אני רק שאלה

sutul

New member
עזבי את המיסכן

גם ככה תקוע בבסיס כל הזמן עם יציאות של חירניק

DrorCh

New member
בשביל מה צריך מנהלים?

כדי להעביר ביקורת או לכתוב דיעות או סתם לשתף אנשים בחוויות לא צריך להישען על מנהל כעל מושיע

sutul

New member
ולמה שלא נגיד...

את תתחילי לפתח שירשורים ומשחקים כדי ליצור עיניין?

Blackice

New member
חברת פורום יקרה,

אני באמת מצטער שאת מרגישה שאת נפגעת מחוסר הפעילות(?) בפורום. נכון, בזמן האחרון לא כתבתי הרבה, כיוון שאני נמצא עכשיו בעומס גדול בלימודים, אולם אני נכנס בדרך כלל כל יום לפורום, גם כשאני עמוס מעל לראש, כדי לראות אם צריך לשרשר\למחוק\לדווח משהו, אם הכל כשורה או אם יש משהו חדש שדורש התערבות מצדי. אני שמח שהפורום חשוב לך, ואם יש לך הצעות, או רעיונות- את מוזמנת ליישם אותם.
כן, יש ימים שבהם לא קורה שום דבר בפורום, ויש ימים שבהם קורה המון. זה קורה עכשיו, כשאני עמוס בלימודים ולא כותב באופן קבוע, אבל זה גם קרה מקודם, כשהשתתפתי באופן רציף, לכן אני לא בטוח שזה נובע מחוסר נוכחות של ניהול.. מה שכן, הייתי שמח לגלות למה זה קורה ולנסות לשפר את המצב
ארז

anyzeany

New member
אני רק שאלה

למה הפורום ממש מת?! הרי פורום ובמיוחד שלנו,צריך להיות פעיל ועם המון ויכוחים ודעות שונות וסתם צחוק. עצוב לי שיש מצב שבמשך יומיים אין אף תנועה.

uvita

New member
לא יודעת

גם אני חשבתי על זה כמה פעמים... בפורומים המקבילים (או לפחות ב"לסביות גאווה נשית") התנועה גדולה ובכל יום יש שרשורים חדשים, דיונים, שאלות, שיתוף.... אין סיבה שאצלנו זה לא יהיה ככה. אולי יש לעשות פינות קבועות (פרט לשרשור סיכום שבוע). אבל כל זמן שניסו לעשות זאת פה זה לא הצליח... מה אתה מציע?

anyzeany

New member
לדעתי

קודם כל חייבת להיות תנועה בפורום.יש לי חברה טובה שפעילה ב"לסביות גאווה נשית"והיא טוענת ששם יש ממש מלחמה ודיונים והמון אמוציות.זאת אולי הבעייה הגדולה שלנו כביסקסואלים,שאנחנו לא יודעים ליחצ''ן את עצמנו ותמיד אנחנו נחשבים "ללא רציניים" בעיני השאר.כי הרי לא ייתכן ש"נתאהב" או "נמשך מינית" לשני המינים. חוץ מזה,אני שם לב שיש כאן 4-6 פעילות/ים שתמיד משתתפים,וייתכן שלחדשים אין אומץ או חשק להתבטא כי אולי הם מרגישים לא שייכים. פורום צריך לחיות ובמיוחד אצלנו כי אין לנו הרבה מקומות לבטא ולהתגאות במי שאנחנו!

yul yul

New member
אני אגיד לכם למה

כי ככה גם נראת הקהילה שלנו, של הביסקסואלים. אנחנו חיים בקהילה שאומרים שאנחנו לא באמת קיימים אלה רק שלב או בלבול, אנחנו לא יציבים וככה אנחנו גם מתנהגים. הגיע הזמן, שאנחנו, בתור קהילת הביסקסואלים בישראל, נקום על הרגליים שלנו ונגיד "אנחנו קהילה! אנחנו כאן!" תסתכלו על הטרנסג'אנדרים, תראו איך הם מגובשים, אנחנו רחוק משם. בת"א לא היה ייצוג ובירושלים גם הייצוג היה חלש. באיגי הפורום שלנו היה באותו מצב ועכשיו הוא מתאושש. למה? כי אנחנו רוצים את זה! אתם רוצים פורום פעיל? תשקיעו בו! תשקיעו בקהילה! תשקיעו בעצמכם! הגיע הזמן שכולנו נתאחד! צ'ה צ'ה! X_X

