אוסיף ברשותך על שאלתך (או אם תרצה, כיהודי אשיב על שאלתך בשאלה משלי):יש מישהו שחושב שיש התכנות להצעה של בן גביר לניצול תנינים לשמירה?
בית משפט בודק את החוקיות של ההחלטה הזאת . זה תפקידו.אוסיף ברשותך על שאלתך (או אם תרצה, כיהודי אשיב על שאלתך בשאלה משלי):
יש מישהו שחושב שההחלטות בענין צריכות להתקבל לא אצל נבחרי הציבור ומקבלי ההחלטות המקצועיים, אלא בבית משפט על-ידי שופט בגלימה יפה?
בהחלט נכון ומוסכם. אבל לא מהווה תשובה לשאלתי כמובן.בית משפט בודק את החוקיות של ההחלטה הזאת . זה תפקידו.
כנ"ל ביחס לשאלתי.ואם יש לך תשובה לעניין הנידון, אשמח לשמוע.
ומה ביחס לשאלתי? משהו לעניין מדי פעם?בהחלט נכון ומוסכם. אבל לא מהווה תשובה לשאלתי כמובן.
כנ"ל ביחס לשאלתי.
אין לי תשובה עליה. די אדיש לנושא. עובדתית יש מי שמקדם את זה ברצינות תהומית, כך שאיני רואה סיבה מיוחדת לחשוב שאין היתכנות להצעה (זאת כבר מזמן לא הצעה אלא החלטה אגב). זה כמו שפעם סברו שאין היתכנות שמחבלים בבתי כלא בישראל לא ילמדו לימודים גבוהים או לא יזכו לאכול פיתות מידי יום, ובכל זאת הדברים האלה קרו ברגע שהגיע שר שעמד על שלו (ולאחר שהצליח לגבור על הייעוץ המשפטי שניסה לתקוע מקלות בכל גלגל שהועלה שם).ומה ביחס לשאלתי? משהו לעניין מדי פעם?
צריך להיות אדיוט ברמה גבוהה כדי לחשוב שהטימטום הזה יקרום עור וגידים.אין לי תשובה עליה. די אדיש לנושא. עובדתית יש מי שמקדם את זה ברצינות תהומית, כך שאיני רואה סיבה מיוחדת לחשוב שאין היתכנות להצעה (זאת כבר מזמן לא הצעה אלא החלטה אגב). זה כמו שפעם סברו שאין היתכנות שמחבלים בבתי כלא בישראל לא ילמדו לימודים גבוהים או לא יזכו לאכול פיתות מידי יום, ובכל זאת הדברים האלה קרו ברגע שהגיע שר שעמד על שלו (ולאחר שהצליח לגבור על הייעוץ המשפטי שניסה לתקוע מקלות בכל גלגל שהועלה שם).
עמדה תכל'ס לא גיבשתי בסוגיה מאחר ואינני מבין בה מספיק. אז מבחינתי המצב די פשוט: יש מי שעוסק בסוגיה במלוא הרצינות, הן נבחרי ציבור שהם מקבלי ההחלטות המוסמכים במדינה כידוע והן אנשי מקצוע, החל מדרג מקבלי ההחלטות והיועצים וכלה בדרג הביצועי.
במילים אחרות, זה מתקדם וכבר מצוי בפסים מעשיים, כך שכאמור, איני רואה סיבה מיוחדת לא לראות היתכנות במשהו שעובדתית קורה ומתקדם. בכל אופן, היה כך עד שבית המשפט הוציא צו (כמדומני צו ארעי בלבד, אל תתפוס אותי במילה) שאמור לעצור את העבודות. לא ברור אם המדינה נענתה לצו זה.
אוקיי, אז לא.צריך להיות אדיוט ברמה גבוהה כדי לחשוב שהטימטום הזה יקרום עור וגידים.
ההשוואות שלך מטופשות ולא לעניין.
על פי קריטריון חוקי?בית משפט בודק את החוקיות של ההחלטה הזאת .
למעשהזה תפקידו.
ואם יש לך תשובה לעניין הנידון, אשמח לשמוע.
ההצעה מתאימה לרמה השכלתית של מצביעי בן גביר.יש מישהו שחושב שיש התכנות להצעה של בן גביר לניצול תנינים לשמירה?
בדיקטטורה כן,יש מישהו שחושב שיש התכנות להצעה של בן גביר לניצול תנינים לשמירה?
בדבריך אין שום תשובה לשאלת השרשור. פותח השרשור לא שאל אותנו מה דעתנו על הרעיון, אלא מה דעתנו על היתכנות מימושו. אתה השבת באריכות מדוע לדעתך הרעיון מפגר. שוין. לא היה מצופה ממך אחרת וברור לחלוטין ש100% מהרל"בניקים יכתבו בדיוק כך על הצעה/החלטה של השרים סילמן ובן גביר (מה מצאת להכניס את שר המשפטים לסיפור, לא ברור לי). אבל מעבר להבעת דעה אישית, זה לא עונה כהוא זה על השאלה שנשאלנו (ואשר -בניגוד להמצאתך/שקרך- עליה ולגביה בלבד ציינתי שאין לי עמדה).להרינגטון אין דעה אבל לי יש.
זה סוג של טמטום של בן גביר, סילמן ושר המשפטים.
האסירים בבתי כלא לא מסתובבים מחוץ לכותלי הכלא לכן
אין השפעה אם יהיו שם תנינים או קקטוסים ועצי נוי.
זה סוג של ביזבוז זמן בו מתעסקת הממשלה הזאת במקום
לטפל בבעיות האמיתיות של המדינה.
עליה במעשי הפשע בחברה הישראלית קפצו בשנים האחרונות.
הטיפול בהם ומניעתם ממש שלומיאלי. צריך להיות טיפול משטרתי,
מודיעיני וחינוכי בטרם ארועי הפשע.
כשיש כבר פשע זה מראה על כישלון המערכת.
וכשלא מטפלים בו כיאות זה כישלון נוסף.
זה בדיוק מה שעניתי.בדבריך אין שום תשובה לשאלת השרשור. פותח השרשור לא שאל אותנו מה דעתנו על הרעיון, אלא מה דעתנו על היתכנות מימושו. אתה השבת באריכות מדוע לדעתך הרעיון מפגר. שוין. לא היה מצופה ממך אחרת וברור לחלוטין ש100% מהרל"בניקים יכתבו בדיוק כך על הצעה/החלטה של השרים סילמן ובן גביר (מה מצאת להכניס את שר המשפטים לסיפור, לא ברור לי). אבל מעבר להבעת דעה אישית, זה לא עונה כהוא זה על השאלה שנשאלנו (ואשר -בניגוד להמצאתך/שקרך- עליה ולגביה בלבד ציינתי שאין לי עמדה).
נו טוף. אם כך בא לך להציג, שיבושם לך.זה בדיוק מה שעניתי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.