אני רק שאלה

sandbird4

New member
אני רק שאלה

האם כל המפגשים שהם לא חלק מכנסים כאלה ואחרים יהיו בפארק הירקון? פשוט במיקרה אני עובר דירה ממש מול הפארק ויש לי מצלמה טובה
דווקא מתאים מפגשים מתחת לבית

innocence

New member
זה לא מחייב,

אבל אנחנו לרוב משתדלים להיפגש במקום פתוח (שמתאים להרבה אנשים) ואם זה גם לצילומים אז לרוב זה יהיה בפארק, או במקום עם נישות יפות שמתאימות לצילומים. וגם, כמובן, שיהיה נגיד מבחינת תחבורה ציבורית. איכשהו תמיד יוצא שזה פארק הירקון, וגם תמיד באותו מקום בפארק XD

CibiHeart92

New member
מה שהיא אמרה, עם תוספת

שחבל שהמפגשים האלה לא קורים מספיק >: מתוך שלושה ארבעה קוספליים בשנה לרוב יש הזדמנות לעשות מפגש כזה רק עם אחד ><

Serf SaN

New member
יש הזדמנות לעשות את המפגשים האלה כל הזמן,

רוב הפעמים אנשים פשוט לא רוצים. :S להזכיר לך שהמפגש הראשון של הפורום היה בפסח? ושם אנשים התבכיינו שחם מדי אז באו רק איזה 3-4 אנשים עם קוספליי.. אין לי מושג איך ולמה המפגש האחרון הצליח כלכך, במיוחד שהוא היה אמור להיות הרבה יותר חם, כי הוא היה בקיץ. לעומת פסח, שזה האביב..

innocence

New member
אני חושבת שאנשים הבינו את ה"פוטנציאל"

הרי המפגש הראשון היה מפגש שניצלנו אותו גם לצילומים. כולם ראו איזה יופי יצאו הצילומים וכמה מעולה זה יוצא כשאין אנשים מאחורה וזה לא בכנס, ורוצים גם! וזה מצוין. גם אני התבאסתי נורא במפגש הקודם שלא באתי עם קוספליי, ולכן השנה לא נתתי לזה לקרות ותפרתי קוספליי יום וחצי לפני כדי לנצל את זה XDD ובמפגש הקודם אפילו לא היו "צלמים" אלא צילמנו אחד את השני.

CibiHeart92

New member
אני חושבת שצריך לעשות אותו בתקופה הזו

כ''כ נעים בחוץ *_* ועדיין יש שמש אבל היא לא מוגזמת פלוס, החגים=הרבה חופשים

למעלה