אני רק שאלה

vanilla maple

New member
לפחות הוא לא הזמין את עצמו אלייה

בכל מיני תחבולות משונות

irit 123

New member
אז בואי נתחיל מזה

שפגישה ראשונה ראשונה, בבית שלו. מבלי שראית אותו אף פעם, ואין לכם מכרים משותפים ורק שוחחתם בטלפון - זה לא איי איי איי. (הנה הפולניות בחוץ
) אין לדעת על מי תפלי, מה ייקרה בזמן השייח, אולי הוא סתם "נחמד?" (סורי... סיימתי לקרוא ספר לאחרונה שמה שקרה שם לאחת הדמויות המרכזיות אחרי שנפגשה דייט ראשון עם בחור פשוט לא עוזב לי את הראש) שלא תביני לא נכון... אני הכי בעד ספונטניות שבעולם. להיפגש עם אנשים שלא מכירים, עם אנשים שמכירים או סתם מי שאפילו דיברת איתו רק במסרים ולא שמעת אותו אף פעם בטלפון. אבל... במקום נייטרלי לחלוטין.

לי זה די ברור

שהוא מזמין אותך לפגישה סקסואלית אחת ותו לא. מתאים לך? אם כן, סבבה.
אבל אל תצפי לשום דבר אחר. זה נכון שיש פה גם סיכון מסוים. בכל הנוגע לאמצעי זהירות - אני באופן אישי משתמשת באינטואיציה ותחושות בטן (אבל זה כולל להקשיב להן. לא לפעול בהתעלמות מהן, כי זה מביא צרות).

ismeralda100

New member
תודה שהגבת, אני חושבת שאת מאוד צודקת

ככה הוא ראה את זה - באפס השקעה כמעט (-הוא לא יצא מהבית, רק הקליד הודעות שנשלחו אליי לנייד) הוא חשב שהוא יכול להשיג משהו. שאתה שולח למישהי הודעה בחצות "בא לך לקפוץ?" זה די ברור שאתה לא משדר לה את המסר שאתה רוצה להקים איתה בית בישראל, או לפחות לראות סרט ביחד. WHATEVER. עצם זה שהוא ניסה את זה איתי רק אומר שזה כבר הצליח לו בעבר. הוא לא פיתח את השיטה באותו רגע. כנראה שיש בנות שזה עובד עליהן (עליי לא, אני מודה שאני OLD FASHION בקטע הזה) גם אם זה רק לסקס - מבחינתי עדיין צריכה להיות משיכה, התאמה, משהו מעבר למה שאפשר לראות בתמונה ו/או להרגיש בשיחת טלפון, תהיה כמה ארוכה שלא תהיה. לכן לא הלכתי

מה שנקרא

בהודעה אחת אפשר לדלות המון אינפורמציה: "שעירה?" שזה שילוב של ערה ומוכנה לפעולה . . . וכן רק בגלל שזה הצליח להם בעבר ויצליח להם בעתיד הם מנסים זאת גם בהווה זה ממש לא אומר שזה יעבוד עם כל אחת וההתנהלות הזו של השנים האחרונות באופן אישי מעוררת בי בחילה

ismeralda100

New member
כן לגמרי

וגם זה שמשהו אחד מצליח פעם אחת זה עדיין לא אומר שזה נכון לכולם ובכל מצב

אייבורי

New member
תשמעי

יש דברים שאי אפשר ללמוד בהתכתבות זאת תחושת בטן, אם זה מתאים סבבה ואם לא אז לא הולכים. זאת שבאה בפעם האחרונה אלי הבייתה נשארה לתקופה ארוכה למדי.

ismeralda100

New member
נכון אני מסכימה, זו לא הייתה התכתבות

שיחת טלפון ארוכה לתוך הלילה, אבל לי זה עדיין לא מספיק בשביל לדעת אם יש בכלל סיכוי שאני נמשכת אליו. אם אפשר בנימה אישית - לא הכרתם לפני כן? ז"א היא הגיעה ישר אחרי היכרות וירטואלית/טלפונית ומאז זה נמשך (הרבה זמן להגדרתך?) תודה על התגובה, איזמרלדה

אייבורי

New member
כן

התכתבו קצת היא באה לקפה נשארה לשנתיים או כמו שאני אומר היא באה לקפה נשארה בגלל הזיונים

r o n i t 3 7

New member
:))

הכרות עם אדם חדש גם כאשר השיחה איתו היא נעימה, בבחינתי הוא עדיין זר. לא נוהגת ל"בקר" אנשים חדשים וזרים בביתם, על אחת כמה וכמה - לא בחצות. לי מרגיש [ויכול להיות שטועה] כי הוא היה מעוניין בהכרות מסוג אחר, השאלה היא איך לך מרגיש, אם מרגיש טוב נוח ומתאים - אז סבבה, אין על מה להתלבט.

