אני רק שאלה..

אני רק שאלה..

כמה חברים שלכם בפועל אלה שאתה יוצאים איתם רוב הזמן אלה שיותר קרובים לכם....???
האים נאלצם להישאר חבר של מישהו (למרות שרציתם לנתק את הקשר עם הבן אדם המעצבן) רק בגלל שהוא החבר היחיד שאיתו אתם מבלים ,יוצאים מהבית ואלי הוא בכלל החבר היחיד שלכם
לי נורא עצוב
אבל מתמודדת.......... תודה רבה אם תענו

יש לי המלצה

למדתי להכנס לצט ומשם נוצרים היום קשרים שיוצאים למציאות החיים יש שם קבוצות וחדרים לגלאים שונים את יכולה לעשות את זה מהבית וככה להגדיל את החוג בהחברתי שלך אל תשארי עם חבר אחד מתוך הכרח , את יכולה לפגוש בחברים רבים במקביל בצט

לאחת חמודה

זו הסיבה שבגללה אני פה כותב כי כבר נשבר לי מכל החברים שלי ,אני יוצא איתם וכבר לא ממש מדבר איתם ולא מש זורם איתם זה רק תירוץ לצאת מהבית מידי פעם לאיזה פאב הגעתי למסקנה שאני אפילו שונא את החברים שלי אני גם מרגיש ויודע שאפילו קומץ מהם שחשבתי שאולי אני אוהב אז כבר לא נמאס לי לשקר לעצמי כל הזמן בקשר לזה אני מרגיש שאני חיב לעשות שינוי

לצערי מרבית החברים שלי לא ממש חברים

קרובים- זה יותר בקטע של יציאות ואולי טיפה מעבר לזה, אבל לא מרגישה שיש לי את החברה הכי הכי טובה כמו שהיה פעם והתגלה גם כלא אמיתי. וזה מאוד מאוד חסר לי. אני אישית ממליצה לך לא להישאר חברה רק בגלל שאין משהו אחר, מניסיון של מישהי שניתקה הרבה קשרים בשנתיים האחרונות ואולי קצת נשארתי בלי חבורה ענקית סביבי אבל נשארתי כן עם לב שלם וידיעה שרק מי שבאמת אני רוצה שיהיה סביבי נמצא שם.

unknown1235

New member
אצלי דומה

אני צריכה לבטוח באדם על מנת לפתח קשרי חברות איתו/ה כך שלמלכתחילה תמיד שמרתי על קבוצה קטנה סביבי. אבל גם חלק מאותה קבוצה היו חברות שהיו חברות שלי בגלל אינטרס כלשהו מצידן או חברות כאלו שהקשר איתן נמשך רק בגלל שהוא לא נותק. הכוונה היא לחברות מהסוג הזה שמתקשר רק בימי הולדת וחגים. אז השנה אמרתי להן את זה. לא רציתי שהן ירגישו שהן חייבות לשמור איתי על קשר כדיי לצאת לידי חובה, נתתי להן לבחור. אז הן בחרו שלא להמשיך בקשר. ואמרתי לעצמי שאולי זה עדיף, אבל אז גם החברה הכי טובה שלי החליטה לנתק איתי קשר בפתאומיות ואנשים שנהגתי לדבר איתם פשוט פנו לדרכים שונות. ואולי זה נסבל כשיש לך משהו בחיים שבו אתה להתרכז ולהתמקד אבל כשלא זה ממש קשה. עכשיו אני תוהה. נכון אני שלמה עם עצמי אבל האם זה מקל במעט את הבדידות? לא.

אבל

אבל אם תנתקי הרבה קשרים לא הישארו לך חברות.. אני תמיד רציתי לנתק עם אותה הבחורה את הקשר בגלל שהיא היתה עושה לי קטעים שמעצבנים אותי ואני תמיד אומרת זהוו זה הסוף אני לא חוזרת להיות חברה שלה עם צער שאם היא לא תיהיה יותר חברה שלי יהיה לי חסר ... אבל תמיד היא משלימה איתי באלפי שיכנועים...תמיד היא מחפשת להשלים איתי ואני תמיד סולחת לה .. אז את אומרת לנתק קשר ..!!... אני רוצה לנתק קשר אבל היא לא רוצה..אז זה עובר ואני סולחת לה בסופו של דבר ... למרות שכעסתי

EdisonGirl

New member
יש לי הרבה חברים,

אבל אני כמעט אף פעם לא יוצאת איתם לבלות. אולי נכון יותר לומר שיש לי הרבה מכרים.... אין לי אפילו חבר\ה קרוב\ה אחד (חוץ מבעלי), ות'אמת שככה טוב לי (או במילים אחרות "זה לא הם- זו אני").

למעלה