנאייק!

drnaji

New member
לקחת את זה רחוק מדי ../images/Emo6.gif

משפט שאני כותב שמסתיים או שאחריו מופע -
,זה משפט שאתה לא אמור לקחת ברצינות
אני לא מזלזל באפ חייל,חוצמוזה אני אוטוטו אהיה חייל ג'ובניק במשרד אז אין לי זכות לזלזל בחיילים ובטח לא אלו שבמחסומים וכו. אמרתי את הכל בצחוק. ואני מאד מעריך את כל מה שאתם עושים

serpentine

New member
מצטער אם נשמעתי תוקפני

אני יודע שצחקת.. רק רציתי להסביר מה אני עושה.. חוץ מזה שגם להיות ג`ובניק במשרד זה תרומה למדינה. אין ספק שבצורה שונה, אבל תרומה.

Shakiamun

New member
גדוד תעוז כבוד?? ../images/Emo13.gif

אתם באמת עושים עבודה אמיתית. יצא לי להתוודע ללא מעט יחידות בצה"ל, ואני לא מכיר עוד הרבה יחידות שהחיילים בהן עושים עבודה קשה, מטריפה, שוחקת, לא-מוערכת-מספיק - ושוב, מטריפה - כמו אצלכם.
(כמובן שאתה עדיין מנאייק...
) *ואלוהים שבשמיים, הלוואי שנגיע במהירה ליום שבו יימחו מן העולם עוד מעברים דוגמת קלנדיה / חווארה.

serpentine

New member
גדוד ארז כבוד

את תעוז הארורה עזבתי.. ויש תכנית לאזרח את המעברים בארץ, התחילו עם חלק אבל עד שכולם יתאזרחו נישחק עד כדי אבק..

Shakiamun

New member
וואלה

גדוד ארז נחשב מ"צ?
לא ידעתי. ובאמת תהיתי מה עושים שם בימים שאחרי היציאה מעזה... הלוואי שהמעברים יאוזרחו, ושנגיע ליום שבו הם יהיו רק מעברי גבול ולא עוד תחנת כובש/נכבש. *במהרה בימינו אמן*

SSAAMMEEYY

New member
רגע..., שאני יבין...

אם אני עושה קעקועים בכל הגוף אז יתנו לי פטור מצבא??

SSAAMMEEYY

New member
אז אני יבדוק.... אם זה ככה אז...

לא יהיה לי חלק בגוף בלי קעקוע, אני יעשה בכל מקום אפשרי ואז יהיה לי פטור

למעלה