ismeralda100

New member
היי רונית

גם אני הרגשתי את זה, אני לא בטוחה שזו הסיבה היחידה שלא הלכתי אליו בסופו של דבר. ידיד שלי אומר שיש הרבה בנות שכן היו הולכות. אני מצידי אמרתי לו שיש לי המון חברות ועם כולם אני יכולה לדבר על הדברים האלו, ואני לא מכירה אף אחת שהייתה הולכת (-או שהלכה בעבר) למישהו הבייתה בלילה אחרי שיחת טלפון והיכרות וירטואלית בלבד (תמונות, פייסבוק וכו'). כנראה שהוא אמר לעצמו שהוא לא משקיע כלום ולא מסכן כלום (-כמה הודעות טקסט אליי) ולכן אם זה יצליח אז סבבה. מבחינתי ההפסד כולו שלו, כי סביר להניח שאם הוא היה מציע לי להיפגש בבר שעתיים קודם או יום אחרי זה אולי כבר היינו נפגשים - בלי קשר למה שהיה כן או לא מתפתח מזה.... יכול להיות שיהיו כאלו שיבואו ויאמרומ שגם אני מפסידה מזה שאני רוצה לשמור על עצמי אבל כרגע אני לא מסתכלת על זה כך.

r o n i t 3 7

New member
תראי

אף פעם אי אפשר להכליל מקרה על הכלל, ותמיד יש את היוצא מן הכלל, מכירה נשים שהסכימו והלכו להפגש עם גבר שלא הכירו ומשם התחיל קשר ארוך, ולהיפך. הדבר שלדעתי את צריכה לשים עליו דגש הוא היכן את, מה מרגיש לך - ופחות לשים דגש או חשיבות למה אחרים חושבים או איך הם היו נוהגים בסוג כזה של סיטואציה.

ismeralda100

New member
sure

זה נכון תמיד, להאמין בעצמך.... אבל יש כמובן עניין של מוסכמות תרבותיות, אני חושבת שזה נכנס בכל מקרה....

r o n i t 3 7

New member
את רוצה

להגיד לי שאת חיה כל הזמן לפי מוסכמות חברתיות? עצוב ביותר. טיפ קטן - שחררי, תזרמי קצת עם החיים, וותרי לעצמך, תרשי לעצמך, למדי לחיות את הרגע, את מה שמרגיש לך את מה שנכון לך - ולא מה שהחברה אומרת שנכון או כך צריך לעשות. הרווח שלך מובטח.

ismeralda100

New member
No no no.....

האמת שאולי לא הסברתי את עצמי כמו שצריך לגבי המוסכמות וכו'.... לא נורא..... בגדול התכוונתי שאף אחד לא חי בוואקום, ז"א שתמיד יש מי שעומד מולך....

עד כמה את סומכת על האינסטינקטים שלך?

כי ככה הכרתי את מי שהיה בעלי. קפצתי אליו לפגישה בידיעה שזה נשאר במקום ידידותי בלבד מפאת חוסר התלהבות הדדי מהתמונות זה של זו, וכל זה אחרי הכרות וירטואלית שנמשכה זמן מה, והרגשנו שיש חיבור ומעניין לנו אחד עם השניה. אז הופעתי בפתח ביתו ב- 2 בלילה, ולא הרבה זמן אח"כ כבר עברנו לגור יחד חתונה ילד וכו'.. ואחרי כמה שנים נפלאות באה שנה אחת ממש לא - ונפרדנו. אם את בטוחה מעל לכל ספק שאת לא מסתכנת ונופלת על איזה פסיכופט.. לא הייתי שוללת על הסף.. אבל זה באמת תלוי עד כמה את מסוגלת 'לקרוא' אנשים רמזים סיטואציות וכו'.. את זה רק את יודעת.

ismeralda100

New member
Hmmmmm......

שאלה טובה. לא יודעת. האחרון שיצאתי איתו מוכיח שהאינטואיציות שלי לגמרי לגמרי לא עובדות כשמישהו יודע פשוט לומר לי את הדברים הנכונים. אחרי זה ששאלתי את עצמי למה נשארתי איתו ואיך לא ראיתי שהוא (....) כך וכך, הגיע התשובה*. בעקבותיה כתבתי את הפוסט שלי על מחמאות. *הבחור פשוט אמר לי דברים שאף 1 לא אמר לי בכמה שנים האחרונות, וזה מאוד החמיא לי.

למעלה