אני רק שאלה

ismeralda100

New member
אני רק שאלה

בואי נאמר (-השאלה מיועדת לנשים וגברים כאחד, יותר טבעי לי לנסח את זה כך....) שהכרת מישהו, במקרה. במקרה ז"א שכשהכרתם המטרה לא בהכרח הייתה דייטינג ובניו. דיברתם בטלפון והוא היה נשמע חמוד מאוד. היה לכם מעניין לדבר והשיחה נמשכה. במהלך השיחה הוא זרק כמה פעמים: "אם בא לך לדבר עוד על הנושא את תמיד מוזמנת לקפוץ...." וכו'. מעולם לא ראית אותו, את לא מכירה אף אחד שמכיר אותו. בתמונות הוא נראה חמוד, ז"א לא נפלת מהכיסא אבל הוא יכול להיות די הסגנון שלך. אחרי זה הוא כותב לך לבוא אליו הבייתה, באיזור חצות. הייתן הולכות? כשאני אומרת לחברה שלי שאני ביישנית, ושלי באופן אישי לא מתאים לבוא לביתו של מישהו שמעולם לא פגשתי - היא אומרת שאין כמו בית של אדם על מנת ללמוד עליו דברים, ושפגישה במקום "נייאטרלי" כמו בר או בית קפה לא תורמת במשהו לקטע של הביישנות.

יערית

New member
למה לא

להכיר קודם שמקום נטראלי, לעמוד על קנקנו ואחר כך להכנס לעולמו? למה למהר ולרוץ ולא ללכת בצעדי חיזור כייפים כמו בעבר? אני לא קופצת לזרים, מבחינתי הוא זר! ועצם זה שהוא דוחף אליו הביתה במקום להציע לי משהו נטרלי כג'נטלמן, היה גורם לי לטורן אוף מיידי. זה לא קשור לביישנות. אני שונאת גברים שמיד מזמינים אליהם הביתה, שונאת!

rrredshay

New member
חחחח קצת בעייתי...

יערית תפסה כבר את הצד השני של הספה....

ismeralda100

New member
../images/Emo196.gif+../images/Emo150.gif

אולי?
מה שאני מציעה לא כולל שוטרים זה בטוח

ismeralda100

New member
על זה לא חשבתי

אבל אומרים שהיא הייתה מאוד יפה לא? אז אני מניחה שאקח את זה בתור מחמאה...... אם כבר דיברנו על מחמאות

יערית

New member
ללא ספק

אתה שווה כל מחמאה!!! אבל עדיין אני אחנוט אותך על ההצטרפות שלך אלינו למיטה, סוף סוף אגשים לי חלום יבש

ismeralda100

New member
כן

מסכימה. מה שידיד שלי אומר זה שיש אנשים שלא ממש אכפת להם עם מי הם הולכים להיפגש. הם רואים תמונה וזה מספיק להם, הם לא (כמוהו, וכמוני, וכמו עוד הרבה שאני מכירה) צריכים לראות את הבנאדם, להריח אותו
לשבת פנים מול פנים לפני שהולכים אליו הבייתה.

ismeralda100

New member
הידיד שאומר

שאנחנו אשמות בהכל הוא לא הידיד שאמר לי היום בבוקר בים את דעתו על ההוא ששלח SMS בחצות... בבלוג הם ללא שם
נ.ב: למרות שהיום בבוקר ההוא בים אמר לי שיש הרבה כאלו שכן היו באות למישהו שמעולם לא ראו וכו' הבייתה, וכלן - כך לדבריו - לא להאשים את הגברים, אלא את הנשים.

למעלה