sutul

New member
מצטער אבל

זה נישמע לי מצוץ מהאצבע.. כל הסיפור שהפורום גווע בגלל שאנחנו מיתנהגים כמו ביסקסואלים זה אחד הדברים הדבילים ששמעתי את שוכחת שיש כאן חיילים שלא ראים את המחשב במשך שבוע או שבועיים... ויש כאן מלא נוער שבדיוק מסיים עם בגרויות ואולי אם מישהו היה טורח להגיע למפגשים אולי היינו מתגבשים!!!!

yul yul

New member
כנראה לא ניסחתי את עצמי טוב

אבל בשורה התחתונה ברגע שאין גיבוש אין זיקה לפורום. אז יש חיילים שאני מבינה אותם, ואני גם מסיימת עכשיו בגרויות ובכל זאת מוצאת זמן לשבת כאן ולכתוב למרות שאני לא ממש חלק מהפורום הזה. הקהילה הביסקסואלית, נכון לעכשיו ועל פי מה שנראה, היא הקהילה שהכי פחות מקבלים בקהילה, למה? כי אנחנו יושבים במקום ממש נוח בין להיות הומו/לסבית לבין להיות סטרייט. שימו לב כמה אנשים, כמה מאמרים וכמה דעות יש בנושא שאנחנו לא באמת קיימים אלא שלב, ואין לנ חשיבות. ובאמת, אנחנו נבלעים בתוך הקהילה והסטרייטים טוענים שאנחנו או הומואים או סתם גיל ההתבגרות, והקהילה חושבים שאנחנו שלב של עוד רגע לצאת מהארון. אנחנו צריכים להתגבש וההתחלה היא להתחיל להחיות את כל הפורומים של הביסקסואלים בארץ. אם יקומו פה שני אנשים שיתחילו לפתוח שרשורים נורמאלים, ושאר המשתמשים שנכנסים לפה, מסתכלים והולכים כי אין מה לעשות, יתחילו להגיב להם, הפורום מסודר. אחר כך נוכל לארגן מפגשים משותפים של כל הביסקסואלים ואז נוכל לדבר על גיבוש הקהילה, אבל קודם בואו נוציא את הקהילה שלנו מהארון כביסה ונתחיל להראות נוכחות, לפחות באינטרנט

anyzeany

New member
ניסחת טוב

רק שאלה,מה זה בעינייך "שרשורים נורמליים"? אני ממש אשמח לכתוב כאן הרבה,רק שלא ארגיש שאני לבד או שאני סתם פתטי.

yul yul

New member
שקשורים לקהילה

זה יכול מלהביא מאמרים או אתרים בנושא, דיונים בנושאי הקהילה או סתם כדי להכיר אחד את השני. לדוגמא: היתקלות בביפוביה/הומופוביה ואיך מתמודדים עם זה מעמד הקהילה הביסקסואלית בקהילה הדגל הביסקסואלי יציאה מהארון והשמיים הם הגבול. חפשו באינטנרנט מאמרים ותראו שהמצב שלנו לא בשמיים, אפשר להביא מאמרים ולדון עליהם. לדוגמא "ביפוביה בלי פוביה" זה מאמר שהיה לנו דיון ממש יפה עליו.

soul on fire

New member
למה הפורום מת?

התשובה ממש פ שוטה לעניין הזה, אם תסתכל מס' חודשים אחורה תראה שהאנשים הפעילים בפורום היו בעיקר אני וארז {המנהל blackice} ואנחנו ניסינו להביא טופיקים חדשים כדי שיהיה על מה לדון אבל כמעט שלא היו תגובות וארז כרגע נמצא בתקופת לחץ מטורפת מבחינת לימודים - והיא באמת מטורפת והוא כן כאן בפורום כדי לסדר ולארגן אבל אין לו הרבה זמן מעבר לזה, לי באופן אישי דיי נמאס מצורת ההתנהלות של תפוז ואני ננכנסת לפורום פעם ביום בספק כשאין לי מה לעשות ואני כבר לא מחפשת ומשקיעה כמו פעם כי גם ככה כבר אין פה את האווירה שהייתה פעם שאחדה בין כולם והפורום היה באמת פורה...

למעלה