"אני רק שאלה..."

"אני רק שאלה..."

תהיות לגבי לבוש לעבודה (מורה) מחר, לכבוד יום חלוקת התעודות וכיוצא בזה. מסקנות ביניים (גם בעקבות התגובות הקודמות): - אני חייבת ללכת לקנות מכנסיים במידה יותר קטנה. - אני חייבת לקנות גם חולצה בצבע אחר, מלבד כחול. - גם "החולצות הארוכות" (שם כולל למה שהוא לא חולצה קצרה, אני עוד לא מבדילה בין המינים השונים) שלי קצת גדולות עלי. יכול להיות שהתכווצתי בכביסה?!
אופציה א'. בתוספת חולצה ארוכה כלשהי, למרות שרוב הזמן סביר להניח שאסתובב בלעדיה.

bumpygirl

New member
אופציה ב' הכי אהבתי

אבל אני חושבת שאם יש לך ז'קט אחר זה יהיה עדיף , איזה קרדיגן קצר יתאים יותר.

בטח כבר מאוחר מדי

אבל החצאית מהממת! עד כדי שהיא הוציאה אותי ממערת הסמויות! וכמו ששפיז כבר אמרה, את כל כך מהממת שחבל על כל יום שעובר בבגדים שאולי מסתירים את זה.

sheffys1

New member
זו האהובה עלי ביותר

אם כי יש גם משהו שמרגיש לי מאוד נכון עבורך באופציה הראשונה (זוהי אופציה שהייתי מיישמת עם מכנס בגודל הנכון). כמו ש - nowonder רשמה לך לגבי החגורה בלוק השלישי - הייתי מנסה את הטריק הזה גם פה. ועכשיו טופחת לעצמי על השכם: אמרתי לך שיש לך גזרה מהממת! תפסיקי להסתיר אותה!!!

efroch99

New member
איזה יופי!

עדיף בלי חולצה ארוכה, אבל זה כזה שדרוג לעומת אופציה א', והרבה הרבה יותר מתאים למשהו שאת רוצה להראות בו יותר יצוגית.

Fun Fair

New member
מצטרפת למצביעות

אבל אולי להוסיף נגיעת צבע? איזו שרשרת ארוכה צבעונית?

בדקתי בארון ו...

לא. אין לי חגורה דקה. יש לי תחושה שזה יהיה רעיון טוב לקנות אחת יפה. וכל הכבוד על ההשקעה בתגובה, למרות כל הבעיות שתפוז עושה.

את מהממת!!

זה כל כך נדיר לראות מישהי טבעית לגמרי אבל שהיופי שלה פשוט יוצא החוצה..!!! אבל אני חושבת שאת צריכה לשנות קצת את הסגנון שלך... למשל שמתי לב שבכל התמונות את עם קוקו...למה לא לפזר? או לעשות חצי קוקו מקסים? את לובשת בגדים שגדולים עלייך ובכלל בגדים "ישרים" שלא מבליטים את הגזרה המהממת שלך!!! אני במקומך הייתי מבליטה באמצעות חגורות ובגדים צמודים...(שימי לב צמוד אלגנטי, צמוד קזואל- לא צמוד זועק). הממ גם הגקטים שלך מאוד ארוכים,גדולים, כמעט "סבתאיים"... למה?? אבל בגדול באמת באמת שאת יפהפיה!!!

תודה

אני מודה שמאד נוח לי להשאיר את השיער תמיד אסוף, עדיף בצמה. השיער מסתדר לו ככה כמעט מעצמו, מתוך הרגל. בימים בהם אני מלמדת, אני מטלטלת בדרכים בתחבורה ציבורית, ותמיד משתדלת להשלים שעת שינה בדרך. אחרי זה השיער, אם היה פזור, נראה כאילו עבר עליו משהו. אבל ייתכן שבאמת כדאי לי לנסות לגוון. את צודקת שחלק גדול מהבגדים שלי לא תואמים את המידה, וזה משהו שאני אנסה לשפר. אני לא מחובבי השופינג, אבל עכשיו יש לי סיבה מספיק טובה לצאת לקניות. אני ממש שמחה על ההערות, כי בשביל זה העזתי להציץ מפינתי השקטה- כדי ללמוד ולשפר.

yair and sveta

New member
איזה מראה היית רוצה ליצור

הי, מה היית רוצה לשדר לסביבה? יש משהו שכרגע מפריע לך בלבוש/סגנון שלך? למה באמת לא לפזר את השיער? ומאוד יחמיא לך כל פעם לשלב בלוק שלך משהו צבעוני

הייתי רוצה מראה פשוט ומסודר

אני אוהבת ללבוש משהו פשוט ולא צעקני, קצת נחבאת אל הכלים. הייתי רוצה לשדרג קצת את המראה. בעיקר כיום, כאשר חלק מזמני אני מלמדת, הייתי רוצה להיראות קצת יותר ייצוגית. אני לא רוצה מהפך, רוצה להישאר "אני", אבל אולי בגרסה הקצת יותר מעודכנת.

למעלה